bende saymıyorum aslında kafama göre takılıyorum az olsun öz olsun ama hepsi olsun diyorum
Aynen bnde oyle tadimlik lokma aliyom bazen cok cnmin cektgi syelerden ama geenelde dusuk kb li seyler tuketmeyee calisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende saymıyorum aslında kafama göre takılıyorum az olsun öz olsun ama hepsi olsun diyorum
Aynen bnde oyle tadimlik lokma aliyom bazen cok cnmin cektgi syelerden ama geenelde dusuk kb li seyler tuketmeyee calisiyorum
​1 kaşık patlıcan yemeği ile 2 kaşık yoğurt ancak 2 kb eder bence :)
yanında ne yiyebilirim diye düşündüm patlıcan yemeği var 1 kaşık yesem yeterli olur sanırım,2 kaşıkta yoğurt yesem ikisi 4 kb olur mu kızlar?
Bende mesela sabah çok canım çekmişti bi kaşık menemen yedim akşamdan 1 kaşık pilav abartmadan bakalım ne kadar vericem cuma günü tartılıcam kızlar:18::18:
hepinize kolay gelsin kızlar bende tatlı yüzünden çok kilo alanlardanım 58 kiloyum inş hedefim 50 kilo olmak bunuda yarından itibaren başarıcam bu sefer canım çeksede tatlı yemicem yeter ki 50 kiloya düşiyim
Tebrik ederim :)Gunaydn kizlar yeni haftada yeniden tam gaz devam ediyorm :) 63.2 ye geri dondum gene verdm aldgm gr lari :)
​1 kaşık patlıcan yemeği ile 2 kaşık yoğurt ancak 2 kb eder bence :)
Pilav eşittir şeker demek ama 1 kaşık yemişsin, dert etme :)
Gayet iyi gidiyorsun :)Aa daha iyi o zamann,iyi gidiyorum gibi geliyo bana öyle mı?
Evet kendimi durdurdum yoksa çok canım çekmişti:)
HosgelDin gadriel :) bnde burdym :) 63.2 de kaldim suaN bi gerileme yok :) ama yarin kesin duscem :) 62 yi gorcem bu hafta garanti :)
Tatlım pegasus ve hilkay dan haber var mı nerelerdeler
Gunaydin kizlar bu sabahki kilom 62.9 sonnda 62 yi gordum hedefm bu hafta sonunna kadar 61 I gormek :)
Tebrikler... Aynen devam :)Gunaydin kizlar bu sabahki kilom 62.9 sonnda 62 yi gordum hedefm bu hafta sonunna kadar 61 I gormek :)
Sabah:1 kızarmış uno denge(5),sahanda yumurta(0),lor peyniri(0,5)
Ara:1 kuru incir(6)
Öğle:Izgara tavuk(0),2 kaşık yoğurt(1) ve 1 tatlı kaşığı hardal(2)
Akşam:ızgara tavuk(0),1 domates(6),1 kızarmış uno denge(5),2 kaşık yoğurt(1)
Toplam 26,5 bugün çok olmuş sankim neyse regl olucam sanırım sürekli acıkıyorum bişeyler yemek istiyorum yaa:18::18: arada tarçınlı yoğurt falan yesem olur sanırım
Gunaydn kizlar sanirim suraklama donemine giriyorum yada dunku 40 kb nin cezasi 62.9 da kaldim bu sabah bugun daha cok dikkt etcm
günaydın canım
kilolarımız aynı , ara ara takılma oluyor malasef...
bende bu gün 62.7 çıktım artık bu haftanın sonunda 61 li bişeyler görmek istiyorum....
2 gündür kabız oldum tık yok günde 1 kez diyet çay içiyorum..bir de tatlı krizlerim bu ara sıkıldım yaaaa...
sabah:1yumurta(0)
1 orta boy domatesle 2o gr kadar peynirle salata yaptım (6+1)
1 dilim çavdarlı ekmek(12)diye biliyorum...yanlışım varsa düzeltin yani toplam 19
öğle:tavuk göğüs yağsız tavada 100 gr kadar (1)+1 bardak ayran(4)=5
akşam:250gr karpuz+20-30 gr peynir=10+1=11 yani toplam 35 doğrumu arkadaşlar hesaplamalarım yardımcı olursanız sevinirim..