- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
İnşllah çok teşekkür ederimBat 2 Kasım bekliyorum bekliyorum bekliyorum sonu hayra çıkar inşallah Sende minik kuşunu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşllah çok teşekkür ederimBat 2 Kasım bekliyorum bekliyorum bekliyorum sonu hayra çıkar inşallah Sende minik kuşunu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Canım bu testi yaptığında ovulasyon takip eder gibi idrar bekletip sıvı alımını 2 saat önceden falan keserek mi yaptın. Yumurtlama dan ne kadar sonra tekrar pik gördünEki Görüntüle 2943723
Canım gebeliğimi öğrendiğim ovuluyasyon testim böyle koyu olucak sanırım pik gibi
Teşekkür ederim bende malesef vazgeçemiyorum kahvedenCanım valla ben de tam bir kahve delisiyim. Günde üç sefer içerdim. Sigara da kullanıyorum. Gebeliklerimde içmedim ama kahveye devam etti bazı günler günde iki. Yani ben çok etkilediğini düşünmüyorum çünkü ilk gebeliğime ikinci ayda bu sefer ilk ayda hamile kaldım. Ama yine de azaltmak da fayda olabilir. Herkesin bünyesi çok farklı.
Ya insanın doğacağı tarih belli olurmuş ya bence bebeklerimizin ne zaman olacağı da belli. Sadece zamanını bekliyor. Öyle hamile kalanlar oluyormi insan şaşıyor
Normal pikim yumurtlamam 16-17-18 ekim civarları olmuştu , bi kaç kişi adet yaklaştıkca tekrar pik olursa hamile olduğun anlaşılır dediler bende 1 saat önce kestim sıvı alımını öğlen 3 gibi yaptım adetime 1 gün kala böyle pik oldu. Zaten hemen gebelik testi yaptım pozitif gözüktüCanım bu testi yaptığında ovulasyon takip eder gibi idrar bekletip sıvı alımını 2 saat önceden falan keserek mi yaptın. Yumurtlama dan ne kadar sonra tekrar pik gördün
Baya koyu gebelik çizgin ikiz mi acabaNormal pikim yumurtlamam 16-17-18 ekim civarları olmuştu , bi kaç kişi adet yaklaştıkca tekrar pik olursa hamile olduğun anlaşılır dediler bende 1 saat önce kestim sıvı alımını öğlen 3 gibi yaptım adetime 1 gün kala böyle pik oldu. Zaten hemen gebelik testi yaptım pozitif gözüktü
Bilmiyorum sanmam ama hiç ailede yok Ne bende ne eşimde.Baya koyu gebelik çizgin ikiz mi acaba
Çook teşekkür ediyorum. Narı bende okudum demin Moral oldunuz banaCanım bol bol nar suyu ve nar ve avokado tüket çok etkili gerçekten rahim duvarı için tüp Bebekte bile nar ve avokado öneriyorlar
Önereceğiniz nar suyu firması varmı? Ben bir iki markete baktım bulamadım malesefCanım bol bol nar suyu ve nar ve avokado tüket çok etkili gerçekten rahim duvarı için tüp Bebekte bile nar ve avokado öneriyorlar
Amin canım çok teşekkür ederimHayrli olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Avakado ye o daha etkili. migroslarda denk gelmiştiÖnereceğiniz nar suyu firması varmı? Ben bir iki markete baktım bulamadım malesef
TamamAvakado ye o daha etkili. migroslarda denk gelmişti
Bir ebenin günlüğü bana da henüz olmamış yumurtlama dedi ama oldu yani bu son sezon testlerde bişi var bende :/Canım ben de lh testleri işe takip ediyorum bu ay. Aşağıya 27 eylüldeki testlerimi ekledim. Bir gebenin günlüğünden almıştım strip testi ona attım neden farklı koyulukta diye. Oda idrardaki horman saniyede 2 kat azalır aynı saniyede yapmadığın içindir dedi. Gerçekten de kaset teste daha önce damlatmıştım o daha koyu. Ama bana dedi ki bu yumurtlama değil devam et. Sonraki gün çizgi tamamen yok olunca anladım ki bu yumurtlamaydı. Demem o ki Pik görünmemesinin sebebi idrardaki hormonun damlatana kadar azalması olabilir. Düzenli adet görüyorsan yumurtlaman da düzenlidir. Diyerek ben kendime açıkladım durumu. Mantıklı geliyorsa sen de stres yapma
Benim de 10 kasim Bat. Ama bence erken test icin, umudunuzu kaybetmeyin. Ben 15 inde regl oldum, yumurtlama 29 unda oldu. Daha cok erken sanirim gebelik icin. Tecrubelide degilim amaBat 10 kasım erken ama insan dayanamıyor yumurtlamadan sonra 7. Gün negatif
Amin canım çok amin Rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsinBiraz önce kan testi yaptırdım çok şükür pozitif. Beta değeri yarın 5ten sonra belli olacak. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
valla bilmiyorum artık sonraki gün tek çizgi olan test 3 4 gün daha silik iki çizgili oldu bugün yine kalbim kadar beyaz bir sayfa ayırdıBir ebenin günlüğü bana da henüz olmamış yumurtlama dedi ama oldu yani bu son sezon testlerde bişi var bende :/
Canım bu kadar erken başlarsan üzülürsün olumsuz olur ise. İnşallah olur ama çok bağlama kendini sonra çok üzülüyoruzBenim de 10 kasim Bat. Ama bence erken test icin, umudunuzu kaybetmeyin. Ben 15 inde regl oldum, yumurtlama 29 unda oldu. Daha cok erken sanirim gebelik icin. Tecrubelide degilim ama
Ya sen bu ay erkenden bi sürü belirti yaşadın kuzum merak ettim bi erken gebelik testi felan mı alsan kiKızlaar yumurtlamam 27 ekimdi. 3 gün önce göğüslerim ağrımaya başladı. Bugüm artık yürüyemeyecek hale geldim. Ölçüm yaptığımda 95 olan göğüs ölçüm 102 olmuş. Birden böyle büyümesi ağrıması düşündürttü acaba diyorym