Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

canım çok üzüldüm ( çok çok geçmiş olsun inşallah atlatmış olursu lütfen bizi haberiz bırakma (((

Selam canım sabah yine acile gittik çünkü çok arttı. Kendi doktorum nöbetçi olmadığı için başka bir doktor karından baktı. ve keseyi göremiyorum sanırım düşük başlamış yada düşürmüşsün. Yarın kendi doktoruna yine gel dedi. Çok korkuyorum.

Canım inşallah bir sorun yoktur. Dua et. Herşey Allah'ın elinde.

Sabah doktoruma gittik düşük gerçekleşmiş. Allah hayırlısı versin demekten başka bişey diyemiyorum. Allah sizlerin bebeklerini bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Umarım herşey senin için de bebek için de yolundadır..Allah yanında ve yardımcın olsun..

Açıkçası C.tesi günü ömrümden ömür gitti..Kalp atışını duyamadılar ilk ultrasonda,sonra daha gelişmiş olan renkli ultrasonda bakıldı vajinal olarak..Kafandan binlerce şey geçiyor o an dr. pür dikkat ultrasona bakıyor sende birşeyler anlamaya çalışıyorsun..Sonra "ben kalp atışlarını duyuyorum" dedi dr.derin bir oohhhhhhhhhhh.!! çektim.."yaşıyor mu yani kısacası ?" dedim Evet bak sorun yok bu kalp atışı diye ekranda gösterdi bana..Böyle yanıp sönen kırmızı ışıklar,sellektör yapan araba gibi .Şayet duyamazsan ilk etapta edişeye kapılma çünkü henüz çok küçük oldukları için zor duyulabiliyormuş..

Tiroit çıktı bende..Şimdi onun için uğraşıyorum..Sabah dr.daydım..Şimdi işe geldim yine gidicem..Tiroit de bebek için çok önemli beyin ve zeka gelişimi için..Kolumda yer kalmadı kan aldırmaktan..Ultrason falan çekildi boynumdan,akşam üzeri sonuç alacağım..Ya özel hastaneler bizaz da ticari yapıyorlar diye düşünüyorum..Söz konusu bebeğin olunca da hayır deme şansın yok..Paşa paşa yaptırıyorsun..Ama sömürü de var bence..

Sabah doktoruma gittik düşük gerçekleşmiş. Allah hayırlısı versin demekten başka bişey diyemiyorum. Allah sizlerin bebeklerini bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Canım yaa...

Gerçekten çok üzüldüm..Rabbimin bir bildiği vardır demekten başka çaresi olamaz sanırım bu durumda insanın..İnşallah sende tekrar bu duyguyu tadarsın..Allah hepimize sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler dünyaya getirmeyi nasip etsin,tabiki sanada..

Çok çok geçmi olsun..Allah yardımcın olsun..

merhaba canım benimde sat 19 subat ben keseyi gördüm inşallah önümüzdeki hafta kalp atışını da duyucam. senin durumun nasıl?

benmde durumum iyi gecen hafta cuma günü gittik doktora gördk keseyi :) 5.hafta içersindeyis 14nisandada kalp atıslarını dinlemeye gitces.benmde sat 19 subat ama doktor bundan sonra geldin mi 23 subat söle dedi ben 4 günü bos gecirmişim :) inş sende bende duyarıs bibişlerimizin pıtpıtlarını

walla aynı sekl bisimkisi biraz hala saskın :) bnde internetten bebek sekerlerine falan bakıp duruorum ay ne bileim tuhaf bi duygu Allah herkese tattırsın ya sendede oluormu buara acıkırken hafif mide bulantım oluo sadece acıkırken oluo bide bütü n yemeklere asırı iştah war

var canım benim arkadaşım tamamen bünyeyle alakalı benim arkadaşımın kızı oldu hiç hamile gibi değildi ..bir arkadaşımda 5 ay bulantı çekti onunda kızı oldu..

Ayy, çook sevindim. Bulantı ve iştahsızlık pek çekmediğim için biraz ümitsizleşmiştim yine erkek diye (en önemlisi tabiki sağlıklı olması ama gönül istiyor işte)

bende 9 kasım gibi kavuşucam bebişime inşallah. bugün ilk defa kalp atışlarını duydum muhteşem bir duygu.boyu 2cm olmuş minişim. Allah isteyen dileyen herkese bu duyguyu tattırsın.

bende uzun tedavi uğraşlardan sonra ocakta bir kimyasal gebelik yaşadım ... sonrasında 14 şubatta aşılamam yapıldı ..sonrasında kahve rengi akıntılarım ve kanamam oldu progestan verdi doktorum sonra sürekli yattım 10 gündür kesildi şükür.. kalp atışlarınıda gördüm çok şükür.. allahın izniyle kasım da dünyaya gelicek bebğimiz.. abisiyle beraber heyecanla bekliyoruz bebişimizi ..

bende kısmetse kasım ayının 07 sinde bebişime kavuşacağım.Rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah.Dilerim herkes sağlıklı hayırlı evlatlar dünyaya getirir.
Zor bir hamilelik dönemi geçiriyorum destek verin arkadaşlar ne yapmalıyım???

merhaba,
bende allah izin verirse 14 kasim annesi olacagim. kanamam oldu hastaneye gittim, hersey normalmis. sükür bebisim ve kalbi gözültü. darisi olmayanlarin basina..

ayyyyy çok sevindim:)) hayırlısı olsun hepimiz için.. çarşamba kalp atışlarını duyunca yazıcam inşallah

canım gerçekten çok üzüldüm ama elbet vardır bundada bir hayır öle düşün dualarım seninle

merhaba,
bende allah izin verirse 14 kasim annesi olacagim. kanamam oldu hastaneye gittim, hersey normalmis. sükür bebisim ve kalbi gözültü. darisi olmayanlarin basina..

sat tarihimiz aynı muhtemel doğum tarihlerimizde yakın hayırlı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…