• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar benim pek zamanim olmuyor girmeye.ama herkes bilsinnnnn ben artik hedef kilomdayimmmm yani 75.kilo cizelgemi degistrcem firsat bulunca.bu diyetle 2 ayda 17 kilo verdim,..cuma fotomu yuklicem.herkes gorecek soz verdigim gibi.artik hedefim 65.:52::52: kendimi harika hissedyorum.42 beden giyiorum daha ne isteyim.cok sexy elbise aldim.cuma dugune gitcem, cekip koyarim buraya.hadi kizlar diyete devammmmmmmm:52::52::52::52:

İyi akşamlar cici kızlar uzun süredir giremedim ama Bayram harici diyetimi bozmadım ve 74.7 lerdeyim evet tebrikleri kabul ediyorum gerçi gördüğüm kadarıyla kimse yazmıyor uzun süredir ama ben buradayım beklerim
Zaten öyle bir hal olsu ki bende artık puan saymıyorum sanıyorum alıştım az yemeye hepimize kolay gelsin bir 40 gun filan oldu 7 kiloyu gecti benim merak edenlere duyurulur

heyyyy yavruuummm heyyyy.helal sana kiz.bak nasilda uzuluyordun zayiflayamiyorum diye.gordunmu 74 sun artik.benden 1 kilo daha azsin.,ama sana yetisecem.fotomuzu eklicektin hanii.cuma ben ekliyorum, hadi sende ekle bakalim yeni vucudumuz nasil oilmus :D

Kizlar ben Kilo veremiyorum artik takildm kaldim :( bugUn lahana corbasina basliycm suan ocakta corbam pisiyo. Yarindan itibaren onu deniycem bakalim ise yariycakmi :(

Pegasus çok tebrik ederim, darısı bizim başımıza :)

Bugün tadımlık da olsa kek yedim ve 50 kb sınırına dayandım...

kizlar benim pek zamanim olmuyor girmeye.ama herkes bilsinnnnn ben artik hedef kilomdayimmmm yani 75.kilo cizelgemi degistrcem firsat bulunca.bu diyetle 2 ayda 17 kilo verdim,..cuma fotomu yuklicem.herkes gorecek soz verdigim gibi.artik hedefim 65.:52::52: kendimi harika hissedyorum.42 beden giyiorum daha ne isteyim.cok sexy elbise aldim.cuma dugune gitcem, cekip koyarim buraya.hadi kizlar diyete devammmmmmmm:52::52::52::52:

ooo tebrik ederim canım,tabii harika hissedersin çok sevindim adınaa:))

ooo tebrik ederim canım,tabii harika hissedersin çok sevindim adınaa:))
Ben senden de umutluyum, ha gayret! :)
1-2 hafta düzenli bir şekilde yapsan bile olumlu etkileri olur, yani duraklama evresinden kurtulmuş olursun.
Yarın ben ikinci haftamı dolduruyorum, kilo verme sürecimi hızlandırmak ve duraklamayı atlatmak için yaptım ve faydalı oldu :)
Mümkün olduğunca kb değerini düşük tuttum ve protein alımımı çok artırdım, çok fazla et tükettim ama değdi...
Verdiklerimi geri almadan yavaş yavaş eski düzenime dönmeye çalışıcam.
Tekrar bir duraklama dönemi olursa yine karbonhidratlarda kısıtlamaya gidicem, kesinlikle işe yarıyor.

Ben senden de umutluyum, ha gayret! :)
1-2 hafta düzenli bir şekilde yapsan bile olumlu etkileri olur, yani duraklama evresinden kurtulmuş olursun.
Yarın ben ikinci haftamı dolduruyorum, kilo verme sürecimi hızlandırmak ve duraklamayı atlatmak için yaptım ve faydalı oldu :)
Mümkün olduğunca kb değerini düşük tuttum ve protein alımımı çok artırdım, çok fazla et tükettim ama değdi...
Verdiklerimi geri almadan yavaş yavaş eski düzenime dönmeye çalışıcam.
Tekrar bir duraklama dönemi olursa yine karbonhidratlarda kısıtlamaya gidicem, kesinlikle işe yarıyor.

Hadi bakalım ya valla uruzcum senin verdiğin desteklerle gittim çoğu zaman çok sağol:)
Yarın dönüyorum ilk iki günü atlattım ya artık sıkıntı yok bi versem 3-4 kilo gaza gelirim kalanını da veririm.Bencede yavaş yavaş en iyisi birden vücutta kaldıramaz.
Bir de yeni bir egzersiz programı indiriyorum ona da başlıcam görücez artık değişimleri:)

Hadi bakalım ya valla uruzcum senin verdiğin desteklerle gittim çoğu zaman çok sağol:)
Yarın dönüyorum ilk iki günü atlattım ya artık sıkıntı yok bi versem 3-4 kilo gaza gelirim kalanını da veririm.Bencede yavaş yavaş en iyisi birden vücutta kaldıramaz.
Bir de yeni bir egzersiz programı indiriyorum ona da başlıcam görücez artık değişimleri:)
Egzersiz konusunda taviz vermiyorsun, en başından beri hiç aksatmadan devam ediyorsun, maaşallah :)

Egzersiz konusunda taviz vermiyorsun, en başından beri hiç aksatmadan devam ediyorsun, maaşallah :)

Evet kendimi daha mutlu hissediyorum yapınca yani imkanın varsa kesinlikle yap derim,belimi bilmiyorum ama kol bacak basen falan 4-5 cm gitti bile ki aşırı beslenmeme dikkat etmedim:)

Son düzenleme:
Sabah kahvaltısında yumurta, peynir ve salatalık.

Öğle ve akşam yemeklerinde mezgit yedim, yanında da şekersiz kola içtim.

Böylece 2 haftamı doldurdum.
:24:

kabakları rendeleyin
içine peynir ekleyin
2 yumurta
tuz baharat
kızmış yaga kasık yardımıyla ekleyip kızartın
braz dagılıyo ama olsun

herkese kolay gelsin hanımlarrrr

Kizlar gunaydn :(
Yardiminiza ihtyacm var ben takildm gr oynamiyo kilom :( 62.9 da kaldm inemiyorum 2 haftadir boyle. Cok morlim bozuldu nerdeyse hc bisey yemiyorum ama inemiyorum :(

Kizlar gunaydn :(
Yardiminiza ihtyacm var ben takildm gr oynamiyo kilom :( 62.9 da kaldm inemiyorum 2 haftadir boyle. Cok morlim bozuldu nerdeyse hc bisey yemiyorum ama inemiyorum :(

Bozma moralini ya bitki çayları içebilirsin canım birde 2 günlük kabak diyeti varmış kabak çorbası içiyormuşuz hem metabolizmayı hızlandırıyormuş 1 kilo falan veriyosun ve sonrasında vermeye devam ediyormuşsun detoks birnevi.

4 kabak, rendelenmiş 2 domates, 1 demet maydanoz, 1 demet nane, 1 demet dereotunu makul miktarda su ile kaynatın. Sonra bu karışımı mikserden geçirin ve acıktıkça için. Yağ ve tuz yasak. Baharat serbest.

Bu da tarifi sabah aşırıya kaçmadan kahvaltını yap sonrada acıktıkça bu çorbayı iç 2 gün sadece ben bugün yapan bi arkadaşımla tekrar konuşucam tam bilgileri yazarım,okullar açılmadan yapıyım dedim.

Menüm:

Sabah:Sebzeli omlet ve lor(7)

Ara:1 kuru incir(6)

Akşam:Balık ama ne balığı daha bilmiyorum ızgara olucak(0) sanırım.

Son düzenleme:
Gunaydin cnm bozmamaya calisiyorum ama olmuyo :( gerci genel olarak baktgmzda 5 kilo verdm bu bile sevndirici bisey benm icin. Birakmadm koyvermedm kendmi bakaliM insallah ise yarar lahana corbasini denedm calistgm icin zor oldu biraz 2 gin yapabildm bide kabagi deniyim bakalim gidimde hazirliyim hemen cok tesekkur ederm bu arada destegin icin ;)

Rica ederim canım birbirimize desteğimiz olmasa zor olu zaten:) Ne güzel işte 5 kilo gitmiş ben 3 hafta kilo veremediğimi bilirim:50: Bu arada içine 1 avuç ince bulgur da atabilirmişsin yanında da 2 kaşık yoğurt :) Tadı lahanadan daha hoş olur gibi geliyor:)

Back