İnşallah rabbim isteyen herkeze saglikla nasip etsinİnşallah işe yarar sendede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah rabbim isteyen herkeze saglikla nasip etsinİnşallah işe yarar sendede
laboquik kullanıyorum güzel genel hamilelik haberii alan çoğu kişi de kullanmış.Intenetten ovulasyon testi alicam onerdiginiz bi marka var mi kizlar
Laboquick güzeldirIntenetten ovulasyon testi alicam onerdiginiz bi marka var mi kizlar
Test markası prodoctor ise güvenmeyin derim çünkü yanıltıyorKaset testte yaptım çıkmadı ya canım ondan öyle oldum
Evet prodoctor zaten güvenemedim canım kasette çıkmayıncaTest markası prodoctor ise güvenmeyin derim çünkü yanıltıyor
Bende geçen ay böyle çıkınca kan vermeye gittim beta 1,67 çıktı çizgi 1 dakika da belirmişti oysaEvet prodoctor zaten güvenemedim canım kasette çıkmayınca
Bat 10 kasım tüm regl belirtileri var bende de ama test yapmayacam gününde gelir kırmızılar, gelmezse bakarızBat 9 kasım olan arkadaşlar naptınız test yapanınız varmı ben bugün yapıcam adet belirtilerim başladı boş yere ümitlenmeyim negatifi göreyim diyorum
Benim arkadaşın 14.ğünü testte yine görünüyordu kan verdi negatif çıktıBeklemek çok zormuş Allah yardım etsin isteyen herkese ilk tedavim olduğu için tecrübem yok meraktan çatlicam
Dobgumun 36.Gunu ama duzensiz adetlerim Eki Görüntüle 2946977
Aynen laboguik..30 tanesini 53 tlye aldomlaboquik kullanıyorum güzel genel hamilelik haberii alan çoğu kişi de kullanmış.
Bnce bugünden başlayıp 3 günü değerlendireblrsnzbenim bu testlerle alakalı pek bilgim yok sizce bugün değerlendirilmeli mi?
Benim bak 21-22 kasım. Dün doktor yumurtan 17 mm olmuş dedi. Sizinki çatlamış olabilir. Benim ilk korunmayı bıraktıktan sonra düzenim bozulmuştu ama artık sabitlendi. O yüzden net söyledim size..Bat’ı 18 kasım olanlar ne zaman yumurtlama ve çatlama gördünüz acaba ben dünü de değerlendirdim ama acaba geç mi kaldım bu ay ovi testi almadım bir de böyle deneyeyim diye ama akıntım da olmadı pek anlayamadım açıkçası kafalar karışık
Benim 9 u ama hiç belirti yok tahminim tam günü gelecek kırmızılar geçen ay 1 hafta gecikmem oldu o yüzden bu ay asla test yapmacagimBat 9 kasım olan arkadaşlar naptınız test yapanınız varmı ben bugün yapıcam adet belirtilerim başladı boş yere ümitlenmeyim negatifi göreyim diyorum
İnsallah iste duzensiz olmasi cok sıkıntı belki yumurtlamadim bile hala en iyisi ovulasyonu da bi deneyeyimAnladım canm benım de böyleydi hep. Hayırlısı bakalm önümüzdeki aya nasip olsun inşallah
Nerden aldın canım fiyatı cok iyi bende alayım adet olursamAynen laboguik..30 tanesini 53 tlye aldom
Ben yaptım az önce beklediğim gibi negatif hayırlısı olsun hepimiz içinBenim 9 u ama hiç belirti yok tahminim tam günü gelecek kırmızılar geçen ay 1 hafta gecikmem oldu o yüzden bu ay asla test yapmacagim
Ben yaptım negatif çıktı adet belirtilerim olduğu zaman oluyorum zaten boşa heves etmeyim dedim Hayırlısı sizin adınızadaBat 10 kasım tüm regl belirtileri var bende de ama test yapmayacam gününde gelir kırmızılar, gelmezse bakarız