• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

Cok deli bir ruh halı icinde hissediyorum kendimi :( bazen sanki bebek beklemiyorum aslında bu bir rüya gibi herseye dışardan bakıyorum bazen de kaybederim korkusu ya sağlıklı olmazsa korkusu ben ona nasıl bakarım korkusu beni deli ediyor. Göğüs şişkinliğinden başka bir belirtim yok doktorun ağzından duymamış olsam o kurban olunası kalbinin minicik sesini duymamış olsam insnmayacagim. Neden midem bulanmıyor bir terslik mı var aman gogusler bugün az mı acıyor yoksa ya birşeyi olursa ben anlamazsam diyerek ruh sağlığımı bozdum sanırım. Allah'tan çalışıyorum da arada kafam dağılıyor ama her an sadece bebeği düşünüyorum ... Ohhh cok güzel döktüm icimi :/

Selam kızlar bende aranıza yeni katıldım..6. haftanın içindeyim..İnşallah sağlıkla 30 kasımda kucağıma alıcam bebeğimi..2 gün öncesine kadar bulantım yoktu ama son 2 gündür bulantı ve halsizlik,uyku hali çok fazla...10 gün sonrada kalp atışlarını görmeye gidicez..Allah yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin...Zor ama çok güzel bir süreç geçiricez inşallah..:49:

Açıkçası C.tesi günü ömrümden ömür gitti..Kalp atışını duyamadılar ilk ultrasonda,sonra daha gelişmiş olan renkli ultrasonda bakıldı vajinal olarak..Kafandan binlerce şey geçiyor o an dr. pür dikkat ultrasona bakıyor sende birşeyler anlamaya çalışıyorsun..Sonra "ben kalp atışlarını duyuyorum" dedi dr.derin bir oohhhhhhhhhhh.!! çektim.."yaşıyor mu yani kısacası ?" dedim Evet bak sorun yok bu kalp atışı diye ekranda gösterdi bana.:16:.Böyle yanıp sönen kırmızı ışıklar,sellektör yapan araba gibi :1:.Şayet duyamazsan ilk etapta edişeye kapılma çünkü henüz çok küçük oldukları için zor duyulabiliyormuş..

Tiroit çıktı bende..Şimdi onun için uğraşıyorum..Sabah dr.daydım..Şimdi işe geldim yine gidicem..Tiroit de bebek için çok önemli beyin ve zeka gelişimi için..Kolumda yer kalmadı kan aldırmaktan..Ultrason falan çekildi boynumdan,akşam üzeri sonuç alacağım..Ya özel hastaneler bizaz da ticari yapıyorlar diye düşünüyorum..Söz konusu bebeğin olunca da hayır deme şansın yok..Paşa paşa yaptırıyorsun..Ama sömürü de var bence..

canım hastaneye gitmek yerine özel bir doktora git hem özel oluyor hem daha hesaplı benim bütün tahlillerimi muayenehanede yaptı kanlarımı aldı labaratuara gönderdi zaten tüm ultrason makineleri vajinal ve normal kısacası tüm tıbbı şeyler oluyor orda ben kağan kocatepeye gidiyorum son derece memnunum istanbuldaysan şiddetle tavsiye ediyorum internetten te bir araştır derim. bebeğinin iyi olduğuna eminim. tiroidi hiç kafana takma benim arkadaşımdada vardı masallah tosun gibi bebeği var şimdi canım

Ayy, çook sevindim. Bulantı ve iştahsızlık pek çekmediğim için biraz ümitsizleşmiştim yine erkek diye (en önemlisi tabiki sağlıklı olması ama gönül istiyor işte)

allah gönlüne göre versin canım. az kaldı cinsiyetlerini ögrenmemize :))):nazar:

walla aynı sekl bisimkisi biraz hala saskın :) bnde internetten bebek sekerlerine falan bakıp duruorum ay ne bileim tuhaf bi duygu Allah herkese tattırsın ya sendede oluormu buara acıkırken hafif mide bulantım oluo sadece acıkırken oluo bide bütü n yemeklere asırı iştah war:D:D

ben şimdilik evle oyalanıyorum avizelerimi değiştirdim çok içime sinerek almamıştım birde bebek odası yapacağım odayı boşaltmam lazım dolap falan yaptıracağım başka bir odaya çünkü bebek odası yapacağım yer giyim odamızdı şimdi kara kara düşünüyorum nasıl sığacağım diye. bebegimin cinsiyeti belli olana kadar bunlarla ugraşır sonra odasına yavaş yavaş başlarım diye düşünüyorum. ben malesef bebeğimi yanıma alamam anca onunla içerde yatabilirim o zamanda eşimi nasıl bırakıcam bilmiyorum.. benim eşim burnunda et var ve horluyor bazen ben arada uyanıyorum bebek o her horladığında uyanırsa işim var demektir o yüzden işimi saglama alacağım ..:nazar:

bende uzun tedavi uğraşlardan sonra ocakta bir kimyasal gebelik yaşadım ... sonrasında 14 şubatta aşılamam yapıldı ..sonrasında kahve rengi akıntılarım ve kanamam oldu progestan verdi doktorum sonra sürekli yattım 10 gündür kesildi şükür.. kalp atışlarınıda gördüm çok şükür.. allahın izniyle kasım da dünyaya gelicek bebğimiz.. abisiyle beraber heyecanla bekliyoruz bebişimizi ..

canım çok sevindim hayırlısıyla kavunman dileği ile hoşgeldin canımm :))):nazar:

bende kısmetse kasım ayının 07 sinde bebişime kavuşacağım.Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah.Dilerim herkes sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirir.
Zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum destek verin arkadaşlar ne yapmalıyım???

canım az kaldı bu haftanın sonunda azalıcaktır bebeğin tüm organları beğin gelişimi özellikle 10 hafta nın sonunda tamamlanıyor canım.. içini ferah tut..

Cok deli bir ruh halı icinde hissediyorum kendimi :( bazen sanki bebek beklemiyorum aslında bu bir rüya gibi herseye dışardan bakıyorum bazen de kaybederim korkusu ya sağlıklı olmazsa korkusu ben ona nasıl bakarım korkusu beni deli ediyor. Göğüs şişkinliğinden başka bir belirtim yok doktorun ağzından duymamış olsam o kurban olunası kalbinin minicik sesini duymamış olsam insnmayacagim. Neden midem bulanmıyor bir terslik mı var aman gogusler bugün az mı acıyor yoksa ya birşeyi olursa ben anlamazsam diyerek ruh sağlığımı bozdum sanırım. Allah'tan çalışıyorum da arada kafam dağılıyor ama her an sadece bebeği düşünüyorum ... Ohhh cok güzel döktüm icimi :/

canım normal bunları yaşaman yavaş yavaş azalacağını düşünüyorum.. başka şeyler yaparak kafanı dağıt sinema falan iş çıkışı gibi hem zaman çabuk geçer hemde kafan rahatlar.. :nazar:

Merhaba arkadaslar,
İlk olarak hepimiz icin hayirli hamilelik ve dogum diliyorum. İnsallah rabbim hepimizin gonlune gore verir.
Ben 3 ay evvel dusuk yaptim, 7 haftalik kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum. Simdi cok sukur yeniden hamileyim. SAT 4 subat, bugun itibariyle 8+3 gunluk olduk allahin izniyle :) 21 martta ilk muayenemizi olduk. İlk hamileligimden korktugum icin bu kez gec gittim doktora. İyiki de oyle yapmisim, hem keseyi gorduk hem de kalp atislarini duyduk hamdolsun:) ama yine bi problemim var; 5,5 cmlik bir kistim varmis. Bu da dusuk tehdidi olusturuyormus. Mudahale edilemiyor. Surekli dinlenerek bebisimin boyunun kisti gecmesini bekliycez. Bu kez bebisim kisti tehdit edecek :)

Benim merak ettigim boyle bir durum yasayan var mi? Ve bu arada benim cok fazla akinim oluyor, bazen acik renkli bazen de (yoruldugumda) koyulasiyor rengi. Dr gitmeden once camur gibi olmustu bir kere ama sonrasinda hemen gecti cok sukur. Simdi sadece koyu kivamli sari akintim oluyor. Bu konuda bilgisi olan var mi?

Not:progestan ve folik asit kullaniyorum.

benimde sat 4 şubat çokk kötü mide bulantısı yaşıyorum ne yesem çıkarıyorum hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorumm bebeğim aç kalcak diye korkuyorumm :( iki hafta sonra 2li tarama testine çağırdı 2li tarama testi riskli çıkınca ne oluyo

benimde sat 4 şubat çokk kötü mide bulantısı yaşıyorum ne yesem çıkarıyorum hiç birşey yiyemiyorum su bile içemiyorumm bebeğim aç kalcak diye korkuyorumm :( iki hafta sonra 2li tarama testine çağırdı 2li tarama testi riskli çıkınca ne oluyo

Wowbenim de mi yapilacak acaba? Ben de 10-11 nisan gibii gidicem de erken degil mi bu tarama icin

kızlar bu ikili tarama ve üçlü tarama ile çok fazla olumsuz şeyler duyuyorum..ikili testin doğruluk oranı %60 üçlünün ise %40 bu çok ciddi yanlış sonuçlara neden olabilir..yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım...sizler başladınızmı bu testlere?

kızlar bu ikili tarama ve üçlü tarama ile çok fazla olumsuz şeyler duyuyorum..ikili testin doğruluk oranı %60 üçlünün ise %40 bu çok ciddi yanlış sonuçlara neden olabilir..yaptırıp yaptırmamak konusunda çok kararsızım...sizler başladınızmı bu testlere?
ikili testin sonucuna göre üçlü tarama testi istiyolar ben ilk hamileliğimde sadece ikili test yaptırmıştım sonuçları iyi demişti doktorum.. yanlı bu üçlü test yaptırıpta sakat vs denilip alınmak istenen bi çok çocuğa şahit oldum ben .. sahsen kendim yaptırmayı düşünmüyorum..

ikili testin sonucuna göre üçlü tarama testi istiyolar ben ilk hamileliğimde sadece ikili test yaptırmıştım sonuçları iyi demişti doktorum.. yanlı bu üçlü test yaptırıpta sakat vs denilip alınmak istenen bi çok çocuğa şahit oldum ben .. sahsen kendim yaptırmayı düşünmüyorum..

ozaman ikili test yaptırıp sonucuna göre hareket etmek gerekiyor..çok ikilemli süreç...İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için,kötü düşünmemek lazım hiçbir zaman

ozaman ikili test yaptırıp sonucuna göre hareket etmek gerekiyor..çok ikilemli süreç...İnşallah herşey yolunda gider hepimiz için,kötü düşünmemek lazım hiçbir zaman

Kizlar benim merak ettigim allah korusun bu testlerde bi sorun cikarsa olumlu degisiklikler olsun diye mudahale edilebiliyor mu yoksa sadece kurtaji mi teklif ediyor doktorlar ?

bir mani olmazsa aynı gün doğuracağız desene :)))))):nazar:

ölemiii süpeeerrr deseneee aynı andaaa inşallaahhh ççoook gusel şeyler yaşıcaaazzzz:)gittinmi sen doktora kalp atışını duymaya ben cuma gıdıcem cok heycanlıyımmm:)bulantın nası warmı ?benım hafıf hafıf warrr bısey yemezsem olmuoo ama bulantımm:)yumurta falan yersem oluo bende yemıorm umarım bı sorun olmaz:((((

bir mani olmazsa aynı gün doğuracağız desene :)))))):nazar:

ölemiii süpeeerrr deseneee aynı andaaa inşallaahhh ççoook gusel şeyler yaşıcaaazzzz:)gittinmi sen doktora kalp atışını duymaya ben cuma gıdıcem cok heycanlıyımmm:)bulantın nası warmı ?benım hafıf hafıf warrr bısey yemezsem olmuoo ama bulantımm:)yumurta falan yersem oluo bende yemıorm umarım bı sorun olmaz:((((

Back