- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
ayı boş geçmek istemiyorum canım yaaa neyse dünü 1. gün sayayım pazar günü başlayım femarayaO zaman canım dünden itibaren saymaya başlayıp beşinci günü başla yada doktoruna sor bakalım o ne öneriyor bazen o zaman bu ayı boş geçelim diyorlar çünkü
SilmeeemmmmMavigrill çok haklı bence.yumurtlama gününü bildiğim halde adete 3 kala testim negatifdi canım.herkesin çıkıyor olsa çıkardı deyip kendimi listeden sildirmek istedim de silmedi günün gelsin diye.
Bence artık test yapmalısın canım bebek olsa cinsiyetini öğrenmeye gidicenBakalim benim bel agrim devam ediyo bugun olmazsa bi test alicam dongumun 35. Gunu
canım elinde ovulasyon testi var mı ? onda koyu çıkarsa ihtimal yüksek oluyor muşSon 4 gün var bata canım benimde 7 Kasım bakalım beklemekteyim 5 gün kala test yaptım ama bembeyazdıbu günde karnım ağrıyor azıcık olacak gibi hissediyorum ama son güne kadar bekleyip öğrenenler var bakalım aceba diyorum bazen hayırlısı artık canım ne yapalım
Canım daha önce yazdım ama görmedin sanırım hesabım değişti 7 kasım mavisss1 yazan hesabı silebilirsin şuan bu hesabı kullanıyorum 9 kasım batKasım ayı gebelik planlayanlar piste alalım hepiniziBat Tarihi yeterli
Teşekkür ederimPik 3 gün değerlendirin
Heee bende diyorum isim nereye gittiCanım daha önce yazdım ama görmedin sanırım hesabım değişti 7 kasım mavisss1 yazan hesabı silebilirsin şuan bu hesabı kullanıyorum 9 kasım bat
Su temmuz 2022 annelerine de bi el at bacım topik popüler ama tablosu listesi yokAralık topiği açıldı bilginize
Gebeliğe Hazırlık - ARALIK 2021 itibariyle gebelik planlayanlar
Kasım Ayından gelenler buyrun BAT'ları alalım 😊😊 İSİM BAT SONUÇ @Senemm6456 1 ARALIK 👼😊👼 @Fatimeesss 1 ARALIK 👼😊👼 @byzz1 1 ARALIK 👼😊👼 @Hemsiree2e 1 ARALIK ❌ @Okeanos_p 1 ARALIK ❌ @esarp 1 ARALIK ❌ @Leyla1993 1 ARALIK ❌ @kizinbiri9 1 ARALIK ❌ @Pimpiriklianneee 1 ARALIK...www.kadinlarkulubu.com
Istikrarlı lh testi yapanlar mutlu haber aliyor ben bu konuda çok tembelim ama bugün başlıcam bakalim kuzuCanım şöyle aslından ben lh takibi yapıyorum ayrıca ateş takibi.lh testine göre 14.gun nadiren 15.gun adet görüyorum hep.hic değişmedi bu.ates takibine gelince de sabah yataktan kalkmadan ağızdan ateş olcerle ateşi ölçüp kaydediyordum.adet zamanı ateş düşük seyreder yumurtlama testi pik olduğunda ani bir düşüş catlayicca yükselir ama bu ateş olayı yumurtlamada her zaman doğru değil,ama adet olmayı anlamada beni hic yanıltmadı sağolsun 1 kere bile test bile, test tanıttı bu yanıltmadı adete takin ateş düşmeye başlıyorsa adet geliyor demekdir yok yüksek se o zaman şüphelenmek lazım.ben burdan anladım tamamen.adet olacağım gün ateşin bir anda yükseldi ertesi sabah da yumsek görünce direk kan verdim.
Çok teşekkür ederim talimatları uygularım. Rabbim hamilelikle sonuçlandırsın bu çabalarımızı inşaAllahHer ay yapıyoruz canım henüz kalamadık hamile ama bu pik. perşembe cuma cumartesi değerlendir. eşinde sperm sorunu varsa bir gün ara ile değerlendirin. yarın testi yine yap çatlamış mı bakarsın. bol şans :)
Doktor mfa nın önerdiği d vit eczanede 73 tl canım şimdi sordukD vitamini 5 10 lira bir şeydi. Damla şeklinde. Her gün 5 damla kullanmanızı öneriyor
Dediğim gibi ne kullandım ne araştırdım. Bahsi geçince videolarını izledim sadeceDoktor mfa nın önerdiği d vit eczanede 73 tl canım şimdi sorduk
11 tl ye de d vitamini var mış ama bilmiyorum aynı şey midir . bende ilk defa bu ay deniycem ovulasyon test ialdım yine ama yapmayı düşünmüyorum inşallah dururum yapmadan .belkide stres yaratıyor farklında değiliz bazen görev gibi oluyor bu işler Adama aaa bugün yumurtladım hadii demek komik aslında :)Dediğim gibi ne kullandım ne araştırdım. Bahsi geçince videolarını izledim sadece
Canim ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum malesefYumurtlamadan sonra kaçıncı günün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?