- 13 Ocak 2018
- 295
- 129
Insallah bakalim ben ne zaman adet olucam bilmiyorum ama haberleselim canim ❤Ben ilkine hayıt suyu ve jel kullandgm ay hamile kalmstm adetten sonra başlicam canm haberleselm inşallah olur faydası ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah bakalim ben ne zaman adet olucam bilmiyorum ama haberleselim canim ❤Ben ilkine hayıt suyu ve jel kullandgm ay hamile kalmstm adetten sonra başlicam canm haberleselm inşallah olur faydası ya
Hayıtı nasıl kullanıyorsunuz adetle beraber mi başlıyorsunuz acaba?
Bir de jel ne ola ki
Canım senin adetine 2 gün var..38.nci hatta 39.ncu gün olacaksın..Aklında bulunsun son 3 ayın toplamını al, 3 e böl bir sonraki ayı yaklaşık olarak bulursunDobgumun 36.Gunu ama duzensiz adetlerim Eki Görüntüle 2946977
Bence bebiş3.yumurtlama yolda mı diyenler?
Yoksa artık bebiş bence diyenler ahhaha
@zahrada @larissa123 @yeshll @Princess91 @dofh @A R Y A
Adetin bittiği günden itibaren canimBenimde geldi bu gün kizlar bakalım önümüzdeki aya insAllah hayırla kısmet değilmiş bu ay ovu testlerimde geldi artık onunla başlarım ilk defa kullanacağım bu arada adetin kaçıncı gününden başlayacağım yani adet bitiminden kizlar yardımcı olur musunuz Mavigrill
Ay hiçbir yerde yok tükenmiş hepsi nasıl bir jelse millet stoklamış galibaAy bu jeli önermekten artık reklam ucreti isticem firmadan eski adı preseed idi suan ki adı prefert. Spermi direkt yumurtaya tasımasyla ünlenmiş bir jeldir kendisi efenim ilaveten beraberlikten once vajina içine aplikatorü yardmyla sıkılır sonra beraberlik olur. Her beraberlıkte kullanmstm ben. Bana doktorum onermisti normal jel kullanıyordum onlar spermi yavaslatr dıye onu onermstı. Sonra arastrdgmda gordum ki bu jel vesilesi ile gebe kalan cok kişi var. Hatta burada topikler bile acılms arastrabılrsnz sizde
3 yıl once o jel ve hayt suyu kullandgm ay hamıle oldgumu ogrenmstm. Tabii ki Allah nasip etti ama vesilesi bunlardı.
Hayıt tohumu suyunu da şu sekılde hazırlıyordum.
1 tatlı kaşıgı tohumu biraz ezebilir ya da havanda da doveblrsnz. 1 su bardagı kaynatlms suda demleyerek hazırlıyorsun. Ilık olunca iç sabah akşam dıyordu okudugum forumda ama biraz acımsı oldgu için ben sadece 1 kez ıcıyordm
Haklısın. Ben umudum oldugundan değilde, içimden gelmiyor yapmak, bu ayda olmadı diye kabul ettim regl olmamış olsamda dahaBen yaptım negatif çıktı adet belirtilerim olduğu zaman oluyorum zaten boşa heves etmeyim dedim Hayırlısı sizin adınızada
Ay hiçbir yerde yok tükenmiş hepsi nasıl bir jelse millet stoklamış galiba
Teşekkür ederim açıklama için
İnsallah kuzu emin olamadım kan verdim smdi acilde haber edecegim3 evetle uğurluyoruz hoçcağal hayırlı olsun
Hmm araştırmak lazımRica ederim ecza depolarnda bulunabılıyor. Buyuk eczaneler getirtebilir. Bende o sekılde ulaşmıştım ürüne
Valla ben 4 aydır kullanıyorum ama kilo vermedim insulin direncim düzelmiş ama doktorum devam et yinede dediDüzenli olarak 2 aydır kullanıyorum hem kilo verdiriyor hem polistlik overim var
Bizde bu şans varken Aralığa da uğramadık demeyiz kesin 12 kasımdan sonra ordayım muhtemelenARALIK TOPIGI AÇILDI
Gebeliğe Hazırlık - ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊 İSİM BAT SONUÇ @Senemm6456 1 ARALIK 👼😊👼 @Fatimeesss 1 ARALIK 👼😊👼 @byzz1 1 ARALIK 👼😊👼 @Hemsiree2e 1 ARALIK ❌ @Okeanos_p 1 ARALIK ❌ @esarp 1 ARALIK ❌ @Leyla1993 1 ARALIK ❌ @kizinbiri9 1 ARALIK ❌ @Pimpiriklianneee 1 ARALIK...www.kadinlarkulubu.com
Canım topiclerden hatırlıyorum seni sanki, biz seni uğurlamamış mıydık? Test pozitif çıktı diye hatırlıyorum sankiBizde bu şans varken Aralığa da uğramadık demeyiz kesin 12 kasımdan sonra ordayım muhtemelen
Aksldldl hayirlisi gülümBizde bu şans varken Aralığa da uğramadık demeyiz kesin 12 kasımdan sonra ordayım muhtemelen
Haziran veya Temmuzdan hatırlıyor olabilirsin kuzucum ama beni sigorta bekleme süremden dolayı uğurlamıştınızCanım topiclerden hatırlıyorum seni sanki, biz seni uğurlamamış mıydık? Test pozitif çıktı diye hatırlıyorum sanki
ne jeli canım buBen ilkine hayıt suyu ve jel kullandgm ay hamile kalmstm adetten sonra başlicam canm haberleselm inşallah olur faydası ya
Beraber bir daha uğurlanırız umarımHaziran veya Temmuzdan hatırlıyor olabilirsin kuzucum ama beni sigorta bekleme süremden dolayı uğurlamıştınız
ne jeli kızlar bu bilgi verir misiniz ne için kullanılıyorValla ben 4 aydır kullanıyorum ama kilo vermedim insulin direncim düzelmiş ama doktorum devam et yinede dedi