• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer İnşallah...bizim çok tesadüfi oldu bebeğimiz planlarda yokken bize sürpriz yaptı..ama eşimde bende bu durumdan o kadar memnunuzki:)) eşim o ilk resmini çerçeveye bile koydu:)))

Ay kiyamam, rabbim size de hayirla versin bebeginizi insallah :)

selam arkadaşlar , bende kısmetse kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, allah hepimize sorunsuz sağlıklı bir gebelik nasip etsin, benim şimdilik bulantım vs yok ama aşırı iştahsızlık ve uykuya eğilimim var :=))

kızlar bu ikili tarama ve üçlü tarama ile çok fazla olumsuz şeyler duyuyorum..ikili testin doğruluk oranı %60 üçlünün ise %40 bu çok ciddi yanlış sonuçlara neden olabilir..yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım...sizler başladınızmı bu testlere?

canım perşembe benimde foktor kontrolum vardı bir dahaki randevum 4 hafta sonra yani 11 haftaya denk geliyor ve 11 14 testi yani ikili test yapılıcak ense kalınlıgı kaburgaları parmakları herşeyi göreceğiz yaptırmazsam içimde kalır ben yaptırma taraftarıyım doktoruma da çok güveniyorum tabii onunda etkisi var..

karnınız okadar çıktımı kızlar yaw:) bende hiçbirşey almadım hatta bilerek almıyorum sırf şimdiki bedenimi uzun bir süre giyemiyeceğim için ne warsa çeşit çeşit giymeye çalışıyorum:))

benim hiç çıkmadı ama yinede heves edip aldım o tishortlardan :))

canım normal bunları yaşaman yavaş yavaş azalacağını düşünüyorum.. başka şeyler yaparak kafanı dağıt sinema falan iş çıkışı gibi hem zaman çabuk geçer hemde kafan rahatlar.. :nazar:[/QUOT

selaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm!!!!naaptın smilet gittin doktoraaa duydunnmuuu kalp sesınıııı:)))bende gıttım bugunnn cok uzaktan gelıooduu ama yınede duyduk cok sukurr sesınıııı:))) Nazar

canım duyduk (gec cevap için özür dilerim.evde değildim 2 gündür) acayip bir his oluştu içimde çok mtlu oldum birde haftasına göre boyu çok iyiymiş herşey süper dedi bir dahaki randevum 11 haftada o zamanda ense kalınlığı ikili test yapılıcak onuda geçeyim derin bir oh çekeceğim :))) sen nasılsın canım ?

ikizlerimi 6 aylıkken transfüzyondan dolayı karnımda kaybetmiştim.. olaydan 8 ay sonra gene hamileyim kasım 18 gibi doğacak insallah.. ama korkuyorum gene aynı şeyleri yasayacagım diye.. sevinemiyorum bile.. sürekli kabus görüyorum.. ne yapacagım bilmiyorum..

canım gönlünü ferah tut bizimle vakit geçir kötü düşünmek ruh saglığın için bebeğin için iyi değil bu sefer kesin alıcaksın kucagına inan buna hepimiz için riskler var yoksa .. takmamak çağırmamak lazım canım..

selam arkadaşlar , bende kısmetse kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah, allah hepimize sorunsuz sağlıklı bir gebelik nasip etsin, benim şimdilik bulantım vs yok ama aşırı iştahsızlık ve uykuya eğilimim var :=))

uykuya eğilim bendede var gözlerimi açık tutamayacak gibi hatta eşim çok gülüyor o halime her yerde uyuyorum.. :)

canım perşembe benimde foktor kontrolum vardı bir dahaki randevum 4 hafta sonra yani 11 haftaya denk geliyor ve 11 14 testi yani ikili test yapılıcak ense kalınlıgı kaburgaları parmakları herşeyi göreceğiz yaptırmazsam içimde kalır ben yaptırma taraftarıyım doktoruma da çok güveniyorum tabii onunda etkisi var..

İçini ferah tut eminimki seni üzecek sonuçlar çıkmaz karşına...bende bu hafta içi tekrar gidicem doktora oda uygun görürse bende yaptırmak istiyorum tabiki..ama işte bi tedirginlik oluyo insanın içinde ister istemez

Merhabaa ArkadaşLar Aranıza Yeni katıLdımm... SAT tarihim 25 şubat .. Rabbim hayırlısıyla hepimizinn bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsinn.. Cuma günü kalp sesini duymaya gitcez umarım bi sorun çıkmaz.. Düşük tehlikem vardı pro..tan verdi doktor günde 2 kez içtim 1 hafta istirat ettim büyük ölçüde tehkeyi atlattığımı soledi doktor ama ilaca devam etmemi ve çok aşırı kendimi yormamı soledi.. Sırt üstü istirat çok i geliyo arkadaşlar.. Boyle durumda olan arkadaşlarımız varsa korkmasınlar.. Allahın izniyle atlatırız ..
SevgiLerimLee ....... :34:

benim son sat ım 3 şubat nasipse 9 kasımda alacağım bebişimi kucağıma 5 yaşında bir kızım var bu 2 inci hayırlısı

selam kızlar hepimizin bebişleri hayırlı olsun.allah sağ salim elimize almayı nasip etsin inş. bende kasımda anne olacağım.ilk hamileliğim.mide bulantılarım hiç yok diyecek kadar az oluyor.böyle olan var mı acaba

Merhabaa ArkadaşLar Aranıza Yeni katıLdımm... SAT tarihim 25 şubat .. Rabbim hayırlısıyla hepimizinn bebeklerini kucağımıza almayı nasip etsinn.. Cuma günü kalp sesini duymaya gitcez umarım bi sorun çıkmaz.. Düşük tehlikem vardı pro..tan verdi doktor günde 2 kez içtim 1 hafta istirat ettim büyük ölçüde tehkeyi atlattığımı soledi doktor ama ilaca devam etmemi ve çok aşırı kendimi yormamı soledi.. Sırt üstü istirat çok i geliyo arkadaşlar.. Boyle durumda olan arkadaşlarımız varsa korkmasınlar.. Allahın izniyle atlatırız ..
SevgiLerimLee ....... :34:

inş. cnm hayırlı olsun. inş. bi sorun çıkmadan bebeğine kavuşursun

selam kızlar hepimizin bebişleri hayırlı olsun.allah sağ salim elimize almayı nasip etsin inş. bende kasımda anne olacağım.ilk hamileliğim.mide bulantılarım hiç yok diyecek kadar az oluyor.böyle olan var mı acaba

aynen benim de hiç bulantı yok. 5.ve 6. haftalarda biraz oldu. 2 haftadır da tamamen geçti....

merhaba arkadaslar bende nasıpse kasımda anne olucam henuz dha yolun cok basındyz halsızlık ve tansıyon dusuklugu harıcınde cok sukur bır sııkıntım yok yalnız daha bebısı ve kalp atısını gormedık salı gunu gıdıcez doktora hayırlısıyla bı gorsem tam anlamıyla rahatlıycam valla:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back