Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar hanımlar;
1 sene öncesine kadar kh diyeti yaparak 15 kilo verdim 85 kilodan 70 kiloya kadar düştüm... şimdi 3 kilosunu geri alsamda...

yazdıklarınızı okuyunca birşey söylemek istedim.. listede 8p yazan tost değil bizim bildiğimiz tostun kh değeri 17 karışık olursa 20p ve ketçap mayonez de yoksa içinde...
şöyle ki bu listeler yabancı dilden çevrildiği için toast kelimesini biz tost anlıyoruz -ki aynı hatayı başlarda bende yaptım- bu 8p toast bildiğimiz kızarmış ekmek ve etimekler oluyor canlarım aman dikkat...

herkese başarılar diliyorum umarım hepimiz istediğimiz kiloları en kısa zamanda görürüz...
benimde acilen diyete başlayıp bir 10 kilo daha vermem gerek inşallah...

canımmmm ay cok sagoll ıykı gunde ıkı tostla durmusum ozaman :18:yoksa verıyım derken alırdım valla zaten lısteyle arkadasların cogu yaptıgı bıldırımler arada celısıyo baska yerde bır dılım ekmek 12 yazarken bıldırımde 8 den hesaplanıyo tost 8 dıyoduk 17 oldu kısacası gunde 2 dılım kepeklı ekmekten baska yemek yok bogazımızı tutmak gerekıyo bunu anladım masallahh yaa nekadar guzel vermıssın darısı bana 68 dım en son 62 bıle olsam opup basıma koyucam pekı sen bıraktıktan sonra koruma yaptınmı? yoksa normal yemege mı dondun keske senın kadar versemde sadece 3 kılosu gerı gelse .. tekrar cok tesekkurler

yok yok sevgı kelebeqı zaten yememde hanı zorda kalırsam falan dıye dusunmustum ama o tezde tuba sultan arkadasın yorumuyla curudu zaten ıkı dılım kepeklıyle bıtırrım ben gunu tavsıyen gıbı sebzeyıde oglen yer dengelerım tesekkur ederım cok

Kizlar hic zorlanmadan tatli krizi haric 1.2 kilo verdim 3 gunde.buyuk ihtimalle su ama olsun.57 olana kadar inanmayacagim kilo verdigime((

hoşgeldiniz bilin birinin aramızda olması bize çok iyi olacak.

Kizlar hic zorlanmadan tatli krizi haric 1.2 kilo verdim 3 gunde.buyuk ihtimalle su ama olsun.57 olana kadar inanmayacagim kilo verdigime((

benim de aynı 1.2 kg görünüyor 5 günde.aslında vucudumda hissettim azcık süzüldüm sanki çok kolay bir haftaydı, hep diyetlerden sıkılırdım bu hafta çok kolaydı , devam edebilirim. ama haftaya az az meyve de yiyeceğim, bazen de sebze yiyeceğim. bu hafta akşamları hep tavuk , köfte , balık , salata, yoğurt yedim sabah da simit peynir zeytin domates yedim

Son düzenleme:
sadece akşamları hafif tatlı krizim tuttu, sütlü şekersiz nescafe içtim çok iyi geldi, hemen geçti tatlı isteğim tavsiye ederim

sadece akşamları hafif tatlı krizim tuttu, sütlü şekersiz nescafe içtim çok iyi geldi, hemen geçti tatlı isteğim tavsiye ederim

Bende oyle yapacagim birde aklima beze yapmak geldi.3 yumurta aki 1 kucuk cay bardagi tatlandiriciyla beze yaptim su an pisiyor tadi guzel olur insallah en azindan aksam cayin yaninda 2 3 tane yerim.aksam tatli istegini bastirmak cook zor.ben 57yi gorene kadar meyve yemeyecegim sonrasina daha karar vermedim:))

arkadaşlar ben bu diyeti uygulayarak 85 ten 73 e düştüm ama 6 ay gibi bir zamanda boş verdiğim zamanlar çok oldu hiç sıkmadan bebek emziriyordum çünkü
devam ediyorum hala öğretmenim 3 çocuğum var yemeklerimi sebzeli ve etli yapıyorum kendime göre yani
evdekiler ekmekle yer ben çatal veya kaşıkla
hafta sonları ve gezmede yapmam ama ertesi gün çooook dikkat ederim 10 kilo daha vermem gerekiyor
beni görenler aaaaa nasıl incelmişsin felan diyorlar hoşuma gidiyor yani
arada durduğu oluyor ama pes yok ben öyle 20 30 kb felan değil 40 50 elrde yapıyorum
sorularınız olursa cevaplayabilirim pes etmeyelim lütfen
geçen kış kendime 2 tane çok dar pantolon almıştım önde düğmeler birbirine 5 cm uzakta duruyordu şimdi bol ya inanamıyorum
herkese bol zayıflamalı günler herşeyin tadına bakın aklınızda kalmasın ama azıcık gıdım gıdım

kimseler yok ya, yalnız yalnız yapıyoz valla. ne bir yarış ne bir paylaşım olmaz ki. neyse ben de bildirim yapayım 6 günde 57.7 den 56.4 e indim

bende 3 4 gün aradan sonra tekrar başladım bugün 57 ile yarış falan mı yapsak hakikaten kim daha çok verecek falan cazip olabilir eğlenceli olur belki

ben nerede yanlış yaptığımı buldum galeta yiyorum 3 puan diyedün hesapladım 7 puana fln geliyor ondan az vermişim demekki

Bugun pazar olmasi dolayisiyla biraz kacirdim yaaa sabah 2dilim ekmek peynir yumurta sucuk salam ogle snitzel 2 catal pilav 4 adet patayes kizartmasi aksam 3 adet cigkofte azcik tursu(( kac puan eder acaba yaaa?

Kızlarr bende 3 gün önce başladım şimdilik iyi gidiyo ama az önce arkadaşımdan dolayı 1 tane kuru pasta yedim sizce karbonhidrat degeri nedirrr... bilen varmııı

kızlar galetayla kafayı bozmş durumdayım galeta unuyla krep yapıyorum güzel de oluyor 1 yk galeta 7.5 puanmış 1 yumurtayla yapıyorum doğru mu yapıyorum sizce??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…