- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Canım ben kendim alıp katı meyve sıkacağında sıkıyorum eşime de iciriyorum ama onun kine 2 tane havuç ekliyorum kendime normal nar yapıyorum 3 tane nardan tam iki bardak çıkıyorÖnereceğiniz nar suyu firması varmı? Ben bir iki markete baktım bulamadım malesef
Ben göremedm canm hatta resmi kararrttım bide oyle baktm ama yok gibi. İnsallah bıkac gune pozitifi görürsün kuzumKizlar ben bı b... Yedimyine dayanamayıp test yaptım.daha 9gun var ama doktorum hsg sonrası yumurtlamana daha var ama çok buyumusler çatlama olabilir dediği için değerlendirmiştik.bana bakmayın ben artık testlerde hep çift çizgi görüyorum şası oldum ama rica etsem bide siz baksaniz silik de olsa var gbi geldi.
Sevindim adına, endişeliydin yorumlarda görmüştm.Karından bakti ultrasyona ben çok sıkışık gittim hiç alttan bakalım demedi zaten karnını aç dedi
ya ben mayısta da böyle olmuştum. kullandığım şeylerden oluyor heralde. Perşembe yapacağım çıkmazsa da kurmayacağım artıkYa sen bu ay erkenden bi sürü belirti yaşadın kuzum merak ettim bi erken gebelik testi felan mı alsan ki
Genelde ikiz olması için ya ailede olmaası lazım yada tüp bebek flnHanımlar içinde deli deli istekler var.
Beni burdan kovmayın aman
Ben Ikıncı bebeği düşünüyorum 6 ay oldu uğraşıyoruz.
Ama ben ikiz istiyorum taktım ikizlere
Çocukluğumdan beri hayalim bu.
Billet 1 peşinde ben 2.
Eşim diyor bakamazsın ben de diyorum ilk 6 ay sıkarım dişimi. Bir Hayal işte.
Ama sağlıklı hayırlı our ise iyi olur.
Bana kızmayın ıkız nerden çıktı diye
Bende ikiz istyorm 1 oğlum var ama 2 mınnos daha fena olmaz. Allahtan istiyoruz canım ne var yaniiHanımlar içinde deli deli istekler var.
Beni burdan kovmayın aman
Ben Ikıncı bebeği düşünüyorum 6 ay oldu uğraşıyoruz.
Ama ben ikiz istiyorum taktım ikizlere
Çocukluğumdan beri hayalim bu.
Billet 1 peşinde ben 2.
Eşim diyor bakamazsın ben de diyorum ilk 6 ay sıkarım dişimi. Bir Hayal işte.
Ama sağlıklı hayırlı our ise iyi olur.
Bana kızmayın ıkız nerden çıktı diye
Bnde mi yapsam perşembe Bnde tık yok ama olsunduya ben mayısta da böyle olmuştum. kullandığım şeylerden oluyor heralde. Perşembe yapacağım çıkmazsa da kurmayacağım artık
aman belirti görünce mi gebelik görüyoruz balım. yapıp bakacağım ne olmuş ne olmamış. sonra stres oluyorum 1 hafta geçmek bilmiyor.Bnde mi yapsam perşembe Bnde tık yok ama olsundu
Valla doğru dedin cnm rahat rahat devam ederiz hayatımıza Bnde yapcm seninle beraberaman belirti görünce mi gebelik görüyoruz balım. yapıp bakacağım ne olmuş ne olmamış. sonra stres oluyorum 1 hafta geçmek bilmiyor.
sigaraya başlatan kötü arkadaşlar gibiyim şuanValla doğru dedin cnm rahat rahat devam ederiz hayatımıza Bnde yapcm seninle beraber
İnşallah ya umutluyum bu sefer nedense içim kıpır kıpır araştırdım da baya hamile kalan var letu ylaSevindim adına, endişeliydin yorumlarda görmüştm.
Guzellıkler gelsın bu ay ınsallah
Benim bat 10 kasım kuzu yumurtlamadan 4-5 gün sonra asırı gögüs agrım basladı ve devam ediyor normalde adete iki gün kala olurdu olmazdı aşırı hissetmezdim suan kasıklarımda kramp var gaz sorunum var ve gögüs agrım varBAT 10 kasım ve civarında olan arkadaşlar ne belirtileri var sizde. Benim hep adet öncesi 10 gün önceden memelerde hassasiyet olurdu şuan öyle birşey yok. Sizde durumlar nasıl hanımlar
Letu nedirİnşallah ya umutluyum bu sefer nedense içim kıpır kıpır araştırdım da baya hamile kalan var letu yla
Aha ben de benzer şeyler yaşıyorum. Yumurtlamadan 3 gün sonra hafif hafif göğüs ağrım başladı. Şuan yürürken dahi ağrıyor. Kasıklarımda batma oluyor sürekli. Gaz ve kabızlık da yumurtlamanın 3. Günü olmuştu sonra geçti.Benim bat 10 kasım kuzu yumurtlamadan 4-5 gün sonra asırı gögüs agrım basladı ve devam ediyor normalde adete iki gün kala olurdu olmazdı aşırı hissetmezdim suan kasıklarımda kramp var gaz sorunum var ve gögüs agrım varSizde neler var
Klomenden fameradan daha etkili olduğu kanıtlanmış dedi bugün doktorum Bende daha kullanmadım adetimin 3cu gününü bekliyorum bide Bende kiloda var biraz umutsuzdum ama bugün araştırdım baya hamile kalan var 98 kilo esinde de sorun olan biri hamile kalmış ilk denemesinde letuyu bana da Bi umut geldiLetu nedirbi dahaki ay da onu deneyelim
Ya çok sevindim sizin içinKlomenden fameradan daha etkili olduğu kanıtlanmış dedi bugün doktorum Bende daha kullanmadım adetimin 3cu gününü bekliyorum bide Bende kiloda var biraz umutsuzdum ama bugün araştırdım baya hamile kalan var 98 kilo esinde de sorun olan biri hamile kalmış ilk denemesinde letuyu bana da Bi umut geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?