• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2012 de anne olacak hamişler buraya :)

mrb arkadaşlar bende hamileyim 2. gebeliğim 1 oğlum var 5.5 yaşında. sat aslında 6 şubattı ama dr. 11 şubat diyeceksin dedi dün gittim dr.a kese içerisinde biraz kanama varmış ama dinlen haftaya yine bakalım dedi kal atışları yoktu haftaya pzrtesi yine gidicem biraz korkak biraz tedirginim dua edin banada

ALLAH yardımcın olsun. Dualarım bütün hamişlerle. Doktorum bana da kanaman yada kirlenmen olursa hemen geliyorsun dedi. Bizde kan uyuşmazlığı var. Bende korku içerisinde takipteyim.

Allah hepimizin yardımcısı olsun benim acayip iştahım açıldı hem yiyorum hem midem bulanıyor yemesemde bulanıyor yesemde ne yapcam bilemedim

Benimde felaket iştahım açık. Gördüğüm herşeyden canım istiyor az az herşeyden yemeye çalışıyorum. Benim bulantım yok çok şükür. İnşallah da olmaz. :)

slm arkadaşlar,
Benimde ikinci bebeğim olacak (uzun bir tedavi sürecinden sonra).10 nisanda kalp atışlarını görmek için gideceğim doktora. Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebekleimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

Merhaba kızlar,

Aranızda Nisa Hast.giden var mı? Ben Nisa Hast.de Dr Fatma Ersan'a gidiyorum.Hastane olarak güvendiğim bir hastane ama Fatma hn.hakkında fikir sahibi değilim.Fikri olan varsa görüşlerini yazarsa sevinirim..

Sevgiler..

arkadaşım çok mutlu oldum banada yaklaşık 9 tane test yapıldı temiz çıktı çok şükür folik asit ve progestan kullanıyorum bende :):nazar:

Teşekkür ederim..Umarım hepimiz sağlıklı ve güzel hamilelikler geçireceğiz inşallah..Bebişlerimiz sağlıklı sihatli olsun da..Ne isteriz başka..:nazar:

Benimde sonuçlarım temiz gibi duruyor..Bakalım C.tesi dr.um yorumlayacak..Dr.la ilgili bilgiye ihtiyacım var nasıl bulucam bilmem..Nisa Hast.Dr.Fatma Ersan..

kızlar bide bende azcık kanama oluyo sizdede oluyomu doktora daha gitmedim ay bu dokyorlarda bi yogun bi yogun görüşene kadar ölür insan:) neyse sizdede kanama hiç oldumu ben suan kimseye de soramıyorum :(hayrına bana kim yardımcı olucak

bende aynı sorunu yaşıyorum seninle.6+6 yım ben bugün ve yaklaşık 2 haftadır lekelenmelerim var. progestan verdi doktorum. keseyi görmüştük.2 hafta sonraya da kalp atışları için gidecektik. ama lekelenmeler olunca geçen hafta gittim doktora ve Allah' a şükür bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını da duydum. doktor kendimi yormamamı istedi ve ilacıma da devam edeceğim. ama mutlaka doktor kontrolüne gitmelisin sende. bence ihmal etme. inşaallah hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına

ALLAH yardımcın olsun. Dualarım bütün hamişlerle. Doktorum bana da kanaman yada kirlenmen olursa hemen geliyorsun dedi. Bizde kan uyuşmazlığı var. Bende korku içerisinde takipteyim.

canım hiç korkma benim arkadaşımdada vardı allahın izniyle hiç bişey olmayacak ilk üç ayı sorunsuz sonrasını keyifli keyifli atlatıcaksın inşallah :nazar:

slm arkadaşlar,
Benimde ikinci bebeğim olacak (uzun bir tedavi sürecinden sonra).10 nisanda kalp atışlarını görmek için gideceğim doktora. Allah hepimizin yardımcısı olsun,bebekleimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...

inşallah canım sorunsuz atlatıp ne cicler aldığımızı ne hazırlıklar yaptığımızıda paylaşıcaz burada su üç ayı bir atlatalımda allahın izniyle..:nazar:

Allah hepimizin yardımcısı olsun benim acayip iştahım açıldı hem yiyorum hem midem bulanıyor yemesemde bulanıyor yesemde ne yapcam bilemedim

canım sık dişini 10 haftada bulantılar geçiyormus ondan sonra keyfini süreceğine eminim. :nazar:

kıslar ya ben doktora gittim düşük tehlikesi var yatcan dedi:((neyse sıradan progestan felan verdide ben deli gibi uyuyorum sizdede oluyormu yalansız günde 5 saat alca uyanık kalıorum ondada tek gözüm kapalı yani ilactanmı yoksa bendenmi bilemedim sizde de oluomu://////7

Herkese merhaba, hepimiz icin hayırlısı olsun bebekleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Karnımda şişkinlik ve gaz dısında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) ne mide bulantisi ne öğrenme ne aserme bende hiç bir belirti yok. Su aralar çok kilo almak gibi bir kaygım olmaya başladı :) okuduğum kadarı ile bu duygularda normalmiş. Keseyi gormek icin ve kalp atışı dinlemek icin 2 hafta arayla doktora gittim o arada 800 gr almıştım ama aslında çok da yemek yemiyorum sadece çok sık acıkıyorum. 2 saati asarsam tansiyonum düşmeye başlıyor hemen. Bir de süt yoğurt ayrandan bıktım nesquik icmek danino yemek gibi çözümler bulmaya çalışıyorum ama icim de rahat etmiyor... Bir taraftan çalışırken bir taraftan da sürekli sağlıklı beslenmeye çalışmayı henüz beceremiyorum sanirim

merhaba arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım bugün test yaptım hamileyim inşallah benimde kasım olucak doğumum
:)))))9

kıslar ya ben doktora gittim düşük tehlikesi var yatcan dedi:((neyse sıradan progestan felan verdide ben deli gibi uyuyorum sizdede oluyormu yalansız günde 5 saat alca uyanık kalıorum ondada tek gözüm kapalı yani ilactanmı yoksa bendenmi bilemedim sizde de oluomu://////7

canım bende yok ama bu tip durumları olanları okumustum hepside atlattı inşallah sende atlatıcaksın içini ferah tut canım..:nazar: bu arada uyku hali bendede var normal bişey o

Herkese merhaba, hepimiz icin hayırlısı olsun bebekleri sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Karnımda şişkinlik ve gaz dısında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum :) ne mide bulantisi ne öğrenme ne aserme bende hiç bir belirti yok. Su aralar çok kilo almak gibi bir kaygım olmaya başladı :) okuduğum kadarı ile bu duygularda normalmiş. Keseyi gormek icin ve kalp atışı dinlemek icin 2 hafta arayla doktora gittim o arada 800 gr almıştım ama aslında çok da yemek yemiyorum sadece çok sık acıkıyorum. 2 saati asarsam tansiyonum düşmeye başlıyor hemen. Bir de süt yoğurt ayrandan bıktım nesquik icmek danino yemek gibi çözümler bulmaya çalışıyorum ama icim de rahat etmiyor... Bir taraftan çalışırken bir taraftan da sürekli sağlıklı beslenmeye çalışmayı henüz beceremiyorum sanirim

canım sıkma canını bende öyle saglıklı beslenemiyorum belki ama folik asit falan mutlaka ihmal etmiyorum zaten bebek anneden beslenmeye bildiğim kadarıyla 12 haftadan itibaren başlıyor o zamandan sonra yoluna sokarsın süt iç ama mutlaka ihmal etme çünkü bbek senin vitaminini aldığı için kalsiuma ihtiyacın var dişlerinde problem olmasın diye ayrıca saç dökülmeside...:nazar:

Back