- 22 Eylül 2021
- 986
- 1.990
- 33
Canım eğer şiddetli kıvrandıran sancın varsa ve geçmiyorsa mutlaka hastahaneye git.. Allah korusun kistse büyümüş olabilir. Ben 10 cm kist yüzünden sağ yumurtalığımı kaybediyodum. Acil ameliyatla kurtardılar. Sakın korkma evde bekleme yani ağrının geçmesini bıçak saplar gibi dayanılmaz ağrıların varsa hiç beklemeKızlar ya dün ve bugün sağ kasığımda aşırı bi ağrı sancı oldu
Öyle birşey ki kıvrandım desem yeridir
Arada soldada oldu ama onu yumurtanın kiste dönüşmesine bağlıyorum
Sağdaki dayanılcak gibi değildi nerdeyse acile gidecektik
5 10dklık kramplar giriyor korkuyorum klomen kullanmıştım 9mm yumurtalar vardı onlar büyüyüp çatlamış olabilir mi
Ya da kiste dönüşmüş vs
Büyümeye devam ediyor mu ki
Kafam karıştı endişeleniyorum
Çok üzüldüm canım. Başın sağolsun. Rabbimin takdiri vardır bir hayrı böyle olmasında. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum. Rabbim isteyen herkese yanı sıra bizlerede nasip etsin inşaAllah. Bakalım ne olcak bu ay. Dediklerini tam anlamıyla yapıyorum bu ay. Ama bir eksik ile yöntemi güncelledi doktor. Bide omega 3 ekledi. Onu almadim. Bakalım olmazsa onuda diğer ay alırım artık.Hayırlısı inşallah ben karışımı almadım sadece d vit kullanıyorum aslında bende çok umutluyum bu yöntemden bir rahatlama geldi bana inşallah dediğin gibi yüzümüz güler ben 1 sene önce doğumda oğlumu kaybettim bu ay denemeye başladım kendimi toparlayıp umarım çok beklemeden gelir bebişler
Canım şimdi şöyleCanım eğer şiddetli kıvrandıran sancın varsa ve geçmiyorsa mutlaka hastahaneye git.. Allah korusun kistse büyümüş olabilir. Ben 10 cm kist yüzünden sağ yumurtalığımı kaybediyodum. Acil ameliyatla kurtardılar. Sakın korkma evde bekleme yani ağrının geçmesini bıçak saplar gibi dayanılmaz ağrıların varsa hiç bekleme
Kuzu hadi hayırlı olsunnCanım dün sabah asilama.oldum. dün biraz kasık ağrım vardı yattım dinlendim.bugun hiç bişey yok gibi
evet onlara kolay gelıyorDoktorlara demesi kolay. Bekle bekle sabır takat kalmıyor. Ezberlemişler Bi acele etmeyin demeyi
sağol canım benımmm,Kuzu hadi hayırlı olsunn
İnsallah olumlu sonuçlanır, ama sonuç ne olursa olsun sen bi adım attın
Şimdi heyecanla bekleyelim 10 gün
Bir gün biz de göreceğiz o çizgiyiGünaydın kızlar bat a 6 gün var başkalarına kuruma çizgisi de olsa çıkar bende o bilem yok
Canım ben de mayısta benzer bir ağrı yaşadım. Hatta öyle bir ağrı ki yürürkrn topalladım. Sonra doktora gittim kist çatlamış. O zamandan beri yine ara ara ağrım oluyor ama doktora gittiğimde bir sorun görünmüyor. Klomen, femera vs kist yapıyor genelde. İstersen ihmal etme.Kızlar ya dün ve bugün sağ kasığımda aşırı bi ağrı sancı oldu
Öyle birşey ki kıvrandım desem yeridir
Arada soldada oldu ama onu yumurtanın kiste dönüşmesine bağlıyorum
Sağdaki dayanılcak gibi değildi nerdeyse acile gidecektik
5 10dklık kramplar giriyor korkuyorum klomen kullanmıştım 9mm yumurtalar vardı onlar büyüyüp çatlamış olabilir mi
Ya da kiste dönüşmüş vs
Büyümeye devam ediyor mu ki
Kafam karıştı endişeleniyorum
Maşallah suphannAllah.hemen kan ver yarın kuzum. Erken yumurtlama olabilir evet
Çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün iş çıkışı kan testi vereceğim bakalımGözün aydın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İNŞAAALLLAAAHHH ÖYLE COK ISTERIM KIBir gün biz de göreceğiz o çizgiyi
bızede haber ver kuzumÇok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün iş çıkışı kan testi vereceğim bakalım
Canım bende orda bır çizgi görüyorumKîzlar testime bi bakarmisiniz rengiyle oynadım adetime 10 gün var daha markası bebetime cuma doktora gidicem kan vermeye sabredemiyorum
Gözünüz aydın olsunDün bu saatlerde kaset yapmıştım çok gölge gibi bir şey çıkmıştı emin olamadım o yüzden bugünde erken gebelikle deneyim dedim 2 dk da çıktı böyle ağlıcamyarın vermicem inşallah kan
Ayyy hadi onşallah buharlaşma cizgisi degildir bide artık psikopat gibi testi kırıp içindeki kiti ışıkls inceliyorum yoksa görünmüyoCanım bende orda bır çizgi görüyorum
Benide eklermisiniz bat 18 kasımBenide yazın bat 7
Küçük yumurtaları da kist yapıyor o zamanCanım ben de mayısta benzer bir ağrı yaşadım. Hatta öyle bir ağrı ki yürürkrn topalladım. Sonra doktora gittim kist çatlamış. O zamandan beri yine ara ara ağrım oluyor ama doktora gittiğimde bir sorun görünmüyor. Klomen, femera vs kist yapıyor genelde. İstersen ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?