Kuzum hatırladım doğrudur ama bu yazdığım isimlerle biz çok aktifiz diye onlar aklımda fix kalıyorArya aslında o ekipte bende carım..aylarca hepinizi tanıyorum..olacak inşaallah sabır..belke sende beni hatırlamıysındır
bide bunların kaynana versiyonu var. oğlunda bile olsa gelini hastaneye gönderir. aslında herkesin başına gelebilecek bişey. sağlık sonuçta bu kusur değilki.Ben Arya nın eşine bişey dediniz demedim yanlış anlaşıldım sanırım . Ewet haklısınız o düşüncede çok erkek var öyle erkeklerin eşlerinin Allah yardımcısı olsun walla çok zor asla laf anlatamazsın onlara
Evet ben pazartesi günü yaptırdım.
Adetin 3.günü gittim, rutin kan kontrolü yaptırmak istiyorum bir de hormonlara bakar mısınız dedim. Doktor sağolsun TSH, LH, FSH, prolaktin, estradiol, progesteron baktırmıştı. Sonucumu da aldım. S skulentveraesergry
Eşim aslında çok destek, her zaman doktora bile benimle geliyor. Süreci takip ediyor ama nedense kimsenin bilmesini istemiyorum diyorAslında eşin sana destek olması lazım bu süreçte birbirinize destek çıkarsanız daha olumlu sonuçlar alırsınız en azından en yakın tanıdıklarınız bilse yeter ben şahsen senin yerinde olsam bu dönemde asla eve yatılı misafir almazdım
Devamı yok mu tekrar yaptın mı test cnmYok canım hala bekliyoruz 6 gün var adete. Gecen günkü silik çizgi fos cıktı
Aslında farklılık olmaması gerekiro zaman sizin ilinize bağlı olabilir mi İstanbul da yapılmıyor şanslısınız :)
Senin kan sonucunu merak edip girdim burayaBat bitti benim yarın kan verme günüm aşılama aldım dasonuç ne oluyor bakalım.
Adetin 2 yada 3.gününe denk getirerek hormon testi yaptır canım. Yoksa sonuçlar yanıltır.Demek bakıyorlar. Süper o zaman.
Dün gittiğim doktor gerek yok yumurtalıklar iyi durumda demişti. Pazartesi kan değerlerime baktırmak için aile hekimine gideceğim.
Regl dönemindeyim ama 5 gün önce işaret veren regl sökülemedi kaç gündür. Pazartesiye kadar sökülürse hala regl evresindeyim demek mi acaba? Hormon testleri doğru sonuç verir mi?
Neyse bizden uzak olsunlar onlara Allah akıl versinbide bunların kaynana versiyonu var. oğlunda bile olsa gelini hastaneye gönderir. aslında herkesin başına gelebilecek bişey. sağlık sonuçta bu kusur değilki.
bence de ya haksızlık vallahi biz hormon testi bakmıyoruz dedi en son gittiğimde mecburen özelde yaptırdımAslında farklılık olmaması gerekir
Bat 10 Kasım daha 5 günüm var bugün gittim kan testi verdim sonuç 0.100
Doğru herkes her ay farklı şeyler yaşıyorKuzum hatırladım doğrudur ama bu yazdığım isimlerle biz çok aktifiz diye onlar aklımda fix kalıyorsabırla bekliyoruz
ama Arya yaptırmış ile göre değişiyor herhalde İstanbulda yok ama sizin ilde olabilir belki
Kızımın adı...üzülme her şey vaktini bekler..inşaallah adın ğibi bu süreçtede kolaya erişirsinMaviesra Yusrackfatma
M mavili_yeshllManoly34
esergry A R Y A
L Larissa
Sonuç olumsuz baktım Negatif.
Biraz üzüldüm ama bazen olmayınca olmuyor maaalesef. Ben birazcık yoruldum maddi manevi bu yolda birkaç ay dinlenmek istiyorum umarım geride kalan arkadaşlarım pozitif görürler ve hamislerde bebeklerini kucaklarina almak nasip olur inşallah. Herşey için hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz için.ismini yazamadığım varsa k.bkmasin...
Aynen öyle canım. Çok destek oluyor ama ailelerin bilmesini istemediği için ben sıkıntı yaşıyorum. Mesela geçen ay çatlatma iğnesi oldum, o hafta sürekli ailelerle ilgili durumlar oldu. Ne kafam ne bedenim rahat olabildi ama annelerimiz bilseydi bizi katmazlardı. Onlarsız halledelim diye düşünürlerdi. Çünkü hem kv hem kendi annem bu konuda düşüncesizlik yapacak insanlar değillerArya nın eşi zora sokan biri değil çok güzel destek oluyo sadece aileler bilmesin istiyo sanırım eşler arasında kalması gereken bi konu olarak düşünüyor
Dün kan testi verdim kuzum negatif cıkmıs ama sonucu göstermedi doktorum. Haftaya pazartesi gene yaparım daha 7 gün varmıs adetine cıkmayabilir dediDevamı yok mu tekrar yaptın mı test cnm
Canım hepsi kafaya taktığımız için böyle oluyor keşke kafamızdan bebek düsüncesni bi sıyırabilsek 1 ayMaviesra Yusrackfatma
M mavili_yeshllManoly34
esergry A R Y A
L Larissa
Biraz üzüldüm ama bazen olmayınca olmuyor maaalesef. Ben birazcık yoruldum maddi manevi bu yolda birkaç ay dinlenmek istiyorum umarım geride kalan arkadaşlarım pozitif görürler ve hamislerde bebeklerini kucaklarina almak nasip olur inşallah. Herşey için hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz için.ismini yazamadığım varsa k.bkmasin...
Canım olmuyorsa güzelleştiriyordur rabbim inşallah bizlerde birgün yavrularımıza kavuşcaz en azından sen bi adım attın böyle düşün Allah daha fazla aratıp bekletmez inşallahMaviesra Yusrackfatma
M mavili_yeshllManoly34
esergry A R Y A
L Larissa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?