- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
Sence aşılama da hastane fark eder mi. Biliyorsun Bi sonraki adette bende aşılama yaptırıcam burda bir özel hastaneye karar kıldık. Zaten rahim filmi ve hormon testi ni geçen ay çektirdim. şuan adetli yim olmazsa bi daha ki ay düşünüyoruz denemeyi beklemenin anlamı yok gibi yaşımızda geçiyor.Aynen kuzum, 3070 aşılama fiyatı içinde sperm testi dahil doktora hiç miayane ücreti ek vermesin.normalde muayne ücreti 480 belkide içindedir bilmiyorumöncesinde ben tahıl.fikmi çektirdim 800₺. Tüp bebek yada.asilama için bir form verdiler kan testleri vardı içinde oda eşimle benim 1000₺ tuttu. Aşılama sonrası lutinus aldım 200₺. Toplamda 5200₺ falan tuttu hepsi
Hangi siteden araştırdın canım ben hiç sağlıklı bilgi bulamadım bat 14 kasım ins gebelik olursa yazarım burayaBanada başlayacak adetimin üçüncü günü doktorum çok araştırdım baya hamile kalan var daha etkiliymis klomen fameraya göre doktorum öyle demişti hakkımızda hayırlısı olsun bakalim
Maşallah suphannAllah.hemen kan ver yarın kuzum. Erken yumurtlama olabilir evet3. Ayım bu ilk iki ay sürekli test yapıyordum dediğiniz gibi bu ay çok dillendirmedim ve acaba hamilemiyim diye çok üstünde durmadım bu ay 1 gün arayla ilişki denedik yumurtlama dönemine kadar . Benim bir kaç gündür karnında şişlik akıntıda artış bi de göğüs hassasiyeti olunca acaba mı dedim bi test yaptım çok şükür çift çizgiyi gördüm ama kan verince emin olacağım
Çok sağolun Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallahhaberdar edeceğim
Yok henüz geçmedi 8 gün var adetime nasıl çıktı bende anlamadım erken yumurtlama oldu sanırım
Burda okudum 2000₺ ye yaptiran var 4000₺ var. Ama ortalama bu fiyatlar sanırım. İyi seninde testlerin varsa zaten istemiyorlar onları ekstradan tekrar 6ay geçmedigi için kullanılıyor. Evet ya en azından bunu denemedik demeyelim hem nasip hiç belli olmaz belkide vesile olurSence aşılama da hastane fark eder mi. Biliyorsun Bi sonraki adette bende aşılama yaptırıcam burda bir özel hastaneye karar kıldık. Zaten rahim filmi ve hormon testi ni geçen ay çektirdim. şuan adetli yim olmazsa bi daha ki ay düşünüyoruz denemeyi beklemenin anlamı yok gibi yaşımızda geçiyor.
Eşimde artık beklemek istemiyorum diyor aslında ocak ayına kadar bekelyecektik. Sırf çalışan biri olduğum için kendi yaşadığım yerden bakmaya karar verdim. Tüp bebeğe kadar ilerlerse İstanbuldan bakıcam. Dediğin gibi belkide kısmetimiz aşılamadır. Burda doktor muayenesi hariç 1500 TL aşılama. Tüor bebek yapan da tek özel hastane oda 16.000 TLBurda okudum 2000₺ ye yaptiran var 4000₺ var. Ama ortalama bu fiyatlar sanırım. İyi seninde testlerin varsa zaten istemiyorlar onları ekstradan tekrar 6ay geçmedigi için kullanılıyor. Evet ya en azından bunu denemedik demeyelim hem nasip hiç belli olmaz belkide vesile olur
Evet bizde iki yıl bekledik baktık olmuyor deneyelim dedik.yasimiz da çok ileri değil o yüzden direk tüp bebek yapmadık çok büyük sorunlarımız olsa ve yaşım.ileri olsa ilk onu denerdim. Denemekte fayda var. Dediğin gibi tüp bebek olursa da iyice araştırız .inşallah ona gerek kalmadan hamile kalırızEşimde artık beklemek istemiyorum diyor aslında ocak ayına kadar bekelyecektik. Sırf çalışan biri olduğum için kendi yaşadığım yerden bakmaya karar verdim. Tüp bebeğe kadar ilerlerse İstanbuldan bakıcam. Dediğin gibi belkide kısmetimiz aşılamadır. Burda doktor muayenesi hariç 1500 TL aşılama. Tüor bebek yapan da tek özel hastane oda 16.000 TL
İnşallah canım. 28 e yaklaştık. Doktorlara göre yaşımız çok genç ama bize göre geçEvet bizde iki yıl bekledik baktık olmuyor deneyelim dedik.yasimiz da çok ileri değil o yüzden direk tüp bebek yapmadık çok büyük sorunlarımız olsa ve yaşım.ileri olsa ilk onu denerdim. Denemekte fayda var. Dediğin gibi tüp bebek olursa da iyice araştırız .inşallah ona gerek kalmadan hamile kalırız
Ben ve eşim 30İnşallah canım. 28 e yaklaştık. Doktorlara göre yaşımız çok genç ama bize göre geç
Aramızda iki gün var bende yarın iğne olucamMerhabaa , benimde bat 24 Kasım. Cumartesi çatlatma iğnesi oldum. Güzel haberler alalım umarm
Gözün aydın canım Rabbim gönlüne göre versin inşallahDün bu saatlerde kaset yapmıştım çok gölge gibi bir şey çıkmıştı emin olamadım o yüzden bugünde erken gebelikle deneyim dedim 2 dk da çıktı böyle ağlıcamyarın vermicem inşallah kan
Ben de letu kullandım dediğin gibi oldu iki hafta sürdü kanamam canım şimdi adeti bekliyorum Perşembe günü ins olmamKızlar Letu kullanip adeti 10 günden fazla süren var mı ? Normal adetim 5 gün sürdü sonra hep damla damla devam etti bitmek bilmiyor sıkıntı mı oldu acaba klomen tarzı ilaç kullananlar sizdede oluyormuydu ?
Benim ki hamile olmadan elini biseye sürmez huyunu bilirimbide sözü var hamile kalınca robot süpürge alacakmis ben yapmam o yapsın diyo
Doktorlara demesi kolay. Bekle bekle sabır takat kalmıyor. Ezberlemişler Bi acele etmeyin demeyiBen ve eşim 30benim doktorum tüp bebek için üç sene beş sene hatta 40dabile gelsen olabilir demişti, hatta çok kafaya tskmazsan normal bile gebe kalabilirsin dedi ama işte gelse bekle iki yıldır olmayınca insan üzülüyor bir şey var diyorsun kesin goremiyorlar
Canım kızlar 3 haftalıkken öğrenip topiğin ilk hamiş haberini vermiştim.. Herkese uğur getirsin inşallah ❤ Yarın sabah ilk kez doktora gidiyorum bana dua edin olur muuu?❤
Tam 10 gün sürdü bugun bitti çarşamba günj kontrole doktora gidicem bakalım ne diyecek yuzumdeki tuylenmeye felan iyi geldide adet duzenimi çok bozdu aralikta olurum herhalde bi sonraki adeti kasimda olmaz diye dusunuyorumBen de letu kullandım dediğin gibi oldu iki hafta sürdü kanamam canım şimdi adeti bekliyorum Perşembe günü ins olmam
Benide yazın bat 7Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
7 kasım batKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?