Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar ;

size ufak bir öneri
atıştırma kriziniz geldiğinde bir dilim kaşar peynirini teflon tavada eritin çoğalsın sonra onu küçük bir tabağa alın ve çatal bıçakla keserek yiyin krizi bastıracaktır.

tatlı krizine girdiğinizde ise küçük bir parça bitter çikolatayı ağzınıza atın ve çiğnemeden ağzınızda eriterek bitirin...

ben böyle şeylerle atlattım krizleri...

aklıma geldikçe yine yazarım...

günaydinnnn kizlar banada yardimci olurmusunuz lütfennnnnnn ben 160 boyunda 81 kiloyum böyle yapsam olurmu SABAH:1 dilim ekmek 2 tane yumurta yarim domates 4tane zeytim biraz beyaz peynir ve yesil cay ÖGLEN:salata yogurt tavuk haslama ve yesil cay AKSAM:2tane sosis yada sucuk 2tane yumurta peynir yarim domates ve yesil cay 2 litre su 35 dk yürüyüs bide gece acikirsam ne yiyebilirim menüm hakinda yardimci olun lütfennnnnn simdiden tsk

TubaSultan ben de tatlı krizim tuttuğunda aynısını yapıyorum,çok ta iyi oluyo :)
Sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin ?
Ben 3,5 ayda 13 kilo verdim.88,8 kiloydum şimdi 75,7 kiloyum.Ama çok yavaşladı,ilk günlerdeki gibi kilo veremiyorum
Metabolizmayı hızlandırmam için yardımcı olabilirmisin bana ? Ne yapmalıyım ?

ben 2.5 ayda 9 kiloya yakın verdim diyetisyene giderek. Ve tek sıkıntının düzenli ve araöğünleri yemek olduğunu anladım. Daha öncede dikkat ederdim ama sadece 3 öğün yerdim kilo vermezdim pek almazdım da ama şimdi 3 ara 3 ana öğün yiyorum ve gayet sağlıklı veriyorum :)

herkes kendi halinde takılıyor daha önce ki sayfalara baktım gayet güzel haftada kim ne kadar vermş yazmşlar fln iyi olur diyorum aslında

haklisin canim o sayfayi okudumda herkez cok güzel yardimci oluyordu birbirine burda kimse bisey yazmiyor sen bari yardimci olsan bana lütfennn

olur tabi neden olmasın 50 puanı geçmediğin sürece ve sporla da destekliyorsun bence güzel verirsin

canim ya sen hesapliyabilirmisin eyerki zahmet olmassa ben yapamadimda bide aksam sosis yada sucun yerine gine mi tavuk alsam yada balik

coooooooook tsk ettimmm salatam sadece marul yarim limon cok az tuz bir tatli kacigida zeytin yagi sen neler yedin melela bugün canim ya sen bari yaz bende yazcam hergünn bide aksam yemegi olur yanii sucuk yada sosis

kahvaltı simit yedim 25
öğlen yemedim
akşam 2 yk yoğurt kavurma yedim 1
akşam çayın yanında dayanamdım 2 tane beypazarı kurusu yedim o kaç puan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…