• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

birkaç tüyo vercem mesela badem yıyın çunku lıstede bademın kb sı 17 dıyor ama asıl kb 7 dir 100 gr vede. ama siz 50 gr ile gayet doyar ve enerji alırsınz3,5kb yani , ben bademı sık tuketıyorum ağzım boş durmasın dıye kabak çekırdeği yıyorum onun kb si 2 mesela..

sonra kahve felan içmesem yığılıp kalcam sankı bende tatlandırıcı aldım buyuk marketlerde satılıyor kb si sıfır açıkçası turk kahvesını başka turlu içemem nescafeyde sut tozuyla içiyorum sakarın koyuyorum kb si 6 edıyor....

ekmek nerdeyse hiç tuketmyorum arada ağzıma bır ıkı lokma attım :(

valla ben iyi gidiyorum kızlar,bozmaya da hiç niyetim yok.Ara sıra ödül veriyorum tabi kendime,genelde haftasonu oluyo bu :)

Bu sabah;
1 dilim tam buğday ekmeği 8p
1 adet haşlanmış yumurta 0p
biraz kaşar peyniri,küçücük sosis,2 tane siyah zeytin 2p

10punla kapattım.Öğle yemeğinde kapuska yiyicem,evden getirdim,işteyim şuan,bana göre yemek yok :)

Akşam ne yiyeceğim henüz belli değil,anneme bağlı :D

Her gün -200 -300 gram gidiyo benden kızlar.bi ara durmuştu,yine başladı,çok mutluyum şu sıralar :D
88,8 kilodan 75,1 e düştüm :D

Ha gayret canımcıklarımm ! :D

çok güzel hergün veriyorsun hep verirsen inşallah tebrikler:))

badem iyi fikir...
sabah
1 galeta 6 p
500 gr peynir 0,5
öğlen
çeyrek simit 6
500 gr peynir 0,5
akşam
yarım porsiyon fasülye 4
100 gr yoğurt 6
1 yk bulgur pilavı 4
toplam 27 ile kapatıyorum bugünü tabi yatmadan önce camışlığım tutmazsa:1::1::1:

BUGUN YEDİKLERİM

sabah pastırmalı yumurta (tek yıyemıyorum bugunde böğ geldi) = 1

ara ice tea lıght = 0

badem 50gr =4

1avuç ay çekirdeği=2

çeyrek nescafe tatlandırıcılı=4

fırında tavuk=0

salata= 8 olsun

ayran=5

akşam balık=0

roka salatası domatesli= 8
toplam=32 olmuş

ama çok aç hıssedıyorum kendımı ya meyve felan yıyebılırım bırazdan bır mandalına kafi olabılır...

cimcime bu kadar yuklenme böbreklerıne zarar verırsın çok hızlı kılo verırsın ama braktığın an o hızla gerı alırsın bunu kendıne yapma. gun içinde 40a kadar mutlaka ye meyven felan yok hiç sağlıklı değil bu beslenmen... yedikçe metobolizman çalışır bu şekılde kabızlık sorunu yaşarsın...

bu akşam yatmadan önce ya süt iç yada meyve ye mandalına tavsıye ederım . cildin de bozulur böyle yaparsan

50yi ucu ucuna getiriyorum zaten normalde bugn pek iştahım yok kendme de yüklenmiyorum fazla hafta da bir kendime izin veriyorum herşeyi yiyorum

çok güzel hergün veriyorsun hep verirsen inşallah tebrikler:))

çok şükür ki verebiliyorummm :) bi ara durmuştu gram veremiyodum,psikolojim çökmüştü resmen :D Bugün de 74,8 i gördüm çok mutluyummmm :) tam 14 kilo vermiş bulunmaktayım yanii yuppiiiiii:D

Ama kilo vermemin durduğu zamanlar elma sirkesine başladım.Kesinlikle tavsiye ederim,kilo vermeye çok yardımcı oluyo..

Herkese merhaba..
Bende geçmişi diyet zaferleriyle dolu biriyim :52:
Ama tabii dikkat etmeyince geri alınıyor kilolar.Şükürki ben 5 kilo verip 3 4 kg geri alıytorum ve tekrar veriyorum.
Dün tartıldım (umarım tartı yanlıştır) 67 kg çıktım.Oysa gecen hafta 63 kg.idim.Gecen hafta regl olunca çok yedim.

Bugün bende başladım diyete.

Sabah ofiste işlerim çok yoğundu kahvaltı edemedim.
200 gr.yogurt yedim sadece.
Birde kahve içtim 3 ü bir arada.

Aslında bu diyet aklımda yoktu ama baktım yememişim başlayayım dedim:30:

Herkese sağlıklı ve bol zayıflamalar diliyorumm :8:

Herkese merhaba..
Bende geçmişi diyet zaferleriyle dolu biriyim :52:
Ama tabii dikkat etmeyince geri alınıyor kilolar.Şükürki ben 5 kilo verip 3 4 kg geri alıytorum ve tekrar veriyorum.
Dün tartıldım (umarım tartı yanlıştır) 67 kg çıktım.Oysa gecen hafta 63 kg.idim.Gecen hafta regl olunca çok yedim.

Bugün bende başladım diyete.

Sabah ofiste işlerim çok yoğundu kahvaltı edemedim.
200 gr.yogurt yedim sadece.
Birde kahve içtim 3 ü bir arada.

Aslında bu diyet aklımda yoktu ama baktım yememişim başlayayım dedim:30:

Herkese sağlıklı ve bol zayıflamalar diliyorumm :8:

hayırlıı olsunnnn,hoşgeldin aramıza :)
Sen tam benim istediğim kilodasın,ahh bi 60'ları görebilsem :D
ama bence sade kahve iç içmelisin,ya da sütlü de olabilir ama mutlaka şekersiz olmalı :(

ne güzel dün 55 olmuştum ama ben 55 i görünce şımarıyorum herhalde hemen bozuyorum bu iki oldu bugün 55.5 oldum yarın tekrar başlayayım zayıfladığımı görünce bozuyorum diyeti herkes daha da iştahla yapar ben bi garibim:))

kızlar bende başladım ama ben karbonhidratı 30 puana ayarladım çünkü atkins diyetinde böyle daha hızlı kilo verileceği yazıyor :) bugün ilk günüm 79 la başladım kaşar tavuk ve salam yedim ve mayonez :)

hayırlıı olsunnnn,hoşgeldin aramıza :)
Sen tam benim istediğim kilodasın,ahh bi 60'ları görebilsem :D
ama bence sade kahve iç içmelisin,ya da sütlü de olabilir ama mutlaka şekersiz olmalı :(

Hoşbuldumm canım

Kahve en büyük zaaflarımdan benim:14:

Şekersiz içemiyorum.O yüzden aspartam içeren tatlandırıcı kullanıyordum ama eşim dün akşam çok söylendi.Şekeri bıraksam harika olacak ama nerdee

Dünde sabah bir parça peynir öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği
Akşam 2 dilim ekmek ve et sote yedim:46:

Ben 2 gündürde Maranki yağı kullanıyorum.Ama haftasonu işlerim az olursa lahana yağıma döncem.mucizeydi o yaa

Bu sabahta 1 simit yedim ve 1 lt.su içtim

Öğlen içinde haşlanmış yumurtam ve 1 dilim kepek ekmeğim yanımda:56::19:

Yanına peynir eklerim birde belki 1 kase yoğurt.Ohhh missss:46:

Hoşbuldumm canım

Kahve en büyük zaaflarımdan benim:14:

Şekersiz içemiyorum.O yüzden aspartam içeren tatlandırıcı kullanıyordum ama eşim dün akşam çok söylendi.Şekeri bıraksam harika olacak ama nerdee

Dünde sabah bir parça peynir öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği
Akşam 2 dilim ekmek ve et sote yedim:46:

Ben 2 gündürde Maranki yağı kullanıyorum.Ama haftasonu işlerim az olursa lahana yağıma döncem.mucizeydi o yaa

Bu sabahta 1 simit yedim ve 1 lt.su içtim

Öğlen içinde haşlanmış yumurtam ve 1 dilim kepek ekmeğim yanımda:56::19:

Yanına peynir eklerim birde belki 1 kase yoğurt.Ohhh missss:46:

Tatlandırıcıysa problem değil o zaman,1 adet kesme şekerde 12 kb var çünkü,o yüzden söyliyim dedim,kabus gibi yaa :D
Ben çayı bile 2 şekerli içerdim diyete başlamadan önce,şimdi tamamen bıraktım,kesinlikle şekerli içemiyorum artık.Bakiyim annemin şekerli çayından bi yudum içiyim diyorum,ı ıhhh tiksinç bi tat Allahın gücüne gitmesin:D

Kepek ekmeğindense ben tam buğdayı tercih ediyorum,daha doyurucu ve metabolizmanın çalışmasında büyük rolü var.

1 simitte bildiğim kadarıyla 25 kb var,ben o yüzden hiç yemiyorum ama yarım yiyebilirm aslında :) tam da yiyebilirim ama 50 puanı geçerim o zaman akşama kadar :D ya da aç kalırım :D

Back