Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim illa doktorun ağzından duyacak ki teste gitmesi gerektiğini, ancak öyle gider. Adetin 3.günüydü gittiğimizde, e perhiz süresine dikkat etmesi lazım falan derken bu haftayı buldu. Ona kalsa bir sene deneyelim olmazsa doktora gideriz mantığı var.Ben eşimi genelde teste adet zamanımda gönderiyorum canım nasılsa o zaman işim yok bende bu ay ovulasyon yapmıycam mfk yöntemini deniycem. Zaten Bi sonraki adete olmazsa aşılama düşünüyorum.
Düzensizlik yoktu belki 2 gün erken 2 gün geç gelirdi kur nezaman yapsam başına bu geliyo demek herseyi yapmamak lazım
Canım naptın var mı gelişmeAy balköpüğü bayılırım:)) benım sacların ucları da balköpüğümsü sarı:)) eskiden üni deyken de lorealin bal köpüğünü boyamıştım o da güzeldii
Kızlar size bir sorum olacak. Adetime 3 gün kala beta hcg değerim 279 çıkmıştı. Pazartesi akşam yaptırmıştım testi.
Dün adet günümde sabah tekrar yaptırdım 1008 çıktı. 2,5 günde 4 kata yakın artmiş. Bu durum normal mi sizce?
Adet günü bu değerleri gören var mı aranızda?
Eşlerin bu durumu zora koşmaları ne kötü yaa. Sağlık sorununu kabullenemeyen erkekler bile var böyle bişey olamaz diyip ilaç kullanmayan. Brn eşime ne alırsam kullanır yer içer. Ne zaman teste git desem gider ama zora koşanları anlamıyorum. Bu çocuğu kadınlar tek başına mı yapacakBenim eşim illa doktorun ağzından duyacak ki teste gitmesi gerektiğini, ancak öyle gider. Adetin 3.günüydü gittiğimizde, e perhiz süresine dikkat etmesi lazım falan derken bu haftayı buldu. Ona kalsa bir sene deneyelim olmazsa doktora gideriz mantığı var.
yok canım yapmıyor yani fsh lh testlerini falan onlar yapmıyorlarmış
Aslında ben her kontrole gittiğimde doktorlar telaşlanmanıza gerek yok, daha erken. 1 sene deneyin, olmazsa tedavi yöntemleri uygulanır dedi. Eşimde doktorlar böyle söylüyorken ilaca, teste, strese ne gerek var diye düşündü hep.Eşlerin bu durumu zora koşmaları ne kötü yaa. Sağlık sorununu kabullenemeyen erkekler bile var böyle bişey olamaz diyip ilaç kullanmayan. Brn eşime ne alırsam kullanır yer içer. Ne zaman teste git desem gider ama zora koşanları anlamıyorum. Bu çocuğu kadınlar tek başına mı yapacak
Evet ben pazartesi günü yaptırdım.Selam. Bir soru.
Aile hekimliği hormon testlerini yapıyor mu?
Eşinde sperm değerleri mi düşüktü seninde canım. Burda genelde çoğunda erkek invertilesi var k. K deAslında ben her kontrole gittiğimde doktorlar telaşlanmanıza gerek yok, daha erken. 1 sene deneyin, olmazsa tedavi yöntemleri uygulanır dedi. Eşimde doktorlar böyle söylüyorken ilaca, teste, strese ne gerek var diye düşündü hep.
En sonunda pes etti ve 9.aydann beri doktoru kontrolünde ilerliyoruz. Şuan 11.aydayız, bakalım nasıl ilerleyecek
Amin canım Allah razı olsun seninde inşallahHayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım çok teşekkür ederim en doğru zamanda sana da nasip olsun inşallah umarım sağlıklı ilerler gebeliğim.Gayet güzel bence burad 5 ve 6 yla öğrenenler bile oldu. Hayırlı olsun, sürecini bizimle de paylaşabilir misin?
normal degerin sıkıntı yapma cok takilma 5. haftada kizim 2binlerde cikti benimde ..Kızlar size bir sorum olacak. Adetime 3 gün kala beta hcg değerim 279 çıkmıştı. Pazartesi akşam yaptırmıştım testi.
Dün adet günümde sabah tekrar yaptırdım 1008 çıktı. 2,5 günde 4 kata yakın artmiş. Bu durum normal mi sizce?
Adet günü bu değerleri gören var mı aranızda?
benimde 5 gunum kaldi bel agrim basladi benimde gelicek galiba bu ayda olmadi sankiBat 10 Kasım daha 5 günüm var bugün gittim kan testi verdim sonuç 0.100
Benimde aksamdan bel ağrım var hemde çok kötü sekildebenimde 5 gunum kaldi bel agrim basladi benimde gelicek galiba bu ayda olmadi sanki
5 gun kala versem daha iyi dimi? peynir kokladim, sonra dayanamadim kokusuna cikardim. bugun de mide vurdu cok kotuÇıkmaz diye düşünüyorum. Ben Bata 10 gün kala vermiştim 0.1 çıktı. Bir hafta sonra verdim 279 çıktı.
5 gün kala verirseniz çok daha net sonuç alırsınız. Bende 10 gün kala vücudumda değişiklik hissedip yaptırdım ve çıkmadı. O zaman da üzülüyorsunuz. Bence birkaç gün daha sabredin .12 gün çok erken çünkü5 gun kala versem daha iyi dimi? peynir kokladim, sonra dayanamadim kokusuna cikardim. bugun de mide vurdu cok kotu