Evet hayırlı olsun çok sevindimRegl 3 gündür sökülemedi diye bugün test yaptım. Sonuca göre adaçayı içecektim. Sonuç pozitif
Dün ve bugün ara ara kahverengi leke geliyordu. Regl oluyorum diyordum. Gece hatta kasıklarımın sızısına uyandım..
Mavigrill sana sat 3 Kasım, bat 29 Kasım demiştim dimi?
Negatif dememiş miydin sen karıştimi acabaCanım bu listedeki çarpılar ne oluyor..adıma çarpı atılmış da
Benım öyle olmuştu letu kullandım sonra catlama iğnesi sonuc negatif ve 17gün nerdeyse regl gördüm az az geldi son günlerde canımKızlar Letu kullanip adeti 10 günden fazla süren var mı ? Normal adetim 5 gün sürdü sonra hep damla damla devam etti bitmek bilmiyor sıkıntı mı oldu acaba klomen tarzı ilaç kullananlar sizdede oluyormuydu ?
Offf çok kötu ya 10 gün oldu hep damla damla lavabodayken geliyor..Geçen ay kullandım iğnesiz çatlamışlardı bu ay adetimin 5.nci günu yine kullanmaya basladım ama bitmiyor adet korktum anormallik mi var diyeBenım öyle olmuştu letu kullandım sonra catlama iğnesi sonuc negatif ve 17gün nerdeyse regl gördüm az az geldi son günlerde canım
Karıştı canım ben daha adet olmadım üstelik testimde çizgi çıkar ğibi oldi..4 gün kaldı adeteNegatif dememiş miydin sen karıştimi acaba
Bu lekelenmem takviyeden olabilir mi?bende bi kere takviye tullandığımda sürekli adet oluyordum kestim..düzene ğirdi o bozmuşOfff çok kötu ya 10 gün oldu hep damla damla lavabodayken geliyor..Geçen ay kullandım iğnesiz çatlamışlardı bu ay adetimin 5.nci günu yine kullanmaya basladım ama bitmiyor adet korktum anormallik mi var diye
Ayy hadi inşallah sildim çarpıyı karışmıs negatif diye anlamışımKarıştı canım ben daha adet olmadım üstelik testimde çizgi çıkar ğibi oldi..4 gün kaldı adete
Bende ondan dolayi oldugunu düşünüyorum düzenli adet döngum vardı hepsi bozuldu 5 gunden fazla sürmezdi 10 gundur bitmiyor..Aşılama yapılacak diye 2 aydır ilaç mahvetti bidaha kullanmam sanırımBu lekelenmem takviyeden olabilir mi?bende bi kere takviye tullandığımda sürekli adet oluyordum kestim..düzene ğirdi o bozmuş
Amin bende yöntem olarak kendi doktorumu dinlicrm sadece karışım olarak yiyomİnşallah hayırlısı olur ben karışımı almadım sadece yöntemi deneyeceğim bakalım işe yarayacakmı bende tüm isteyenlere sana bana gelsin bu ay bebişler
Anladımmm benim önce ki ay hiç öyle olmamıştı hep siliktide merak ettimGebelikte oluşuyor olabilir adetde geliyor olabilir canım.iki durumdada lh yükseliyor benim adetten hep 2 gün önce lh yükseliyor..bak biraz dan yapıcamcözelden yaz atıyım
Kuzu naptın senin korunma süren bitti miBenim eşim de acil doktoru. O da test için gelenlere yapmıyorum ama riskim var kanamam var diyenlerden istiyorum dedi Ondan alıntı yaptim
GünaydınKuzu naptın senin korunma süren bitti mi
Gün aşırı tek sefer ilişki öneriyorlar. Spermin kalitesi düşüyormuş en sagliklisinin bu olduğunu söylüyorlar.Kizlar iliski tek sefer mi olmali mesela yarim saat sonra falan tekrar olsa sıkıntı olur mu yani tek sefer daha mi iyi
tesekkur ederim canim daha cok yeni galiba 1 2 gune netlesir Allh isteyen herkese versinGozukuyor canim 2 gune netlesir hayirli olsun
Güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim sevindirsin inşallahKızlar gğnaydın iki saate kan testi vermeye gideceğim dua edin lütfen
Doktorun sor istersen bence bana doğum kontrol hapı vermişti ben kullanmamıştımOfff çok kötu ya 10 gün oldu hep damla damla lavabodayken geliyor..Geçen ay kullandım iğnesiz çatlamışlardı bu ay adetimin 5.nci günu yine kullanmaya basladım ama bitmiyor adet korktum anormallik mi var diye
Bat neBende daha kasım reglini olmadan aralık batımı hesaplayıp bildirdim öyle bi ümitsizlik
Watsap grubu mu kursakEvet hayırlı olsun çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?