- 8 Nisan 2016
- 3.456
- 1
- 5.021
- 158
Bilmiyorum ki canım doktora bağlı sanırım.acil durumluk bir konu değil sonuçta bakıldığında.doktor tedavi yapıyor olsa ister o ayrı ama acil bakmaz gibi sanki.ben özelde baktirmisdim 1 kere.1 kerede doktor istemiyle devlette bakıldı ama acil değildi normal poliklinik kadın dogum doktoruydu.bu test hastanenin acilinde yapılır mı?
teşekkür ederimBilmiyorum ki canım doktora bağlı sanırım.acil durumluk bir konu değil sonuçta bakıldığında.doktor tedavi yapıyor olsa ister o ayrı ama acil bakmaz gibi sanki.ben özelde baktirmisdim 1 kere.1 kerede doktor istemiyle devlette bakıldı ama acil değildi normal poliklinik kadın dogum doktoruydu.
Bende şuan aynı durumdayimKızlar dayanamayıp test yaptım bata 7 gün var negatif göreceğimi bile bile yaptım ve gördüm debiz yumurtlama gününün bir sonraki gününü ve 2 gün öncesini degerlendirdik. Şimdi cok halsizlik ve çok çok hafif kasık bel ağrım var. Bilmiyorum kendimi ilk kez hamile gibi hissediyorum aslında içime mi doğdu acaba diyorum. Sürekli aç hissediyorum bu arada öyle işte sizinle paylaşmak istedim
Ben sana cevap yzdim ama becerememisimKızlar dayanamayıp test yaptım bata 7 gün var negatif göreceğimi bile bile yaptım ve gördüm debiz yumurtlama gününün bir sonraki gününü ve 2 gün öncesini degerlendirdik. Şimdi cok halsizlik ve çok çok hafif kasık bel ağrım var. Bilmiyorum kendimi ilk kez hamile gibi hissediyorum aslında içime mi doğdu acaba diyorum. Sürekli aç hissediyorum bu arada öyle işte sizinle paylaşmak istedim
Canım ben kullanıyorum uzun süredir çokta memnunum benim ablam kullanmıştı bebek dusunmeye basladigim aylarda bende aldım folic trio ne koku ne tat çok rahat iciliyor kabak cekirdegine benziyor gorunusu yan etkileri yok denecek kadar az istersen araştır bakBenim prowomen bitti, doktorum devam et dese de daha almayı düşünmüyorum. Hem fiyatı hem de kokusundan dolayı başka bir folik asite yönlenmek istiyorum. SasacımMaviSasa234 senin önerebileceğin prowomena benzer yumurta kalitesini de artıran bir folik asit var mı?
Bu arada sabahtan beridir sistit belirtilerim başladı, offf
Bende gecirmistim gecen sene yorucu bir sürec ama sağlıksız gebelik sonuçta üzülme tekrardan geçmiş olsunmerhaba arkadaşlar malesef sevincim kursağımda kaldı beta değerim düşmüş dün doktorum bunun düşük belirtisi olduğunu düşük yapacağımı söyledi kimyasala dönmüş sanırım henüz kanamam yok dün akşam adet sancısı gibi sancım başladı yarın tekrar kan vericem tabi kanama başlamazsa Allah'tan ümit kesilmez pes etmek yok isyan etmek yok bi daha denicem olmazsa bi daha bi daha menopoza girene kadar devam
Teşekkür ederim canımBende gecirmistim gecen sene yorucu bir sürec ama sağlıksız gebelik sonuçta üzülme tekrardan geçmiş olsun
Pek sanmıyorum kuzum butun belirtilerim var cunkuErken yapmıssin kuzum testi bekle biraz regl geçerse tekrarla
Bakiyim hemennnn çok teşekkür ederimCanım ben kullanıyorum uzun süredir çokta memnunum benim ablam kullanmıştı bebek dusunmeye basladigim aylarda bende aldım folic trio ne koku ne tat çok rahat iciliyor kabak cekirdegine benziyor gorunusu yan etkileri yok denecek kadar az istersen araştır bak
Bu pek mümkün değil. Her an aklımızda her anPek sanmıyorum kuzum butun belirtilerim var cunkuaralık ayında hiç bir şey yapmayacağım ne regli gununu takip edecegim ne yumurtayı stres fazla etki ediyor bende
O test nedir acaba ne zaman yapılıyor ne için yapılıyorKızlar dün progesteron testi verdim 21.günüm
Sonuç 15.7 çıkmış
Normal mi sizce
Pek iyi bir sey degil kuzum bugun butun bir gun ağladım aşılama bile tutmadi diye sonra kendime geldim isyan etme şükret sağlıklısın diyeBu pek mümkün değil. Her an aklımızda her an
Ya canım çok üzüldüm inşallah hayırlısı ile diğer ay tekrar gebe kalabilirsinmerhaba arkadaşlar malesef sevincim kursağımda kaldı beta değerim düşmüş dün doktorum bunun düşük belirtisi olduğunu düşük yapacağımı söyledi kimyasala dönmüş sanırım henüz kanamam yok dün akşam adet sancısı gibi sancım başladı yarın tekrar kan vericem tabi kanama başlamazsa Allah'tan ümit kesilmez pes etmek yok isyan etmek yok bi daha denicem olmazsa bi daha bi daha menopoza girene kadar devam
Öyle düşünme kuzum.. Allah ne dertler ile sınıyor.. Daha önce gebe kalmışsın inş gene gebe kalacaksın. Defalarca tüp bebek yapıp tutmayanlar var.. Bir tanıdık şuan 8.tüp bebek başarısız olmuş onu yazdı.. Allah kaldıramayacağımız yükü vermesin..Pek iyi bir sey degil kuzum bugun butun bir gun ağladım aşılama bile tutmadi diye sonra kendime geldim isyan etme şükret sağlıklısın diye
İyiyimA R Y A @Yusra30 @Dogayikoru @ejce @Gizemsu07 @Esrakcshn C charlottes ve adı aklıma şuan gelmeyen diğerleri nasılsınız can yoldaşlarım
Haklısın kuzum hemde çok haklısın bazen insan gaflete düşüyor neden diye toparlandım çok şükür eşimlede konuştuk dedik yıkılmadan devam edeceğiz tekrardan seninde yorumun çok iyi geldi Allah razı olsun senden de kuzummm ❤❤❤Öyle düşünme kuzum.. Allah ne dertler ile sınıyor.. Daha önce gebe kalmışsın inş gene gebe kalacaksın. Defalarca tüp bebek yapıp tutmayanlar var.. Bir tanıdık şuan 8.tüp bebek başarısız olmuş onu yazdı.. Allah kaldıramayacağımız yükü vermesin..
Bu arkadaşın kardeşininde histeroskopi de rahim şeklini bozmuşlar gebelik oluyor ama uzun sürmüyor.. Onunda 4-5. Tüp bebeği şimdi yumurta havuzu yapıyormuş yaşı ilerlemeden bi kaç embryo dondurmak için..
Ne hikayeler varBi şükredelim ve yorulmadan denemeye devam edelim Çok şükür elimizdeki imkanlar tükenmedi..
Bence ümitsizlipe kapılmayın hemen bende hamileliği kanda öğrendim ama kaset testte çıkmıyo Bi türlü yarın bat günüm dün yaptım varla yok arası çok haff silik çzgi vardı yani belki de ben görmek istediğim için gördüm. Erken olabilir çıkmayabilir Rabbim gönlünğze göre versin inşallahListeden silebilirsin canım benideMavigrill test yaptım olsa çıkardı reglime 4 gün var aralık ayına katılmam büyük ihtimal biraz bebek olayını kafadan atmak istiyorum Rabbim tez zamanda hepimize hayırlısını versin ❤
Teşekkür ederim canım hayırlısı bekliyorum henüz kanamam olmadıYa canım çok üzüldüm inşallah hayırlısı ile diğer ay tekrar gebe kalabilirsin
Merhaba kan değerlerinizdeki artış nasıldı acaba sonuçları yazar mısınız?merhaba arkadaşlar malesef sevincim kursağımda kaldı beta değerim düşmüş dün doktorum bunun düşük belirtisi olduğunu düşük yapacağımı söyledi kimyasala dönmüş sanırım henüz kanamam yok dün akşam adet sancısı gibi sancım başladı yarın tekrar kan vericem tabi kanama başlamazsa Allah'tan ümit kesilmez pes etmek yok isyan etmek yok bi daha denicem olmazsa bi daha bi daha menopoza girene kadar devam
Erken gebelik testlerim pozitif ama kan testim negatif eğer haftasonu kadar adet olmazsam tekrar kan vericem bakalımA ayisigi-28 naptin kuzum test yaptın mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?