Azmin zaferi diye buna denir. :) bnde boyle. Olmak istiyorumcok degil bi 5 kilocuk daha vermek istiyorum pegasus sporda yaptnmi. Diyetle birlikte
Pegasus süpersin, gönülden tebrik ediyorum seni
Sen ne kadar zamanda vermiştin 17 kiloyu?
tsk ederimmmmmOoo bir fıstık gördüm sankiimaşallah canım tebrik ederim sırf karbonhidrat diyeti mi yaptın?:)
tsk ederimmmmmevet cnm sirf bu diyeti yaptim.zaten meyve sebze sevmem,bu diyeti yapamayan, baska diyeti hic yapamaz diye dusunuyorum.diyet listesindeki tum diyetleri denedim, hepsini 2 ,3 gunde biraktim.bir tek bunu devam ettire bildim.,cunku cikolata yiyebildigim tek diyet
hem de süper ötesi olmuşsun. Gerçekten muhteşem bir görüntün var. Ben hep forumu okuyarak ve beğenerek takip ederim ama bu sefer yorum yapmadan geçemeyeceğim.
Devamını getireceğinden eminim.başarılarının devamını diliyorum.takipçinim.idolümsün...
selam kızlar bende kilo vermek istiyorum ama annem hergün öyle güzel yemekler yapıyor ki onun yüzünden veremiyorumaz önce parka spora gittim birsürü alete bindim 30 dk boyunca aralıksız...hergün gidicem ama boğazımı nasıl kesicem...
evettt ben de aranıza katıldım geçen hafta 75.5 idim şimdi 73.3 ve tek yaptığım markete gidince şeker çikolata bölümünden hızlıca ayrılmak ve her aldığım ürünün karbonhidrat şeker yağ oranını iyice okuyup öyle almak ve güllü yeşil çay içmek.. şuan işin başındayım ama kesin kararlıyım 1 ay sonra 65 olucam ahanda buraya yazdım:))) oh be yazınca daha bi kararlılık geldi çok şükür:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?