Selam canım sabah yine acile gittik çünkü çok arttı. Kendi doktorum nöbetçi olmadığı için başka bir doktor karından baktı. ve keseyi göremiyorum sanırım düşük başlamış yada düşürmüşsün. Yarın kendi doktoruna yine gel dedi. Çok korkuyorum.
Selam canım sabah yine acile gittik çünkü çok arttı. Kendi doktorum nöbetçi olmadığı için başka bir doktor karından baktı. ve keseyi göremiyorum sanırım düşük başlamış yada düşürmüşsün. Yarın kendi doktoruna yine gel dedi. Çok korkuyorum.
benimde perşembe günü kontrolum çok ama heyecanlayım.. bir kalp atısını duyayım birde şu ense kalınlığı ölçümü 11-14 ü bir atlatalım en kısa zamanda başka bişey istemiyorum.. bu arada 11 14 testini 13 haftada yaptıracağım cinsiyetini de beraberinde ögrenebileyim diye..:)))
Sabah doktoruma gittik düşük gerçekleşmiş. Allah hayırlısı versin demekten başka bişey diyemiyorum. Allah sizlerin bebeklerini bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
merhaba canım benimde sat 19 subat ben keseyi gördüm inşallah önümüzdeki hafta kalp atışını da duyucam. senin durumun nasıl?
valla canım aynen bende öyle bugun avm ye gittim bebek magazalarına girip alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi diyorum cinsiyeti belli olsun önce çok çok heyecanlıyım eşim benden beter yarın doğsun istiyor nerdeyse :)))
var canım benim arkadaşım tamamen bünyeyle alakalı benim arkadaşımın kızı oldu hiç hamile gibi değildi ..bir arkadaşımda 5 ay bulantı çekti onunda kızı oldu..
benmde durumum iyi gecen hafta cuma günü gittik doktora gördk keseyi :) 5.hafta içersindeyis 14nisandada kalp atıslarını dinlemeye gitces.benmde sat 19 subat ama doktor bundan sonra geldin mi 23 subat söle dedi ben 4 günü bos gecirmişim :) inş sende bende duyarıs bibişlerimizin pıtpıtlarını
Sabah doktoruma gittik düşük gerçekleşmiş. Allah hayırlısı versin demekten başka bişey diyemiyorum. Allah sizlerin bebeklerini bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
ayyyyy çok sevindim:)) hayırlısı olsun hepimiz için.. çarşamba kalp atışlarını duyunca yazıcam inşallah
hayırlı olsun canım benim de sat 15 şubat :) bir haftacık büyüksünüz bizden mide bulantın falan oluyormu..?
merhaba,
bende allah izin verirse 14 kasim annesi olacagim. kanamam oldu hastaneye gittim, hersey normalmis. sükür bebisim ve kalbi gözültü. darisi olmayanlarin basina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?