- 29 Aralık 2020
- 4.630
- 5.236
- 108
çok mu erken yumurtluyorsun canım yoksa rahim filmini geç mi çektiler denk gelmemesi lazım aslında. nasıl çıktı sonuçların. bende geçen ay çektirmiştim. temiz çıktı ama 3 gün kanamam oldu . yumurtlamayı da geç gördüm adette 1 hafta geçti. dün sabahtan beri kahverengi lekelenme oluyor bazen idrara çıktıktan sonra adet olucam diye bekliyorum ama sökülmedi de.Ben dün yaptım negatif. Şaşırmadım zaten yumurtlama zamanı rahim filmine girmiştim değerlendiremedik
Neden direk probleme odaklanıyorsunuz ki hepimizin bünyesi farklı. Robot değiliz Vücudumuzda farklılıklar var her şey normaldirAcaba ben de mi bir problem var sadeve 1 gün geliyor
Bir tüpün kapalı mıymış yani? Çok şükür kuzum en azından spermiogram ve hsg yaptırıp tedaviye yöneldiniz. Hsg den sonra hamile kalan da çokmuş, inşallah senden de hayırlı haberler alırız.Kuzu ben hsg yaptırdım sabah. Benim için açılı oldu ama anesteziye gerek yok genede .. Sol tüpünde sıvı akışı az olmuş. Kateter ile girip Açtılar onu.. tüpleriniz açık artık dedikler.. o taraf ağrıyor biraz.. Öğleden sonra tüp bebek doktoruna randevum var ona da bi göstereceğim. Bende durumlar bu.. Bir ay yok ki yeni birşey çıkmasınAma bitecek inş bu süreçte
Sen nasılsın tekrardan femara kullanmaya başladın mı?
Hastanede yatıyorum hala, 5 gün daha buradayım.Kasım ayı biziimm olsunMaviSasa234 @Esrakcshn @Dogayikoru
@Yusra30 aşılamada son durumun nedir canım? Var mı bir gelişme, umarım herşey gönlünce olur.
Selizay sen nasıl oldun kuzum? Dün hızlıca bakarken yanlış mı gördüm bilmiyorum, hastanede yatıyorum yazmıştın?
Aynen tamam kapalı değilmiş ama akış azmış.. Açmışlar..Bir tüpün kapalı mıymış yani? Çok şükür kuzum en azından spermiogram ve hsg yaptırıp tedaviye yöneldiniz. Hsg den sonra hamile kalan da çokmuş, inşallah senden de hayırlı haberler alırız.
Ben de dün doktora gittim, yeniden femara başlattı. 3. ve son kez olduğunu söyledi. Eşimden de spermiogram istedi. Cumartesi günü testini verecek. Bi ona bakalım, bir de bu ay pozitif olursa ne âlâ ama olmazsa sana hsg çekicez dedi. Bekliyorum yine umutla
Ben rahim duvarım inceydi ama onun için ilaç var onu kullanınca düzeldi bi de nar suyu iç iyi geliyoİyi akşamlar kızlar. Hepimiz için hayırlı olsun. Geçen ay kist oluşduğu için doktor kontraseptiv yazdı. Keşke kullanmasaydım kenfi sökülecekdi zaten. Bu ay bıraktım kist gitmiş ama rahım incelmişçok moralimi bozdu doktor. 11ci gün için 10 mm yetişmiş yumurta. Onuda dominant olarak kabul edemiyorum dedi. Genelde bende döngü 30-35. Ovulasyon 16-18-20de olur. Ona kadar büyür dedim. Ama doktor baya salladı beni hemde özele gidiyorum. Kim se ince rahimle karşılaştımı
çok güzel maşallahKan tahlilim çıktı beta hgc 230
İnşallah güzel haberleri alıcağıma inanıyorum bu ay bençok güzel maşallahhala regl olmadım inşallah benimde mucizem benimledir.
neden son kez dedi acaba. ben her halde bir 6 kere kullanmışımdır. bu ay adet olursam femra kullanayım mı dedim doktora kullanabilirsin dedi .olursam eczaneden alıcam kullanıcam.Bir tüpün kapalı mıymış yani? Çok şükür kuzum en azından spermiogram ve hsg yaptırıp tedaviye yöneldiniz. Hsg den sonra hamile kalan da çokmuş, inşallah senden de hayırlı haberler alırız.
Ben de dün doktora gittim, yeniden femara başlattı. 3. ve son kez olduğunu söyledi. Eşimden de spermiogram istedi. Cumartesi günü testini verecek. Bi ona bakalım, bir de bu ay pozitif olursa ne âlâ ama olmazsa sana hsg çekicez dedi. Bekliyorum yine umutla
tebrikler:)ovulasyon testi ile mi takip ettiniz,benim 11 ay oldu henüz nasip olmadıİnşallah güzel haberleri alıcağıma inanıyorum bu ay ben🕊🕊
Hayırlı olsun canım. Bende akşam 5i bekliyorum sabırsızlıkla bakalım benim ne çıkacak.Kan tahlilim çıktı beta hcg 230
Gittim hastaneye doktor normal dedi ağrıların 2 yumurtam da çatlamış kist yok dedi şükür şimdi beklemedeyim son 10 günGönlünüzce olsun bizi de haberdar edin
Haber ver mutlakaHayırlı olsun canım. Bende akşam 5i bekliyorum sabırsızlıkla bakalım benim ne çıkacak.
Evet bu 2. ay denememdi ama ovuluyasyonla takip ediyim dedim yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim sadecetebrikler:)ovulasyon testi ile mi takip ettiniz,benim 11 ay oldu henüz nasip olmadı
testle takip ettim hep,bugun pik günüm ,bugün dahil 3 günü değerlendir dedi ebru ceylan.siz kaç günü değerlendirdiniz acebaEvet bu 2. ay denememdi ama ovuluyasyonla takip ediyim dedim yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdim sadecekesinlikle tavsiye ederim. Teste göre ilerlersin
Bende uzak kalacağım burlardan dedim ama dayanamadım ilk defa bu ay aşılama yaptıralim dedikOh ne güzel devlet mi ozeldem ı olcan canim bende regl bekliyorum 6 7 gün geciktim caraamba doktora gidicem nedeni ne bakayım regl olsam tedavim başlıcakti oda kaldi
Tebrik ederimm canımmm bak sana demiştim korkulacak birşey yokmuşş sağlıklı büyüsün inşallahKan tahlilim çıktı beta hcg 230
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?