- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
Hayırlısı olsun canım hakkındaKızlar idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendigim için hastane geldim antibiyotik başlar diye de betahcg verdim sonuç bekliyorum. Benim için lütfen dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım hakkındaKızlar idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendigim için hastane geldim antibiyotik başlar diye de betahcg verdim sonuç bekliyorum. Benim için lütfen dua edin
Evet doktorum o takviyeyo yazdi ama once bi 3 ay dogum kontrol hapini kullanalim o sonrasi icin dedi fazla kilom yok 156 ya 55 kiloyum ama hareketsiz bi yasantim var bide sekerli ve paketli gida cok tuketiyorum onlara dikkat etmem gerekiyo sanirimCanım sen inofolic combi gibi bir folik asit kullanmalısın, pcoya iyi geliyor. Araştır bi hemen.
Akdeniz tipi beslenmeye dikkat edip bol bol yürüyüş yapmalısın. Kilon varsa da biraz vermeye gayret et. Lh/FSH oranın 5 civarı olduğu için tam pco olduğunu anladım zaten hemen.
Aminn inşallahHayırlısı olsun canım hakkında
Ama nedense hiç umudum yok halbuki uygun günleri degerlendirdik amaHayırlısı olsun canım hakkında
Hakkinda hayirlisi olsun canim ❤Ama nedense hiç umudum yok halbuki uygun günleri degerlendirdik ama
İzmir düşün
Valla meyvesuyu içtim yarım saat sonra yaptım testi tek çizgi klomen kist mi yaptı nedir
Yarın gidicem doktora
Aslında korunmak istemiyorsan inofolic combi kullanmak daha mı mantıklı olur? Ovulasyon testi kullanıyor musun?Evet doktorum o takviyeyo yazdi ama once bi 3 ay dogum kontrol hapini kullanalim o sonrasi icin dedi fazla kilom yok 156 ya 55 kiloyum ama hareketsiz bi yasantim var bide sekerli ve paketli gida cok tuketiyorum onlara dikkat etmem gerekiyo sanirim
Klomen kist yapınca lh testi pik gösteriyordu sanırım.İzmir düşün
Valla meyvesuyu içtim yarım saat sonra yaptım testi tek çizgi klomen kist mi yaptı nedir
Yarın gidicem doktora
Evet 17 gündür bakiyorum saati saatine ama yok catlama falanTestlerden mi anladin catlamadigini
O zmn tahmini adetinin 12 13. Günü fln yumurtlaman olur cnm25 günde bir oluyorum cnm
Elimde ne gebelik ne lh kaldıKlomen kist yapınca lh testi pik gösteriyordu sanırım.
Promontil women a bak bir canım sana iyi gwlirEvet canim pco var cok duzensiz son 1 yildir duzenimi not alip verdim dun doktora 4 aydir korunmuyoruz bu ay da adetim cok az ve kahverengi olarak geliyo
Neler aldın mfk için hoca dün alıç sirkesinden de bahsetti sankiElimde ne gebelik ne lh kaldı
Bezdim valla aylardır testlerden
Şu reglim gelsin mfkya başlıcam
Yine strese büründüm bu ay da olmayınca
Bende aslinda korunmak istemiyorum zaten doktora yaklasik 1 yildir denedigimizi soyledim erken oldugunu soylemesin diye ama yine de dogum kontrol hapi kullanmam gerektigini daha sonra da o takviyeyi kullanmam gerektigini soyledi bende bu ay en azindan biraz kendime dikkat edip ovulasyon testiyle takip edip denemeyi dusunuyorum ilk defa ovulasyon kullanicam umarim seninde bian once hayirlisiyla gebelik olusur cok stresliymis gercekten bu isler ❤Aslında korunmak istemiyorsan inofolic combi kullanmak daha mı mantıklı olur? Ovulasyon testi kullanıyor musun?
Bence özelde seninle ilgilenecek iyi bir doktor bul, bu sonuçlarını da yanında götür. Durumunu anlat, belki yumurta takibi falan yapar. Büyük ihtimalle femara önerir, femara kullanınca zaten yumurtlama erken oluyor ve adet döngünün süresi de kısalıyor. Belki gebelik oluşur hemen... Ben olsam böyle yaptırırdım.
Devletteki doktorlar bir yıl dolmadan yumurtlama takibi yapmıyorlar. Daha çok erken diyorlar. Özelde iyi bir doktor bulup gittim, 9.ayımda baktım hala gebelik yok. Beklemek istemiyorum dedim yumurta takibinde bu 3.ayım, ama en azından doktorum ilgileniyor yol yöntem gösteriyor.
Inofolic combiyi onerdi doktorum bakalim onu da bi arasirayimPromontil women a bak bir canım sana iyi gwlir
Daha birşey almadımNeler aldın mfk için hoca dün alıç sirkesinden de bahsetti sanki
Her gün yeni birşey mi çıkıyor çok masraflı bi yöntem ya...Neler aldın mfk için hoca dün alıç sirkesinden de bahsetti sanki
benide eklesenizeéeeeeKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepinizi Bat Tarihi yeterli
O zmn tahmini adetinin 12 13. Günü fln yumurtlaman olur cnm
Hiç belli olmaz canım olursada olmazsa da hayırlısı diye düşün sen Mevlam neylerse emin ol güzel eyler inancını umudunu yitirme nasip deAma nedense hiç umudum yok halbuki uygun günleri degerlendirdik ama