Hanımlar ben bugün
tüp bebek doktoruna gittim. Doktoru eşimle beraber çok beğendik ve başka doktora gitmeme kararı aldık. Size de anlatayım faydası olur belki...
-Doktor eşimin sperm sonuçlarını beğenmedi. Morfoloji 0, çok insan hatası gibi duruyor dedi. 0 bulmakta çok zor dedi. Testi tekrarlatacağız.
-Baş anamolisini tanımlamamız gerekiyor genetik materyal burada. Kromozom analizi istedi. Kromozomal hasar yüksekse embryoları genetiğe göndermek gerekibilirmiş. Önden önlemimizi alacağız.
-Kullandığımız takviyeleri beğendi. Başka önerileri oldu. Bi doktorun hamile kaldığını söyleyen kadınlara sorduğu yöntemleri derlemişler. Onu paylaştı.
50 g zerdeçal, 50 gram ççörek otu, 50 gr üzümçekirdeği, 10 gram tarçını aktarda öğütüp karıştırın. 1 Kase hakiki bal içerisinde 5 tatlı kaşığı bu karışımdan atıp iyice karıştırın. Bu karışımdan her sabah 1 tatlı kaşığı,
Her sabah 1 omage-3 balık yağı tok karna
Akşam yemeklerden önce 1 kuru incir
Günde 2-3 litre alkali (ph 8 ve yukarı) su tüketin
Hergün 15 dj egzersiz
Alkali diyet.. Paketli gıdalar ve et ürünleri yasak
Ekmek tam buğday. Her akşam kırmızı lahana, havuç marul içeren salata
Sadece bayan için 3 aylık bitkisel kür. İlk adet sonrası 21 gün soğan kürü (ibrahim saraçoğlu), sonraki 2. adet 21 gün incir kürü uygulanacak. 3 ay kullanılamayacaksa bu kısmı uygulamayın.. -Eşinde morfoloji sıkıntısı olanlar önden kromozom analizi testlerini en azından yaparak ilerlerse, her ay yavaş yavaş kafasındaki sorulara tik atar.. Biz şimdi öğrendik bizi yavaşlatacak..
Mavigrill -Bende herhangi bi sorun görmedi. Yumurtam 17 mm olmuş. Çatladı çatlayacak gün aşırı ilişki önerdi. Belki tüp bebeğe bu ay gerek bile kalmaz dedi Bakalım :) PKO görüntüsü var mı diye sordum. Yumurtalıklarımda yumurta sayısını sağda 8-9 folikül olarak saydı. Yok hayır dedi. pko yatkınlık olabilir diyebiliriz ama zorlama olur dedi.
Eşimin kromozom analizi sonuçları çıktıktan sonra tüp bebek için durumu değerlendireceğiz.