Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Azmin zaferi diye buna denir. :) bnde boyle. Olmak istiyorum cok degil bi 5 kilocuk daha vermek istiyorum pegasus sporda yaptnmi. Diyetle birlikte

Azmin zaferi diye buna denir. :) bnde boyle. Olmak istiyorum cok degil bi 5 kilocuk daha vermek istiyorum pegasus sporda yaptnmi. Diyetle birlikte

yok canim sporsuz oldu boyle.haftada bi yurusyus yaptim .ama tempolu falan degil.kuran derslerine gidiyodum, onu yuruyusten sayiyorum diyeti bozmadim sadece kisa zamanda 17 kilo vertdim.kacamak falan asla yapmadim

Pegasus süpersin, gönülden tebrik ediyorum seni

Sen ne kadar zamanda vermiştin 17 kiloyu?

Ooo bir fıstık gördüm sankii maşallah canım tebrik ederim sırf karbonhidrat diyeti mi yaptın?:)
tsk ederimmmmm evet cnm sirf bu diyeti yaptim.zaten meyve sebze sevmem,bu diyeti yapamayan, baska diyeti hic yapamaz diye dusunuyorum.diyet listesindeki tum diyetleri denedim, hepsini 2 ,3 gunde biraktim.bir tek bunu devam ettire bildim.,cunku cikolata yiyebildigim tek diyet

Ooo ne güzel ya bende meyvelere bayıldığım için çok zor oluyor tam elimi şeftaliye atıyorum kafamda 12 kb 12 kb diye ışıklar yanıp sönüyor sonrası malum geri bırakıyorum

hem de süper ötesi olmuşsun. Gerçekten muhteşem bir görüntün var. Ben hep forumu okuyarak ve beğenerek takip ederim ama bu sefer yorum yapmadan geçemeyeceğim.

Devamını getireceğinden eminim.başarılarının devamını diliyorum.takipçinim.idolümsün...

Bugün kaçamak günüm oldu ne zamandır yemeyince tabii Kabak diyeti yapıyodum aslında ama spor da yaptığım için çok güçsüz kaldım sadece 1 gün yapabildim yarın tekrar karbonhidrata dönüş var

evettt ben de aranıza katıldım geçen hafta 75.5 idim şimdi 73.3 ve tek yaptığım markete gidince şeker çikolata bölümünden hızlıca ayrılmak ve her aldığım ürünün karbonhidrat şeker yağ oranını iyice okuyup öyle almak ve güllü yeşil çay içmek.. şuan işin başındayım ama kesin kararlıyım 1 ay sonra 65 olucam ahanda buraya yazdım:))) oh be yazınca daha bi kararlılık geldi çok şükür:))

ayrıca evimde hiç bir yağ türünü bulundurmuyorum artık et ürünlerini kendi yağında pişiriyorum yumurta yı bile yağsız tavada yaptım güzel oldu.. şeker denen şeyin hiç olmadığını düşünüyorum lugatımdan sildim... yeme işi benim için sadece yaşamak için yeterli olduğu kadar durumuna geldi yani yemek için yaşamıyorum işin matematiğine indim diyebilirim.. ne yediğim hesabını yapıyorum oysa eskiden ne bulursam yiyordum yani pastaymış börekmiş kaloriliymiş kilo yaparmış hiçç düşünmüodum.. sanki de çok kilo vermiş gibi yazdım ama 1 ay sonra o da olur inşallah ve öyle yazarım mutlu bir şekilde...

selam kızlar bende kilo vermek istiyorum ama annem hergün öyle güzel yemekler yapıyor ki onun yüzünden veremiyorum az önce parka spora gittim birsürü alete bindim 30 dk boyunca aralıksız...hergün gidicem ama boğazımı nasıl kesicem...

haa bir de 70 li rakamlardan kurtulabilsem sanki gerisi kolay gibi hatta 69.9 olsam kendimi inanılmaz mutlu hissedicem o baskülde başta ki 7 beni oldukça gergin yapıyor o bi kalksa ordan psikolojim rahatlayacak en azından obez sınırından yırtsam 50 kiloya hızla düşebilirim...20 kilocuk ne ki dimi ama sırtımda taşıyorum sürekli ya oysa markete gidince bile fazla bişi almıyorum ki taşımam kolay olsun diye ama her an her dakika her saniye sırtımda 20 kilo fazla taşıyorum.. hamallık gibi bişi yani... işin psikolojik boyutu daha bi yük oluyo zaten insana.. bazen karşılaştığım insanlar nasılsın demeden kilo aldığımdan bahsediyorlar bütün kimliğin orda siliniyo sankii abarttım mı bilmiyorum ama benim hissettiğim bu... eskiden ki zayıf halimi düşünüyorum da yiyip yiyip kilo da alamıyordum ne vitaminler içmedim bunun için.. ama o 60-70 arası varya orayı nasıl bir jet hızıyla çıktım bilmiyorum...o arada bi sorun var sanırım...

ah o anneler yok mu hep güzel yemekler yaparlar annene şöyle de ben boğazımı kesemiyorum ya sen güzel yemek yapmayı kes ya da senin boğazını keserim ona göre :)) şaka tabiii Allah korusun ama anneler öyle işte en iyisi doymadan kalkmak sanırım ve yediğin şeyin kalori karbonhidrat değerini düşünerek yemek inan kaçmıyo yemekler ben denedim kaçıyor mu diye baktım yok bişi olmuyo hepsini tıka basa yemeğe gerek yok yani yemeğe dönüp şimdi tokum seni de sonra yiyecem diyebilirsin az önce ben acıktım biraz açtım dolabı konserve balık vardı ona aynen şunu dedim şimdi geç oldu sen orda bekleyebilirisn ama seni yarın yiyecem kurtuluşun yok :)) kendime gerçekten aç olup olmadığımı soruyorum ayrıca eskiden olsa kendimi sürekli açım sanıyordum.. işin başındayım ama sonu da güzel olucak:)))

tabağındakini bitir arkandan ağlar lafıyla büyüdük ya doysam da tabağımdakini zorla bitiren biriydim zaten benim memlekette adettir hiç sormadan tıka basa doldururlar tabağı sonra mecbur gibi yersin ağlamaşınmış die şimdi tabak yerine ben ağlıyorum... ama gülmem yakın.... şimdiden antrenmanlara başladım çeşitli kahkaha stilleri deniyorum 50 kiloya gelene kadar moralim hep bu düzeyde olucak:))

slm bende bugün başladım bu diyete bende 75 dim ama farklı bi diyet uygulayarak 73,5 düştüm boyum 1,70 kilom 73,5 ideal kilom 64 o yüzden 10 kilo vermem lazım ama bişi sorcam bilen varsa eğer sabah öğle akşam die öle ayırmamıza gerek varmı puanın hepsini gün içinde acıkınca saatlere bölmeden yesek olmazmı ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…