- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Ay hamilesin tebrik ederim ya darısı başımızaKızlar sonuç bu ben bişey anlamfdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hamilesin tebrik ederim ya darısı başımızaKızlar sonuç bu ben bişey anlamfdım
Kuzum 11.nci test pik 5 ve 6 da da olmuş pik, çatlamış..Arkadan gelen yumurtan vardı galiba ebruyu boşver saçmalamışKuzum geçen ayda böyle oldu, bak ekliyorum. Adet biter bitmez 5 ve 6.gün pike yakındı. 7 itibariyle silikleşti. Ben 10.günde doktora gittim. Ovulasyon pik değildi hatta bayağı silikti ama doktor 21-22 mm yumurta var deyip çatlatma iğnesi yaptı.
Ovulasyon testi aldığım bir gebenin günlüğüne sordum, neden ovulasyon testi benim 21-22 mm yumurtamı pik göstermedi diye, o da şöyle bir açıklama yaptı. Ovulasyon testi 19-20 mm yi gösterirmiş, 21-22 yi ve üstünü göstermiyormuş. Anlamadım birşey ya, sence mantıklı bi açıklama mı? En alttaki testte iğneden sonra yaptığım test
Hatta ilk piki 5 de gormussun 6 da çatlamış..Bendede olmuştu test kaynaklı bu durum çok koyu olmadığı zamanlar oluyor ilk yaptigimda yaşamıştımKuzum geçen ayda böyle oldu, bak ekliyorum. Adet biter bitmez 5 ve 6.gün pike yakındı. 7 itibariyle silikleşti. Ben 10.günde doktora gittim. Ovulasyon pik değildi hatta bayağı silikti ama doktor 21-22 mm yumurta var deyip çatlatma iğnesi yaptı.
Ovulasyon testi aldığım bir gebenin günlüğüne sordum, neden ovulasyon testi benim 21-22 mm yumurtamı pik göstermedi diye, o da şöyle bir açıklama yaptı. Ovulasyon testi 19-20 mm yi gösterirmiş, 21-22 yi ve üstünü göstermiyormuş. Anlamadım birşey ya, sence mantıklı bi açıklama mı? En alttaki testte iğneden sonra yaptığım test
Bak tam olarak şunu yazmışOrda demek istediği o değildir. Şunu demiştir. Yumurta 19-20 mm olunca LH salgısı artar ve yumurta çatlamaya hazır hale gelir. Ama pko gibi durumda kiste yatkınlıkta vucut yumurtanın çatladığını düşünür (LH ani yükselir ama yumurta kılıfı patlamadan düşer) ama çatlamaz ve sonra kistleşir. Ama bunu demesi için senin kist yatkın bi bünyen olması lazım gibi geldi.
Bende klomen kullandığımda 3 kere LH piki yakaladım. Minikkurabiye sorduğumda Klomen etki mekanizması gereği böyle dalgalanmalar yapar sen her ihtimale karşı değerlendir dedi. Ben en düzenli ilişki geçen ay yaşadım olmadı
Doktora muhakkak git..
İlkini özelde yaptırmıştım canım hastane sgk anlaşmalı olduğu için yazı istediler. Rahim filminin süreside mi 6 ay acaba ya onu hiç bilmiyorum 6 ay ise benim doldu sanırımKuzu ilkini yaptı isen aşılama hakkını al öyle devam et. Çünkü raporun geçerliliği 6 ay. Sonra karar değiştirirsen hakkını kaybedeceksin..
Risk kullandigin günleri bilmezsen saymazsan oluyo kuzum ben cok arastirdım ona adetin 1. Günü baslayıp 11 gün sayıp 11 gün içip bırakacaksın 1 ay boyunca hergün icersen düsük yaptırır 11 gün icersen yumurtalıkların rahmin icin cok faydadı dedigim gibi ben 2. Ayımda hamile kaldımBu hayiti cok duydum hatta daha once alip duzensiz bi sekilde kullandim ama bazilari da riskli diyor bilemedim ne yapacagimi
11.test çatlatma iğnesinden dolayı pik çıktı, öncesi 10.test ve silikti.Kuzum 11.nci test pik 5 ve 6 da da olmuş pik, çatlamış..Arkadan gelen yumurtan vardı galiba ebruyu boşver saçmalamış
Öyle yapıcam coook teşekkür ederimCanım bu çok bariz belli ama iki günde bir testi tekrarlayarak koyulugu takip et sonra da muayene gününü bekle böylelikle için daha çok rahat eder
Mantıklı..Bak tam olarak şunu yazmış
"Kuzum 19-20 mm de yumurtlama görünür yumurtan biraz fazla büyümüş çatlamadan"
Çarşamba günü gideceğim. Bu ay da olmazsa artık ovulasyon falan almayacağım. Yeni bir doktor buldum özel kliniği var, üniversite araştırma hastanesinden gidip kendine tüp bebek merkezii açtı istagramdan falan takip ediyorum. Çok aklıma yattı. Benim gittiğimin girişi 150, bu doktor 250 TL ymiş. Sperm sonucunu falan alıp gidicem, anlatıcam durumumu. Bakalım hayırlısı olsun
Bu arada doktorlarda ovulasyon testine o yüzden güvenmiyor. Çatlama olmayabiliyor daha çok geliştiğinde kendiliğinden çatlayabiliyor. Bizde ilişkiyi bırakıyoruz ve işe yaramıyor..11.test çatlatma iğnesinden dolayı pik çıktı, öncesi 10.test ve silikti.
10.test silik olmasına rağmen doktor 21-22 mm yumurta var demişti.
Ben bu testlere fazla guvenmiyorum biraktım en iyisi düzenli iliski adetinden sonra yumurtlama döneminde 1 buçuk hafta gün asıri sonraki günler de 2 gunde bir ilişki deneyin 3 ay olmazsa o zaman asılamaya gidersiniz..azcok testlerden ne zaman yumurtlama dönemine girdigini ogrenmişsindir artık..Bulamazsanda adetten hemen sonra 2 hafta boyunca gün aşırı ilişki deneyin ya da 2 gunde bir eminim olacaktır11.test çatlatma iğnesinden dolayı pik çıktı, öncesi 10.test ve silikti.
10.test silik olmasına rağmen doktor 21-22 mm yumurta var demişti.
Hayırlı olsun gözünüz aydın olsun canım bu ovulosyon testlerini paylaşabilir misiniz nasıl yaptınız hangi günler değerlendirildi ben bu ay aldım şimdi ilk defa deneyeceğim biraz bilgi rica etsem sizdenKızlar merhabaaa bugün çift çizgiyi gördüm şükürler olsun ovulasyonla takip ediyodum 3 gündür koyuydu bugün test yaptım pozitif yarın kan tahlili vericem rabbimmmm isteyen herkese nasip etsin insallahhhh daha çok minik muhtemelen çizgimiz çok belirsiz
Verdim yeni 2.5 3 saate çıkacak sonuç inşallah aminCanım gebelik var hatta değerin 20lerde. Dün benimde böyle çoktı hemen kan ver
Benimde böyleydi çizgi az önce kan verdim bakalım sonuç ne olacak hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir minikKızlar merhabaaa bugün çift çizgiyi gördüm şükürler olsun ovulasyonla takip ediyodum 3 gündür koyuydu bugün test yaptım pozitif yarın kan tahlili vericem rabbimmmm isteyen herkese nasip etsin insallahhhh daha çok minik muhtemelen çizgimiz çok belirsiz
Ben bu testlere fazla guvenmiyorum biraktım en iyisi düzenli iliski adetinden sonra yumurtlama döneminde 1 buçuk hafta gün asıri sonraki günler de 2 gunde bir ilişki deneyin 3 ay olmazsa o zaman asılamaya gidersiniz..azcok testlerden ne zaman yumurtlama dönemine girdigini ogrenmişsindir artık..Bulamazsanda adetten hemen sonra 2 hafta boyunca gün aşırı ilişki deneyin ya da 2 gunde bir eminim olacaktır
Nasil kullandınızBu arada bende pkoluyum doktor bebek dusündügü de geliceksin tedaviye baslicaz dedi bende 59 kiloydum yaşlı bi teyzenin tavsiyesiyle 2 ay hayıt tohumu kullandım ve 2 ay hamileydim cok şükür simdi oglum 9 yasinda
Çok teşekkür ederimmHayırlı olsun gözünüz aydın olsun canım bu ovulosyon testlerini paylaşabilir misiniz nasıl yaptınız hangi günler değerlendirildi ben bu ay aldım şimdi ilk defa deneyeceğim biraz bilgi rica etsem sizden
Seninde insallahBenimde böyleydi çizgi az önce kan verdim bakalım sonuç ne olacak hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelir minik