Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

Canımm tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepimize. Aramıza hoşgeldin.

Merhaba kızlar,
Ben de cmtsi test yaptım çift çizgi çıktı . Hemen doktora gittik, hcg değerim 283 çıktı. Doktor çok erken dedi bir şey söylemek için... 2 gün sonra tekrar betana bakalım dedi.Ben de gittim bu sefer 766 çıktı. Aynı hastanede başka bir kadın doğumcuya gösterdim. O da hayırlı olsun hcg değerine göre şu an çok sağlıklı görünüyor dedi. Ama ultrasonda görünmez şu anda dedi ve bakmadı ultrasonla.. 15 gün sonra gel hem kalp atışlarını da dinlersin o zaman dedi..
Ya ben hamilelikten dolayı çok mutluyum ama, doktorlar şimdi böyle derken acaba bu normal mi(yani gözükmemesi fln..) diye psikolojim bozuldu..Bir de kasıklarım çok ağrıyo gece yatmadan, bunu söyledim gazın çok var karnında dedi..
İlk hamileliğim ama henüz tam mutluluğumu yaşayamadım, kızlar size de böyle söylendi mi ilk göründüğünüzde?
Not: kızlar dediğim gibi ilk hamileliğim ve biraz pinpirikli bir yapım vardır.Sorularım saçmaysa kusura bakmayın( Ama dediğim gibi çok gerginim
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Rabbim sen hayırlı haberler nasip et hepimize((

canım hayrlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip eylesin inşallah bende yenıyım ve ılk bebeğim bilmiyorum tam ama sanki bir sıkıntı yok gibi geldi bana gönlünü ferah tut bebeğin seninle

haftaya çarşambaya aldım canım randevumu, çok meraklı birde kızım var, beraber gidicez, en çok o istiyo kardeşinin kalp atışlarını duymayı, inşallah bir aksilik olmaz.

hayırlı olsun canım , sağlıkla kucağına alırsın inşallah....

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza, kaç haftalıkmışki bebişin,söyledilermi?

Aramiza hosgeldin taze hamis :) icini rahat tut, su an gorunmemesi gayet normal. Ben ilk beta sonucu 525ti.ultrasonda bakildi fakat kese bile gorulmedi. 2 hafta sonra yani dun tekrar gittim gayet saglikli bir bebis gordum karsimda ve kalp atislatini da dinledim... kalp sesi dinletebilmek icin 2 haafta brkletiyorlar sanirim. Hic bozma moralini, bebisin keyfini cikar

Kizlar biraz rahatladim cok sagolun:) 2 aralik nasil gelecek yaaaa offff ya sabir ya sabir:)))

napsakki canım ya 101 oynamaktan sinir geldi bana saçma sapan komik videolar izliyom anlamıyom bile sade bakıyom çünkü

SAbır ve dua yapabileceğimiz tek şey canımm.Randevun kaçtaydı?güzel haberlerini bekliyorumm.

canım çok sağol inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız..rabbim anlımıza hangisini yazdıysa onu yaşayacagız..hepimizin meleklerini korusun rabbim

inşallah canım haklısın rabbim hepimizi yardımcısı olsun ama şu günler zormuş gerçekten bağlanmamak mümkün değil(

amin amin amin okadar içten diliyorumki canm hepimiz güzel şeyler duyalım inşallahhhhhhh

inşallahh canım inşallahhh:)))

Kizlar biraz rahatladim cok sagolun:) 2 aralik nasil gelecek yaaaa offff ya sabir ya sabir:)))

işin en zoru beklemek zaten canım o gün gelecek sonra bir sonraki randevu için gün sayacaksın derken doğuma kadar diken üstünde bir dönem ama geçecek inş.bu günler:)))

Canım hayırlı olsun. Umarım sağlık bir bebişin olur.
Benim doktorum değer 1500 üzerine çıkınca kese görünür demişti. Senin henüz küçük olduğu için öyle söylemiştir. Benimde ilk 380 çıkmıştı 2 gün sonra 1162 çıktı. Bu ctesi de ultrasonla bakacak. Umarım kalp atışınıda duyarım. Kasık ağrında olabilir kanama yoksa gerilmene gerek yok. Boşuna stres yapıp kendini de bebeğini de üzme.

Son düzenleme:
kızlar merhaba

allah her isteyene öncelikle nasip etsin bu duyguyu

2. çatlatma iğnemde hamile kaldım bende 18.11.2013 te kan verdim ve 1869 değer çıktı yrın sabah ultrosana giricem inş keseyi görürüz

kızlar merhaba

allah her isteyene öncelikle nasip etsin bu duyguyu

2. çatlatma iğnemde hamile kaldım bende 18.11.2013 te kan verdim ve 1869 değer çıktı yrın sabah ultrosana giricem inş keseyi görürüz

Canim hayirli olsun. Ilk kan testinde duydugum en yuksek degerlere sahipsin :) allah tamamina erdirsin. Hayirlisiyla al kucagina ins

canım bence haklısın ama bazen oluyor napıcan bende düşünüyorum şu an evde kalıcı misafir olsa ne yaparım diye ev halkına bakamıyom misafire nasıl bakcam bulantıdan ölüyorum çünküüü sabır çek sevap sayılır eşin için katlanılıyor mecbur kolay gelsin zor işinn

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza, kaç haftalıkmışki bebişin,söyledilermi?

Söylemediler kiiiii:26::26::26::26::26::26:

işin en zoru beklemek zaten canım o gün gelecek sonra bir sonraki randevu için gün sayacaksın derken doğuma kadar diken üstünde bir dönem ama geçecek inş.bu günler:)))

Aynen öyle dediğin gibi canım, şu an o kalp atışlarını duymaktan başka hiçbir gayem yok..
Ama kısmetse sorun çıkmazsa 2 aralıkta, bu seferde ileriki tarihte sağlığı yerinde mi acaba diye telaşlanırım

Kasık ağrımdan çok korkuyorum, bazen regl sancısından bile beter oluyo((
Ama yumurtalıklarımda hiçbir sorun görmedi doktor, sadece çok gaz var karnında dedi.
:44::44::44::44::44::44::44:

herşey yolunda merak etme gazın olması bile çok normal görünmemeside çünkü kese 6. haftada görülüyor daha çok erken bekle gazın içinde günde 1 bardak rezene çayı önerebilirim canım çok içme ama bitki çayları gebelikte günde en fazla 2 bardak içiliyor bazıları hiç içilmiyor unutma ama rezene iyi gelir benim ilk hamileliğimde işe yaramıştı:)) hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…