- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Canım küçük olanlar sonradan büyüyüp catlayabilir âdetin 21 günü progesteron bakılıyor bir de kontrole gitmedin mi hiçCanım şimdi şöyle
Sol tarafta 21mm yumurta 28mm olup kiste dönüşmüştü doktorum söyledi
Solda hafif batma gibi oldu sancım yok
Sağda 3 yumurtam oluşmuştu ikisi 9mm biri 14.5 mm ve 14 olan çatlamış dedi
9mm olanları başıboş bıraktık onlar küçük kaldı diye düşünüp
Benim ağrım sağda oldu
5 10 dk sürdü geçti
Ani hareketlerde de hafif ağrıyor gibi
O 9mm yumurtalar kiste dönüşmüş olabilir mi diye kafam karıştı
Dönüşmesi için 26yı aşmaları gerekmez mi o kadar süre geçmedi
Bu sabah da yoğun şeffaf yapışkan akıntı var
Acaba kalan yumurtalar mı büyüdü çatladı diye düşündüm
Böyle birşey mümkün mü ki
Canım ne yaptın nasıl geçti randevun?Canım kızlar 3 haftalıkken öğrenip topiğin ilk hamiş haberini vermiştim.. Herkese uğur getirsin inşallah ❤ Yarın sabah ilk kez doktora gidiyorum bana dua edin olur muuu?❤
garanti kist yapıyor diyemem sonrasında da ağrı yaşadım ama bir şey yoktu. o yüzden oladabilir olmayadabilir ama ihmal etmeyin derim.Küçük yumurtaları da kist yapıyor o zaman
Canım kese göründü çok şükürCanım ne yaptın nasıl geçti randevun?
Gözün aydın canım benim maşallahCanım kese göründü çok şükür❤ doktor 1 hafta 10 gün içinde tekrar muayneye gel dedi. Alttan baktı ama hiç ileri gitmeden nazikçe baktı korkulacak birşey yokmuş
Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ❤Gözün aydın canım benim maşallah
Maşallah Kasım ailesinin ilk bebişi gibi diğer arkadaşlarınki de sağlıklı ilerlesinCanım kese göründü çok şükür❤ doktor 1 hafta 10 gün içinde tekrar muayneye gel dedi. Alttan baktı ama hiç ileri gitmeden nazikçe baktı korkulacak birşey yokmuş
Canım çarşamba 9mm olan yumurtalar günde 2mm büyüse dün 17mm oluyorCanım küçük olanlar sonradan büyüyüp catlayabilir âdetin 21 günü progesteron bakılıyor bir de kontrole gitmedin mi hiç
Pik olmuş bence değerlendirmelisinKızlar ovulasyon testime bakar mısınız lutfennn
Sanki t çizgisi biraz açık gibi geldi emin misiniz. Ay heyecanlandimPik olmuş bence değerlendirmelisin
Evet bi tik daha açık gibi ama bugün değerlendirmekten bi zarar gelmez, yarın daha koyu olursa yine değerlendirirsiniz en azından içiniz rahat eder. Ben yumurta takibi yaptırdığım bir ayda doktor çatlamak üzere 3 gün üst üste değerlendirin demişti ordan pay biçtimSanki t çizgisi biraz açık gibi geldi emin misiniz. Ay heyecanlandim
21.nci günu çatlamaya bakıyorlar, hormon testlerine adetliyken bakılır..2 3 gün gecikme olabilir istersen gebelik testi yapabilirsinKızlar size bir şey sormak istiyorum. Ben Mayıs ayındaki kürtajımdan sonra 30-28-27-25-25 döngüleriyle adet oldum hep.
En son kontrole gittiğimde yumurtam 32 mmydi doktor kesin olarak kist demek değil; döllenen yumurta bir süre büyümeye devam eder ama kesin hamilelik de diyemeyiz dedi ki nitekim o gün hormon testine bakıldığında çatlama da olmamıştı. Bugün 30. Günüm ve ben hala adet olmadım hayır hiçbir belirtim de yok adet olacağıma dair.
Acaba kistten dolayı mı gecikme oluyor? Ama daha önce de yumurta çatlamayıp fölükül kist dediğimiz kiste dönmüştü ama hiç şaşmamıştı döngüm. Böyle bir şey ile karşılaşan var mı?
15 pik olmuş canın değerlendirin. Yarın çatlama görursun büyük ihtimal ya da sonraki günKızlar ovulasyon testime bakar mısınız lutfennn
bat13 kasımKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Tamammmmm teşekkür ederim15 pik olmuş canın değerlendirin. Yarın çatlama görursun büyük ihtimal ya da sonraki gün
Kasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
bat13 kasımBat 15 kaskm hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?