Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorların dediklerine de bazen hiç güvenmemek, içinden hangisini denemek neyi yaptırmak geliyorsa onu yaptırmak lazım bence.bak burda bir arkadaşım var kıza doktor mümkün değil asilaman tutmaz sadece prosedür olduğu için aşılama yapicz dedi kızda bu bilinçle yaptırdı.esinin morfolojisi hizi 0 di sayısı 5 milyon altı değil diye rapor çıkmıyormus.kiz hamile biliyormusun bu işler kismet işi rabbimin ol demesi yeter sperm de yumurtada varsa eğer olmayacak diye bişey yok rabbim ne güzel oldurmus bak ve sadece aşılama günü verilen sperm eşi yanında değilmiş sonrasında buda cabasiBugün arkadaşımın arkadaşıyla konustum kadın doğumcu bizim doğal yoldan gebelik şansımız varmış, aşılamanın tutmama ihtimali yüksekmiş...Kesin sinav için 8 ay erteledim ya tutacağı olur takviyeyle morfolojisi yükselmezmiş ama hızı yükselirmiş acele etmesinler demiş..Birde yumurtlama dönemi 2 3 saat arayla iki kere ilişki önermiş..3 günde bir ilişki sperm kalitesini arttırıyormuş çok sık ilişki iyi değilmiş..ilişki sonunda erkek 3 dakika öylece kalması gerekiyormuş spermlerin çıkmaması için
Canim senin bat 15 ndeymis masallah nasıl erken öğrendinÇok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun bugün iş çıkışı kan testi vereceğim bakalım
Evet evet onu biliyorum neden 11. Gün hormon testi yaptınız dediğimde LH pik oluyor mu ona bakmak İçin demişti, ama o gün çatlama olmamıştı e 32 mmden sonra da çatlama olmaz. Yeni gelişen bir yumurta falan mı oldu ne oldu ama hiç umutlanmak istemiyorum21.nci günu çatlamaya bakıyorlar, hormon testlerine adetliyken bakılır..2 3 gün gecikme olabilir istersen gebelik testi yapabilirsin
Gerçekten kısmet işi, yoksa tüm şartların sağlanmış olması durumunda dahi % 15 ihtimali olan bir şeyin gerçekleşmesini başka bir şeyle izah edemeyizDoktorların dediklerine de bazen hiç güvenmemek, içinden hangisini denemek neyi yaptırmak geliyorsa onu yaptırmak lazım bence.bak burda bir arkadaşım var kıza doktor mümkün değil asilaman tutmaz sadece prosedür olduğu için aşılama yapicz dedi kızda bu bilinçle yaptırdı.esinin morfolojisi hizi 0 di sayısı 5 milyon altı değil diye rapor çıkmıyormus.kiz hamile biliyormusun bu işler kismet işi rabbimin ol demesi yeter sperm de yumurtada varsa eğer olmayacak diye bişey yok rabbim ne güzel öldürmüş bak ve sadece aşılama günü verilen sperm eşi yanında değilmiş sonrasında buda cabasi
canım aşılama nın tutmama ihtimali neden yüksek . gereksiz mi yani aşılama yapmak anlamadımBugün arkadaşımın arkadaşıyla konustum kadın doğumcu bizim doğal yoldan gebelik şansımız varmış, aşılamanın tutmama ihtimali yüksekmiş...Kesin sinav için 8 ay erteledim ya tutacağı olur takviyeyle morfolojisi yükselmezmiş ama hızı yükselirmiş acele etmesinler demiş..Birde yumurtlama dönemi 2 3 saat arayla iki kere ilişki önermiş..3 günde bir ilişki sperm kalitesini arttırıyormuş çok sık ilişki iyi değilmiş..ilişki sonunda erkek 3 dakika öylece kalması gerekiyormuş spermlerin çıkmaması için
Kesinlikle öyleGerçekten kısmet işi, yoksa tüm şartların sağlanmış olması durumunda dahi % 15 ihtimali olan bir şeyin gerçekleşmesini başka bir şeyle izah edemeyiz
Allah razı olsun canım benim hep dualarımdasınız rabbim nerde bebek hasreti çeken varsa özlemini dindirsin inşallah.. Aralık ayı sizin ayınız olsunMaşallah Kasım ailesinin ilk bebişi gibi diğer arkadaşlarınki de sağlıklı ilerlesin mavibeyazzz bana da dua et aralık ayının bebiş haberini vermeyi Allah nasip etsin diye
Valla bende şaşkınım hala erken yumurtlama oldu sanırım bazı belirtiler olunca test yapim dedim 9 gün vardı adete gölge şeklinde çok belirsiz bir çizgi oldu bende dedim kesin yalancı çizgi hamile değilim sonra içime kurt düştü bir gün bekleyip aynı saatte tekrar bu sefer erken gebelik testi yaptım baya belirgin çıktı buraya attığım kaset testte gölge gibi çıkıyor bu gün sabah yaptığım kaset testte böyleCanim senin bat 15 ndeymis masallah nasıl erken öğrendin
Öğrenince hemen haber vercembızede haber ver kuzum
Gözün aydın canım inşallah kalp atimlarını da görürsün inşallahCanım kese göründü çok şükür ❤ doktor 1 hafta 10 gün içinde tekrar muayneye gel dedi. Alttan baktı ama hiç ileri gitmeden nazikçe baktı korkulacak birşey yokmuş
Adet günü tarihiBat ne
Bu ay bunların çoğunu yaptım inşallah bende hamile haberimi veririm 15 dakika bekledik aşılama sonrası verilen pozisyonda 1 saatte ben ayaklarım yukarıda kalça altına yastık şekilde yattım sonradaBugün arkadaşımın arkadaşıyla konustum kadın doğumcu bizim doğal yoldan gebelik şansımız varmış, aşılamanın tutmama ihtimali yüksekmiş...Kesin sinav için 8 ay erteledim ya tutacağı olur takviyeyle morfolojisi yükselmezmiş ama hızı yükselirmiş acele etmesinler demiş..Birde yumurtlama dönemi 2 3 saat arayla iki kere ilişki önermiş..3 günde bir ilişki sperm kalitesini arttırıyormuş çok sık ilişki iyi değilmiş..ilişki sonunda erkek 3 dakika öylece kalması gerekiyormuş spermlerin çıkmaması için
bende oyleyım yaaaa ınsallah degıldır kuruma cızgısıAyyy hadi onşallah buharlaşma cizgisi degildir bide artık psikopat gibi testi kırıp içindeki kiti ışıkls inceliyorum yoksa görünmüyo
17 mm olunca benim de çok ağrım oluyor canım hatta bu ay 21 mm olduğu için beni süründürdü resmen bacaklarıma bile vuruyorduCanım çarşamba 9mm olan yumurtalar günde 2mm büyüse dün 17mm oluyor
Bugün adetimin 18.günü daha
21nde vercem kan