Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde c.tesi doktora gittim kesesi görnmedi doktormn muhtemelen suan rahime tutunma asamasında dedi rahim duwarım kalınmıs dua edin arkdslr cuma tekrar gittigmde kesesi görünür we tutunmus olur inş
canım bazen erken olduğu için gözükemeyebiliyor herşeyin yolunda olucagına eminim canım.. hepimiz hem akrep annesi hemde kasım annesi olucaz inşallah :))
doktorun ilaç verdimi sanada ?
hayırlı olsun canım benim de sat 15 şubat :) bir haftacık büyüksünüz bizden mide bulantın falan oluyormu..?
hayırlı olsun canım benim de sat 15 şubat :) bir haftacık büyüksünüz bizden mide bulantın falan oluyormu..?
merhaba canım gittik evet ama kalp atışlarını duyamadık 2 hafta sonra dedi doktorum.. kan aldılar 7 tane test tarama yapılıcak dedi toksoplazma falan. folik asit ve progestan verdi cok heyecanlyım tek pişmanlığım keske folik asite üc ay önce başlasaydım (nazar:
sen nasılsın canım mide bulantın falan var mı?
Günaydın,
Dün kontrolüm vardı ve Kese dün gözüktü Buradan kesesi gözükmeyen arkadaşları içlerini ferah tutmalarını söylemek istiyorum..Bende ister istemez endişeye kapılmıştım ama nihayet mutlu sonuçla karşılaştım..
Dün kan ve idrar tahlili istedi benden,troit,şeker vb..hastalıklar var mı diye bakacaklar..C.tesi günü gideceğim ve konuşacağız ilaç yazacaksa sonuçlara göre yazacak.Tek kullandığım şey Folik Asit,onu da dr.a gitmeden almıştım zaten..
Evet Akrep annesi.! Fena olacak çocuklarımız ileride fenaaa :)))
yaaa benimde sat 16 şubat:))))
Benim sat 28 Ocak, 8+ 2 yim bugün itibariyle. Hesaplamaya göre 3 kasimda gelecek bebeğim:)
Merhaba kızlar...=) 7+2 olduk bugün... çok heycanlıyım hemde çok .. ama bi sorunum var benim çok şiddetli miğde bulantılarım var ne kullandıysam fayda etmiyor.. bebeğime sevinemiyorum bile bulantılardan.. nolcak benim bu halim?
Hayırlı olsun benim de 15 şubat.. aynıyız bakalım neler olacak benim ilk bebeğim..
benim yok canim bulantim henuz baslanadi senin varmi?bizde dun gittik kalp atisimizi gorduk cok sukur.cumartesi kan tahlili icin gidicem ac karnina vermem gerekliymis o yuzden dun veremedim kan.cok minikken kalp atislari cikmiyor benide kese gorundukten 10 gun sonra cagirmisti kalp atisi icin gecmek bilmiyor ama o gunler
benim normalde 6haftalik ama bu takvimde 7hafta cikiyor
kızlar bende hamileymişim 1 hafta oldu ögreneli sok içindeyim kasımda dogumum ay agzıma nekadarda yabancı ... :) ilk gebeligim hiçbişi bilmiyorum cok korkuyorum napıcam artık nasıl olucak hersey ıyyy tırstımmm:)
kızlar bide bende azcık kanama oluyo sizdede oluyomu doktora daha gitmedim ay bu dokyorlarda bi yogun bi yogun görüşene kadar ölür insan:) neyse sizdede kanama hiç oldumu ben suan kimseye de soramıyorum hayrına bana kim yardımcı olucak
Merhaba Arkadaşlar ;
Uzun zamandır üyeyim ve sizleri takip ediyordum fakat yazmak nasip olmamıştı.
Son SAT tarihim 14 Şubat. 21 Mart da doktora gittim ve 4+4 günlük hamile olduğumu öğrendim. Nisanın 2 sinde tekrar çağırdı. Kalp atışlarına bakalım dedi. Ama şuanda nedense içimde bir korku kalp atışlarını duyamayacakmışım gibi geliyor.
Karından ultrasondan baktı doktorum ve kesenin boyumu onu bilmiyorum ama Ultrason terimlerinden GS : 6.43 mm olarak gözüküyor. ( Malum doktorlara bişey sorulmuyor) Bunun ne demek olduğunu bilen var mı ?