kızlar kepeklı ekmekte 1 dılım tost 8 puansa ıcındekı kasarla bırlıkte gunde 4/5 tane tost yıyebılıyoruz yanı ? dogrumu .. yemıyorum gunde ıkı yada 3 tost ama baska bıse yemesemde tost olayı dogruysa oyle yapsam daha makbul benım ıcın ://
selamlar hanımlar;
1 sene öncesine kadar kh diyeti yaparak 15 kilo verdim 85 kilodan 70 kiloya kadar düştüm... şimdi 3 kilosunu geri alsamda...
yazdıklarınızı okuyunca birşey söylemek istedim.. listede 8p yazan tost değil bizim bildiğimiz tostun kh değeri 17 karışık olursa 20p ve ketçap mayonez de yoksa içinde...
şöyle ki bu listeler yabancı dilden çevrildiği için toast kelimesini biz tost anlıyoruz -ki aynı hatayı başlarda bende yaptım- bu 8p toast bildiğimiz kızarmış ekmek ve etimekler oluyor canlarım aman dikkat...
herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloları en kısa zamanda görürüz...
benimde acilen diyete başlayıp bir 10 kilo daha vermem gerek inşallah...
olur ama hiç sağlıklı değil, sebzeden de süt ürünlerinden de almalısın. protein de yemelisin. bence sadece tostu sabah ye
doymuşsun galiba güzel menü
peynirli omlet 2 desek
1 dilim ekmek 8p
kaşar salam 2p
3 zeytin 1 p
13 p olmuş güzel
selamlar hanımlar;
1 sene öncesine kadar kh diyeti yaparak 15 kilo verdim 85 kilodan 70 kiloya kadar düştüm... şimdi 3 kilosunu geri alsamda...
yazdıklarınızı okuyunca birşey söylemek istedim.. listede 8p yazan tost değil bizim bildiğimiz tostun kh değeri 17 karışık olursa 20p ve ketçap mayonez de yoksa içinde...
şöyle ki bu listeler yabancı dilden çevrildiği için toast kelimesini biz tost anlıyoruz -ki aynı hatayı başlarda bende yaptım- bu 8p toast bildiğimiz kızarmış ekmek ve etimekler oluyor canlarım aman dikkat...
herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloları en kısa zamanda görürüz...
benimde acilen diyete başlayıp bir 10 kilo daha vermem gerek inşallah...
Kizlar hic zorlanmadan tatli krizi haric 1.2 kilo verdim 3 gunde.buyuk ihtimalle su ama olsun.57 olana kadar inanmayacagim kilo verdigime((
sadece akşamları hafif tatlı krizim tuttu, sütlü şekersiz nescafe içtim çok iyi geldi, hemen geçti tatlı isteğim tavsiye ederim
Kızlarr bende 3 gün önce başladım şimdilik iyi gidiyo ama az önce arkadaşımdan dolayı 1 tane kuru pasta yedimsizce karbonhidrat degeri nedirrr... bilen varmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?