ayy inşallah cnm yaa ben pek bişi yiyemiyorum bulantılardan sizdeki durum ne?
kuzucum bugun biraz daha buyumus teyzeleri :) 97.60 olmusuz2 gün sonra tekrar yaptır geç döllenmiş olabilir canımm inşallah bebeğin seninledir allahım senin yüzünü güldürsün tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün canım inşallahhhh
valla kraker yemekten damağım şişti. Doğru dürüst yemek yiyemiyorumbulantı bazen çok yoğun oluyor bazen hafifliyor. Sbahları zorla bir şeyler tepiyorum ağzıma öyle gidiyorum okula yoksa aç kaldıkça daha da artıyor bulantım 4 gün oldu benim başlayalı.Sizin ne zaman başladı?
bende aynı cubuk kraker ve sarı leblebi oldu içim dışım sarı leblebide iyi geliyor kesiyor bayagı..benimde 3-4 gün oldu ..sabahları yiyemiyorum önceden sandavic yapıyordum peynir fln yemiş oluyordum şimdi bulantıdan onuda yiyemiyorum(
çok zor canım yaaşu an tek istediğim önümdeki 1 ayın çabucak geçmesi ve bulantılarımın bitmesi. Doğuma kadar devam etmez umarım. bu arada geceleri sık uyanma ve bulantı var mı sende de? ben geceleri hiç rahat değilim ve her gece mutlaka aynı saatlerde 4 5 defa uyanıyorum tabi bu arada mide bulantılarım da oluyor gece gece lebebi kemiriyorum. Anne olmak çok zormuş yaa üstelik daha yolun başındayım
evet cnm bende de var gece uyanma ama ben daha cok lavaboya kalkıyorum..gece 3-4 kere kalkıyorum...evet cnm gercekten zor ama sonu güzel olucak inşallah..
Kizlaaaaar hastaneden geliyorum simdi. Karnima 5.3 milimlik bisey kacmis...pit pit kalbi atiyo.. 6 hafta 1 gunluk gayet saglikli bisey var icimde..cok degisik bir duygut
Ahhh canım benim tebrik ederim inş vakti geldiğin de sağ salim bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende 6 haftalık hamişim kullandığım ilaç yüzünden baş dönmem ve midem bulatım var bunları saymazsak şükür allaha iyiyiz. Kesemizide gördük heyecan başladı tam olarak. Allah hepimize yardımcı olsun bu minişleri alalım kucağımıza hepinize sevgilier :)Evet kızlar 9 aylık macera inşallah bitiyor ve yeni bir dönem başlıyor bu gün tahlil yaptırdım ve hcg değerim 204 çıktı yani hamileyim çatlama iğnesi ve klomen sayesisinde tabi önce allahın izniyle 2. bebeğim yoldaaa benim gibi kasımda anne olacağını öğrenenler burayaaaa bu macerayı birlikte yayalım hadi buyurun allah minişlerimizi nazardan beladanve şerden korusunnnnn herkesi bekliyorummmm
Maşallah size, darısı başımıza güzelim...
kızlar bugün çok korkutucu geçti benim için :(((((
dün akşam ve bu sabah kanamam oldu ama böle lekelenme gibi değil daha fazla...çok korktum..bende işe gitmedim doktora gittim acile...çok iyi bir doktora denk geldim şansıma cok ilgilendi..ultrasyonla baktı karnımdan 2 kesede gözüktü ama ikizlerden birinin gelişimi çok iyi gitmiyor gibi gözüküyor dedi..kullanabileceğin tüm ilaçları zaten kullanıyorsun bundan sonrası için duadan başka yapabileceğin bişey yok dedi..diğer bebeğimin gelişimi gayet iyi hatta bebişide gördük yavaş yavaş oluşmaya başlamış dedi..kalp atışları varla yok arası ama daha erken dedi kalp atışlarını duymak için..inşallah diğer meleğimde sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder beni bırakmaz..10 gün sonra kontrolüm var inşallah o zamana kadar ikizlerim iyice kendilerine gelmiş olurlarda annelerini boşuna korkutmuş olurlar kızlar..
Ahhh canım benim tebrik ederim inş vakti geldiğin de sağ salim bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende 6 haftalık hamişim kullandığım ilaç yüzünden baş dönmem ve midem bulatım var bunları saymazsak şükür allaha iyiyiz. Kesemizide gördük heyecan başladı tam olarak. Allah hepimize yardımcı olsun bu minişleri alalım kucağımıza hepinize sevgilier :)
bizim güzellik uyku saatimiz geldi kızlarr bi esneme geldi ki sormayın bu hafta evdeyim yatıyım dinleneyim kıymetini biliyim haftaya iş başı ve bir sürü iş birikmiş beni bekliyor çok yorulacağım kesin
cnm ya bu konu cok kafamı karıstırıyor..benim mide bulantılarım başladı pek bişi yiyemiyorum..bazı yerlerde okudum ilk 3 ay hiçbişi yemesek bile bizim vücudumuzdakilerle bebek besleniyormuşş..mide bulantısından dolayı yiyememzseniz korkmayın diyorlar ama aklım karısıyor eşimde kızıyor yemiyorum die yemiyorsun bebekler gelişmiyor diyor..oda moralimi bozuyor((
Bende bugün çok yoruldum işte.Allah sağlık kuvvet versinde çalışalım inşallah.Aslında sağlıklı olunca insan işyerinde vakit çok çabuk geçiyor.Ben bugün vaktin nasıl geçtiğini anlamadım.Ama çok yorgunum.Tabi hamilelikte çok yorulmamak lazım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ayy inşallah cnm yaa ben pek bişi yiyemiyorum bulantılardan sizdeki durum ne?
AÇ kalınca daha çok bulantım oluyor.Birşeyler yemeye çalışıyorum.İlk zamanlarda çok bulanıyordu.Mahvoluyordum.İnşallah yavaş yavaş geçer biter.Sizlerin anneleri yanınızda mı? bir yemek yapanım bile yok.Ben gurbetteyim.Bütün işler bende.Çok zor oluyor.Keşke annem yanımda olsa..Belki 3 hafta sonra gelir.Onunda işleri var.Dört gözle bekliyorum kendisini..Anneler işte birtaneler.
bende çok uyku yapmaya başladı normalde gün içinde asla uyumam çünkü geceleride uyuyamam ama hem gündüz hem gece mışıl mışıl uyuyorum iyi geldi bana hamilelik tabi bulantı karın ağrıları ve göğüs ağrılarını saymazsann ama olsun bebişimin canı sağolsunn allah yardımcımız olsun
bende gurbetteyim canım bir yemek yapanım yok malisef bide kızım var ençok ona üzülüyorum çocuk okuldan gelince aç oluyo el mecbur kalkıyorum hazırlamaya çalışıyorum bişiler anneme daha söylemedim biraz daha büyüsün ondan sonra söylerim diye düşündüm