Allah seni iyi etsin kızNasıl böyle üst üstte uzun süre ilişkiye girebiliyorsunuz maşallah. Biz üst üste 3 gün girelim isteksizlik vs ouyor bu yaşımızda
Aslında hiç planlı ilerlemedi süreç ben mesleğim gereği bir kaç ay sonrasında düşünüyordum hamilelik sürecini ama şimdiye nasipmişPeki teşekkürler
Yumurtlama takibi yaptınız mı bu arada yoksa yapmadan mi olduyani simsi bende ilk defa bu ay takip ediyorum ya sanieim merakım ondan ya kusura bakmayın
Kısmet evet nasip olsun sağlıkla ilerlesin insAllahAslında hiç planlı ilerlemedi süreç ben mesleğim gereği bir kaç ay sonrasında düşünüyordum hamilelik sürecini ama şimdiye nasipmiş
Amin Allah razı olsun gönlünüze göre versin inşallahKısmet evet nasip olsun sağlıkla ilerlesin insAllahsağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım
Kaçıncı denemeniz de pozitifi gördünüzTeşekkür ediyorum belirti olarak sık tuvalete çıkmaya başladım ve bu ilk gebeliğimde de olmuştu. Göğüslerim çok hassas yani adeti beklerken ki halinden daha hassas. Kızımda da olmuştu akıntı kesilmesi şimdi de mevcut nerdeyse yok denecek kadar az akıntım var. Bunun dışında belirtim yok gibi
Tabii ki burda da benBatı 28 Kasım olanlar ne zaman idrar testi yapacaksınız?
Seninkini büyük heyecanla bekliyorum zatenTabii ki burda da ben24ünde başlamayı düşünüyorum. Sen?
Çarşamba hiç aklımda yokken arkadaşla beraber test yaptık ve öyle öğrendimKaçıncı denemeniz de pozitifi gördünüz
Ben de 5 tane test var diye rahatım. Önceki 2 kaybımda birinde bata 2 kala öğrendim, diğerinde battan 1 gün sonra (ama o dış gebelikti bence o yüzden geç çıktı). Amaaaan çıkarsa sürpriz olur, çıkmazsa zaten alışkınımSeninkini büyük heyecanla bekliyorum zaten☺ Elimdeki testlerin yorumlarında baktim, en erken ilişkiden 11 gun sonrasında hafif cizgi göstermiş. Bu da 25i eder. Ama sonradan dedim amaaan elimde Bir suru test var 24unden başlasam ne kaybederim. Gitgide one çekiyorum anlıcan dhdhjd, yarin sabahtan baslarsam şaşırmam
Vajinal yetmezlik olabilir mi? Öyle durumlarda vajinaya dikiş atıyorlar.. Bizim bir doktor öyle bir hastayı 3 ay hastanede tuttuğunu anlatmıştı.. Düşük olursa hemen bebekleri kuveze almak için.. 8. Gebeliğinde tanışmışlar 6 aylıkken düşük olmuş kurtaramamışlar. 9. Da gel sana biz bakıcaz ve bebeğini inşallah eline vericez demişler. 6.ayda düşük tehlikesi ile hastanede yatmış.. İkizlermiş ve 36. Hafta doğurmuşlar..Teşekkürler sağ olun ileteceğim kadın kim ne derse yapmaya çalışıyor tabi ama olmuyorsa yapma uğraşma ne demek dime hayal kırıklığı tabikide pes etmem diyor zaten ama tıpta açıklaması yok yapamıyorlar yani bebeklerinde sorunda yok gayet sağlıklı gebelikleri ama bir türlü doğuma kadar gidemiyor zaten en büyük 22 hafta
Cok gecmis olsun. Insallah güzel haberler alacagiz. 2022 Agustos annelerine transfer oluruz benceBen de 5 tane test var diye rahatım. Önceki 2 kaybımda birinde bata 2 kala öğrendim, diğerinde battan 1 gün sonra (ama o dış gebelikti bence o yüzden geç çıktı). Amaaaan çıkarsa sürpriz olur, çıkmazsa zaten alışkınımben de heyecanla seni takipteyim. Aynı gün yapalım bakalım, inşallah birlikte anneler topiğine transfer olmak vardır nasipte
Canım dikiş atıldı aynen rahim ağzı yetmezliği tanısı ile ama kadında rahim ağzı yetmezliği de yok yani 3. Ayda rahim ağzını olcuyorlar doktor rahim agzin açık değil ama her ihtimale karşı atalım demiş ve dikmişler 6.5 bin civari hatta ama gene erken doğum oldu kanama sancı 22 haftalık doğum yaptı yani oda yapıldı ama gene olmadı malesefVajinal yetmezlik olabilir mi? Öyle durumlarda vajinaya dikiş atıyorlar.. Bizim bir doktor öyle bir hastayı 3 ay hastanede tuttuğunu anlatmıştı.. Düşük olursa hemen bebekleri kuveze almak için.. 8. Gebeliğinde tanışmışlar 6 aylıkken düşük olmuş kurtaramamışlar. 9. Da gel sana biz bakıcaz ve bebeğini inşallah eline vericez demişler. 6.ayda düşük tehlikesi ile hastanede yatmış.. İkizlermiş ve 36. Hafta doğurmuşlar..
bence vajinal yetmezliğe ve Hastabe yatışını araştırın..
Ayy hayali bi ne hoşCok gecmis olsun. Insallah güzel haberler alacagiz. 2022 Agustos annelerine transfer oluruz benceGun gelecek en kotu derdimiz sık tuvalete gitmek olacak. Ben hissediyorum. Bak gorursun
Bende pazartesi bi yapsam mi diyorum sonra arada 2 gun var adeti bekleyeyim diyorum karar veremedim erken daha çünkü çikmaz diye dusunuyorum oyle biseydeYumurtlama ve çatlama günümüz aynı. Benbugun kaset test yaptım çıkmadı canım.
Adet oldunuz muBen bugün adet olmadım.Belirtiler var ama biraz daha bekleyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?