Kasım 2013 te hamile olduğunu öğrenenler buraya

ayy inşallah cnm yaa ben pek bişi yiyemiyorum bulantılardan sizdeki durum ne?

valla kraker yemekten damağım şişti. Doğru dürüst yemek yiyemiyorum bulantı bazen çok yoğun oluyor bazen hafifliyor. Sbahları zorla bir şeyler tepiyorum ağzıma öyle gidiyorum okula yoksa aç kaldıkça daha da artıyor bulantım 4 gün oldu benim başlayalı.Sizin ne zaman başladı?

2 gün sonra tekrar yaptır geç döllenmiş olabilir canımm inşallah bebeğin seninledir allahım senin yüzünü güldürsün tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün canım inşallahhhh
kuzucum bugun biraz daha buyumus teyzeleri :) 97.60 olmusuz

bende aynı cubuk kraker ve sarı leblebi oldu içim dışım sarı leblebide iyi geliyor kesiyor bayagı..benimde 3-4 gün oldu ..sabahları yiyemiyorum önceden sandavic yapıyordum peynir fln yemiş oluyordum şimdi bulantıdan onuda yiyemiyorum (

çok zor canım yaa şu an tek istediğim önümdeki 1 ayın çabucak geçmesi ve bulantılarımın bitmesi. Doğuma kadar devam etmez umarım. bu arada geceleri sık uyanma ve bulantı var mı sende de? ben geceleri hiç rahat değilim ve her gece mutlaka aynı saatlerde 4 5 defa uyanıyorum tabi bu arada mide bulantılarım da oluyor gece gece lebebi kemiriyorum. Anne olmak çok zormuş yaa üstelik daha yolun başındayım

evet cnm bende de var gece uyanma ama ben daha cok lavaboya kalkıyorum..gece 3-4 kere kalkıyorum...evet cnm gercekten zor ama sonu güzel olucak inşallah..

Kizlaaaaar hastaneden geliyorum simdi. Karnima 5.3 milimlik bisey kacmis...pit pit kalbi atiyo.. 6 hafta 1 gunluk gayet saglikli bisey var icimde..cok degisik bir duygut

Ahhh canım benim tebrik ederim inş vakti geldiğin de sağ salim bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Bende 6 haftalık hamişim kullandığım ilaç yüzünden baş dönmem ve midem bulatım var bunları saymazsak şükür allaha iyiyiz. Kesemizide gördük heyecan başladı tam olarak. Allah hepimize yardımcı olsun bu minişleri alalım kucağımıza hepinize sevgilier :)

Kızlar yok yok diye sevinmiştim ama bende de başladı bulantılar. İnternetteki takvimlerin hesabına göre 5+5 teyim. Sabah hiçbir şey yok akşam olunca başlıyor bulantı dün 1 saat arayla iki tost yedim kepek ekmegine beyaz peynirli iyi geldi baya. Ama normalde gece yemek hic huyum degildir meyve delisi ben meyve yiyemez oldum canım sıkılıyor.

Çok geçmiş olsun.İnşallah sıkıntı çıkmaz.İkiside doğar sağsalim.Dualarımız seninle.Merak etme bol bol dinlen.Sakın kendini üzme.Çünkü Allah ne dediyse o olur.İçini ferah tut.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

bizim güzellik uyku saatimiz geldi kızlarr bi esneme geldi ki sormayın bu hafta evdeyim yatıyım dinleneyim kıymetini biliyim haftaya iş başı ve bir sürü iş birikmiş beni bekliyor çok yorulacağım kesin

Bende bugün çok yoruldum işte.Allah sağlık kuvvet versinde çalışalım inşallah.Aslında sağlıklı olunca insan işyerinde vakit çok çabuk geçiyor.Ben bugün vaktin nasıl geçtiğini anlamadım.Ama çok yorgunum.Tabi hamilelikte çok yorulmamak lazım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim doktorum su an günde 1 elma bile yesen bebege yeter dedi. O yüzden bence o kadar takma kafana.

bende çok uyku yapmaya başladı normalde gün içinde asla uyumam çünkü geceleride uyuyamam ama hem gündüz hem gece mışıl mışıl uyuyorum iyi geldi bana hamilelik tabi bulantı karın ağrıları ve göğüs ağrılarını saymazsann ama olsun bebişimin canı sağolsunn allah yardımcımız olsun

ayy inşallah cnm yaa ben pek bişi yiyemiyorum bulantılardan sizdeki durum ne?

AÇ kalınca daha çok bulantım oluyor.Birşeyler yemeye çalışıyorum.İlk zamanlarda çok bulanıyordu.Mahvoluyordum.İnşallah yavaş yavaş geçer biter.Sizlerin anneleri yanınızda mı? bir yemek yapanım bile yok.Ben gurbetteyim.Bütün işler bende.Çok zor oluyor.Keşke annem yanımda olsa..Belki 3 hafta sonra gelir.Onunda işleri var.Dört gözle bekliyorum kendisini..Anneler işte birtaneler.

bende gurbetteyim canım bir yemek yapanım yok malisef bide kızım var ençok ona üzülüyorum çocuk okuldan gelince aç oluyo el mecbur kalkıyorum hazırlamaya çalışıyorum bişiler anneme daha söylemedim biraz daha büyüsün ondan sonra söylerim diye düşündüm

Haftaya işbaşı yapacaksınız.Zor olacak tabi.Evde dinlenmek çok güzel ama çalışınca öyle bir imkan yok. Olsun sağlıklı olalımda çalışalım.Benimde iki gündür yine kasık ağrılarım var. Normaldir herhalde.

Ben dayanamadım öğrendiğim gün hemen söyledim anneme. Benimde bir oğlum var allah bağışlarsa. Oda aç kaldı ilk zamanlar. Anlamda veremedi. Bu hep böylemi olacak falan dedi. Ama şimdi yemek yapıyorum biraz.Oğlum 13 yaşında bu arada. Ben çok uzun ara verdim yani.Cesaret edemedim.Birde gurbet.Bakıcı sıkıntısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…