Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada inşaallah duyarsın bibişiinin pıtpıtını
inşallah tatlım o pıt pıt benim içimi pıt pıt yapıyo şuan:)...ben bugün öğrencilerimede azar çektim akşam eşimede çekcek gibiyim:)) garip ruh halleri bakalım daha neler bekliyo bizi
Walla bnmde öle .senn bulantın kusman war mı benm simdilk yok ama ilerde olacak die ck korkuom herkes simdi olmazsa daa olmaz diolar
selam kızlar bizde yarın 8.haftamıza giricez.biraz sıkıntılıyım yeme içmede problem yok ama gün boyu devam eden bulantılarım herşeyi etkiliyor.iş güç duruyo yemek yapamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum bu yuzden
bulantım geçen haftaya göre azaldı ama iştahsızlık war şimdide korkuyorum yemek yemeye tekrar bulantı yapcak diye..ama kusmam başından beri hiç olmadı çok şükür...
dedikleri doğru sanırım korkma kesinlikle bu zamana olmadıysa olmaz sanırım artık şanslı olduğunu söylemiştim daha önce ne güzel...
ve bugün sonunda o minicik kalbinin atışını duyduk..Allahım ne güzel duygu tarifi imkansız...Allah isteyen herkese bu özel duyguyu yaşatsın..sen cumartesi gidiyordun dimi doktora canım?
evet doktorumuzda sakın moralini bozma dedi.kilo bile verebilirsin dedi.istifra çok olmuyor ama sürekli bulantı nasıl baş edeceğimi şaşırdım açıkcası.sulu yemek pişiremiyorum sürekli kahvaltı yapiorum =) önümüzdeki haftada mercimeğimizin kalp atışlarını duymak için gidicez inşallah.inşallah allah bizlere sağlık verirde bizde bebişlerimize güzel güzel bakabiliriz.
bndede iştahsızlık war ama cok sükr bulantı yok hatta aserdm bile canım kızılcık cekio ne etcem bilmiom taa agustosta cıkıo öldüm kızılcık die die annem hersene buzluga atıodu sansıma bu sene atmamıs dio ben nerden bileyim sen hamile kalcksn :)
Kızılcıkkkkkkkk kızılcıkkkkkkkkkkkkkkkkk
ewet tatlım c.tesi gitcem bi türlü gelmedi su c.tesi kızzz kaydettin mi pıtpıtı[/QUOTE
seviçten ağlamaktan aklıma hiç gelmedi...doyamadım o sese doktora bidaha açarmısın dedim:)) ama kaydetmeyi unuttum işte ahh..yaa o ultrason odası aklımı alıyo zaten acaba nasıl gidecek herşey diye çok telaşlanıyorum..
ewet tatlım c.tesi gitcem bi türlü gelmedi su c.tesi kızzz kaydettin mi pıtpıtı[/QUOTE
seviçten ağlamaktan aklıma hiç gelmedi...doyamadım o sese doktora bidaha açarmısın dedim:)) ama kaydetmeyi unuttum işte ahh..yaa o ultrason odası aklımı alıyo zaten acaba nasıl gidecek herşey diye çok telaşlanıyorum..
tüh keske cekebilseydn walla bende cekcem diom ama aynen doktorun yanında ne soracgımı bile unutup ewe geldkten sonra su nları sunları soracktım diom hep