- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
Teşekkür ederim.Valla uruzcum maşallah yahu Şu regl araya girmese bende iyice alışmıştım tartılıcaktım ama maalesef
Eminim sen de güzel kilo vereceksin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Valla uruzcum maşallah yahu Şu regl araya girmese bende iyice alışmıştım tartılıcaktım ama maalesef
İyi akşamlar cici kızlar uzun süredir giremedim ama Bayram harici diyetimi bozmadım ve 74.7 lerdeyim evet tebrikleri kabul ediyorum gerçi gördüğüm kadarıyla kimse yazmıyor uzun süredir ama ben buradayım beklerim
Zaten öyle bir hal olsu ki bende artık puan saymıyorum sanıyorum alıştım az yemeye hepimize kolay gelsin bir 40 gun filan oldu 7 kiloyu gecti benim merak edenlere duyurulur
kizlar benim pek zamanim olmuyor girmeye.ama herkes bilsinnnnn ben artik hedef kilomdayimmmm yani 75.kilo cizelgemi degistrcem firsat bulunca.bu diyetle 2 ayda 17 kilo verdim,..cuma fotomu yuklicem.herkes gorecek soz verdigim gibi.artik hedefim 65. kendimi harika hissedyorum.42 beden giyiorum daha ne isteyim.cok sexy elbise aldim.cuma dugune gitcem, cekip koyarim buraya.hadi kizlar diyete devammmmmmmm
Ben senden de umutluyum, ha gayret! :)ooo tebrik ederim canım,tabii harika hissedersin çok sevindim adınaa:))
Ben senden de umutluyum, ha gayret! :)
1-2 hafta düzenli bir şekilde yapsan bile olumlu etkileri olur, yani duraklama evresinden kurtulmuş olursun.
Yarın ben ikinci haftamı dolduruyorum, kilo verme sürecimi hızlandırmak ve duraklamayı atlatmak için yaptım ve faydalı oldu :)
Mümkün olduğunca kb değerini düşük tuttum ve protein alımımı çok artırdım, çok fazla et tükettim ama değdi...
Verdiklerimi geri almadan yavaş yavaş eski düzenime dönmeye çalışıcam.
Tekrar bir duraklama dönemi olursa yine karbonhidratlarda kısıtlamaya gidicem, kesinlikle işe yarıyor.
Egzersiz konusunda taviz vermiyorsun, en başından beri hiç aksatmadan devam ediyorsun, maaşallah :)Hadi bakalım ya valla uruzcum senin verdiğin desteklerle gittim çoğu zaman çok sağol:)
Yarın dönüyorum ilk iki günü atlattım ya artık sıkıntı yok bi versem 3-4 kilo gaza gelirim kalanını da veririm.Bencede yavaş yavaş en iyisi birden vücutta kaldıramaz.
Bir de yeni bir egzersiz programı indiriyorum ona da başlıcam görücez artık değişimleri:)
Egzersiz konusunda taviz vermiyorsun, en başından beri hiç aksatmadan devam ediyorsun, maaşallah :)
Kizlar gunaydn
Yardiminiza ihtyacm var ben takildm gr oynamiyo kilom 62.9 da kaldm inemiyorum 2 haftadir boyle. Cok morlim bozuldu nerdeyse hc bisey yemiyorum ama inemiyorum