• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yaa canim sürekli yaziyorum ama benim salatami hesaplasan ya ben cok heycanliyimda yarin baslicamda hani bir yanlislik olmasin diye salatam haric yani 35 öylemi iyi yani demi

bi çok kişi okuyo aslında da yorum yapmıyo :) ben de bi ara yazıyodum sürekli,baktım kimse buralı değil,bıraktım :)

ben zaten bugün yediklerimi yazamam:1::1::1:
izin verdm bgn kendme ne izin ama nasıl bi abartı bilmiyorum:1::1::1::1::1::1:
yarın tekrar başlayacağım inş yazrım

valla ben iyi gidiyorum kızlar,bozmaya da hiç niyetim yok.Ara sıra ödül veriyorum tabi kendime,genelde haftasonu oluyo bu :)

Bu sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği 8p
1 adet haşlanmış yumurta 0p
biraz kaşar peyniri,küçücük sosis,2 tane siyah zeytin 2p

10punla kapattım.Öğle yemeğinde kapuska yiyicem,evden getirdim,işteyim şuan,bana göre yemek yok :)

Akşam ne yiyeceğim henüz belli değil,anneme bağlı :D

Her gün -200 -300 gram gidiyo benden kızlar.bi ara durmuştu,yine başladı,çok mutluyum şu sıralar :D
88,8 kilodan 75,1 e düştüm :D

Ha gayret canımcıklarımm ! :D

kızlar tekrar geldım ben
bu dıyetı düğünume yakın yapıp zapzayıf olmuştum 8 kloya yakın verdım süperdim sonra geri aldım ama bu tamamen sağlık problemlerımle ılgılı dıyetten kaynaklanmıyor. şimdı tekrar dıyete başlıcam başladım daha doğrusu 4. gunum bugun merak ettiğim bazen içimde kalmsın dıye bı lokma ekmek kek felan ağzıma attığım oluyor ama çkolata tarzı değil tabı bunlarıda saymam mı lazım parmağımın yarısı kadar bıle değil bu atımlıklar...

3 gundur 50 ile kapadım bugunde 50 ile kapatcam haftadı bır ben kaçamak yaptım ne ıstediysem onu yedım kb düşünmeden ama her öğunde değil mantı yedım mesela kısır yedım sonra ertesı gun tekrar devam...

Back