- 13 Eylül 2021
- 3.279
- 3.909
- 83
- 32
Lh testlerin hepsini dün itibariyle çöpe attim stres kaynağı onlarElimde ne gebelik ne lh kaldı
Bezdim valla aylardır testlerden
Şu reglim gelsin mfkya başlıcam
Yine strese büründüm bu ay da olmayınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lh testlerin hepsini dün itibariyle çöpe attim stres kaynağı onlarElimde ne gebelik ne lh kaldı
Bezdim valla aylardır testlerden
Şu reglim gelsin mfkya başlıcam
Yine strese büründüm bu ay da olmayınca
Hayıt otu veya aslanpençesi kullan canım cok faydasini görursun illa dogum kontrol hapını kullanmam diyorsan..bunlar butun hormonlari dengeliyor..progesteron testini tekrarlat yumurta takibi yaptırıp fsh, lh değerin düşük yumurtlama sorunun var büyük ihtimal, onun dışında cok anormal bişeyin yok, prolaktin değerine baktır mutlaka...hepsi 2 3 aya duzelir stres yapma hepsini stres etkiliyor..Paketli gidalardan, tatlıdan, abur cuburdan uzak dur yuruyus yapmaya calis ya da evde leslie aç yap eşinde sorun yoksa hemen hamile kalırsın zaten...hormonları etkileyen tek sey hareketsiz yaşam ve stres bunuda halledebilirsinInofolic combiyi onerdi doktorum bakalim onu da bi arasirayim
Yok canım yumurtlama olmamış dahaArkadaslar şimdi sabah yaptığım kırmızıydı az evvel yaptım kırmızı çıkmadı aceba diyorum bu gün çatladı mi yada testlerde bir sıkıntı mı var son testini az evvel yaptım çizgi çıkmıyor silinmiş çatlama olabilirmi aceba bana bibbakr mısınız biliyorum çok yazdım galiba ama bende merak ediyorum teşekkür ederim herkese
Eki Görüntüle 2953832
Silinince akşamına bende değerlendirme yapıyorum canım bu günleri ne bilim ama inan stres yani bu LH larYok canım yumurtlama olmamış daha
Cok tesekkur ederim hayit tohumum var suan evimde onu kullanmayi dusunuyorum bugunden itibaren yuruyuse baslayip yedigime ictigime dikkat etmeyi dusunuyorum aksi gibi dogru duzgun yemek yemeyip abur cuburla yasayan biriyim dikkat edicem artik esimde bu pazartesi bi baktiricak simdilik bildigimiz bisey yok ama bi baktirsin bakalim insallah hayirlisiyla hepimiz mujdeli haberler aliriz ve hayirli saglikli evlatlarimiz olur ❤Hayıt otu veya aslanpençesi kullan canım cok faydasini görursun illa dogum kontrol hapını kullanmam diyorsan..bunlar butun hormonlari dengeliyor..progesteron testini tekrarlat yumurta takibi yaptırıp fsh, lh değerin düşük yumurtlama sorunun var büyük ihtimal, onun dışında cok anormal bişeyin yok, prolaktin değerine baktır mutlaka...hepsi 2 3 aya duzelir stres yapma hepsini stres etkiliyor..Paketli gidalardan, tatlıdan, abur cuburdan uzak dur yuruyus yapmaya calis ya da evde leslie aç yap eşinde sorun yoksa hemen hamile kalırsın zaten...hormonları etkileyen tek sey hareketsiz yaşam ve stres bunuda halledebilirsin
Hayit tohumunu nasil kullanmaliyim ve lh ve fsh ye de iyi gelir mi acabaHayıt otu veya aslanpençesi kullan canım cok faydasini görursun illa dogum kontrol hapını kullanmam diyorsan..bunlar butun hormonlari dengeliyor..progesteron testini tekrarlat yumurta takibi yaptırıp fsh, lh değerin düşük yumurtlama sorunun var büyük ihtimal, onun dışında cok anormal bişeyin yok, prolaktin değerine baktır mutlaka...hepsi 2 3 aya duzelir stres yapma hepsini stres etkiliyor..Paketli gidalardan, tatlıdan, abur cuburdan uzak dur yuruyus yapmaya calis ya da evde leslie aç yap eşinde sorun yoksa hemen hamile kalırsın zaten...hormonları etkileyen tek sey hareketsiz yaşam ve stres bunuda halledebilirsin
Doktor bunu onermis sanirim inofolic combi bunun mavi olani farki ne acaba hangisini alsamAslında korunmak istemiyorsan inofolic combi kullanmak daha mı mantıklı olur? Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Bence özelde seninle ilgilenecek iyi bir doktor bul, bu sonuçlarını da yanında götür. Durumunu anlat, belki yumurta takibi falan yapar. Büyük ihtimalle femara önerir, femara kullanınca zaten yumurtlama erken oluyor ve adet döngünün süresi de kısalıyor. Belki gebelik oluşur hemen... Ben olsam böyle yaptırırdım.
Devletteki doktorlar bir yıl dolmadan yumurtlama takibi yapmıyorlar. Daha çok erken diyorlar. Özelde iyi bir doktor bulup gittim, 9.ayımda baktım hala gebelik yok. Beklemek istemiyorum dedim yumurta takibinde bu 3.ayım, ama en azından doktorum ilgileniyor yol yöntem gösteriyor.
Aynen öyle canım bende 9 ay yaptım her ay yumurtlama gördüm ama 1 ay yumurtlama göremedim oda her kadında senede bikac kez yumurtlama olmayabiliyomus diye duydum çok stres yapiyo. Yumurtlaman şuan olmamış daha cnm devam et test yapmaya günleride boş geçme ama bigun dur bigun degerlendir. Örnek olarak yumurtlama olmuş ovu testi atıyorum bak sana ya böyle olcak ya da c kadar koyu olcak t çizgisiSilinince akşamına bende değerlendirme yapıyorum canım bu günleri ne bilim ama inan stres yani bu LH lar
merhaba bende 12 kasım cuma günü başladım letu ilacına yanında birdem proloktn düşürmek için ilaç verdi dün itibari ile bitti ilacım letuyu toplam 5 gün gündee 2 tane kullandım pazartesi kontrole gidicem inşallah yumurtam gelişmiştir. Ama bu ay gebelik oluşucak hissediyorum ben. Bende 5 günlük süreçte herhangi bir ağrı vs olmadı sizin bittimi ilacınızKızlar letuda 2ci günüm kasık ağrısı oluyor normal mi bu ya daha smdiden
Ben hic bu cIzgileri görmedim yaAynen öyle canım bende 9 ay yaptım her ay yumurtlama gördüm ama 1 ay yumurtlama göremedim oda her kadında senede bikac kez yumurtlama olmayabiliyomus diye duydum çok stres yapiyo. Yumurtlaman şuan olmamış daha cnm devam et test yapmaya günleride boş geçme ama bigun dur bigun degerlendir. Örnek olarak yumurtlama olmuş ovu testi atıyorum bak sana ya böyle olcak ya da c kadar koyu olcak t çizgisi Eki Görüntüle 2954039
Aynen bende test klomen vs kullanmıcam artık hiçbişeyLh testlerin hepsini dün itibariyle çöpe attim stres kaynağı onlar
Biraz da böyle deneyelim stresten olmuyor canım bi akışına bıraksakAynen bende test klomen vs kullanmıcam artık hiçbişey
bende 2 kez kullandım klomen ve ovitrelle kist yaptı yasmin kullandım dün bitti daha ganol f ve femaraya başlayacağız dedi doktor hayırlısı :)Herkese yapacak diye bir şey yok yanliş anlasılmasın sakın bana yapmıştı zaten klomen bana yaramıyordu
Insallah onlar sifa olur canım igneler daha etkili oluyor merak etmebende 2 kez kullandım klomen ve ovitrelle kist yaptı yasmin kullandım dün bitti daha ganol f ve femaraya başlayacağız dedi doktor hayırlısı :)
Daha ilk defa bu ay yapmiyo musun cnm ovu testiniBen hic bu cIzgileri görmedim ya
Evet ama hic mi olmaz ya 17 gun olduDaha ilk defa bu ay yapmiyo musun cnm ovu testini
Belki kacirdigin zaman olmuştur ya da bu ay yumurtlama olmamıştır sen denemeye devam et geç yumurtlama da olabilir. Bu ay yumurtlama goremessen bı dahaki ay mutlaka tekrar adet bitimi başla ovu testineEvet ama hic mi olmaz ya 17 gun oldu
MaviSasa234 kullanıyordu, bilgisi varsa yazar bizeDoktor bunu onermis sanirim inofolic combi bunun mavi olani farki ne acaba hangisini alsam
Tmm canim saol iyi oldu örn test de ya ben ilk defa aldım bu ay oda sanırım almam bir daha çünkü her gün yap falan stresden başka bir şey değil peki senin yunurtlaman güzel olmuş sonuç aldın mı yani degrlendirdigin zaman oldu mu gebelikAynen öyle canım bende 9 ay yaptım her ay yumurtlama gördüm ama 1 ay yumurtlama göremedim oda her kadında senede bikac kez yumurtlama olmayabiliyomus diye duydum çok stres yapiyo. Yumurtlaman şuan olmamış daha cnm devam et test yapmaya günleride boş geçme ama bigun dur bigun degerlendir. Örnek olarak yumurtlama olmuş ovu testi atıyorum bak sana ya böyle olcak ya da c kadar koyu olcak t çizgisi Eki Görüntüle 2954039
Aynen öyle canım bende 9 ay yaptım her ay yumurtlama gördüm ama 1 ay yumurtlama göremedim oda her kadında senede bikac kez yumurtlama olmayabiliyomus diye duydum çok stres yapiyo. Yumurtlaman şuan olmamış daha cnm devam et test yapmaya günleride boş geçme ama bigun dur bigun degerlendir. Örnek olarak yumurtlama olmuş ovu testi atıyorum bak sana ya böyle olcak ya da c kadar koyu olcak t çizgisi Eki Görüntüle 2954039