Tantuninin kb değerini tam bilmiyorum ama lavaşta bile 25 gr karbonhidrat var.
Yine geçmş bayağı bi evde olsam yapıcamda neyse pazartesiden itibaren evdeyim bundan sonrada yapaazsam ceza verin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tantuninin kb değerini tam bilmiyorum ama lavaşta bile 25 gr karbonhidrat var.
Yine geçmş bayağı bi evde olsam yapıcamda neyse pazartesiden itibaren evdeyim bundan sonrada yapaazsam ceza verin bana
ilk cezan yarın tekrardan al! pzt deme yahuu en yakın zaman yarın hatta şu an :)
Haklısın canım haklısın o zaman yarın bana ekmek yemekte yasak olsun bugünün cezası
Haftada 1 gün kaçamak hakkın olabilir, tabi haftanın diğer 6 günü kurallara uymak kaydıyla...
Kurallara dikkat eder ve haftada yalnızca 1 gün kaçamak yaparsan çok güzel sonuçlar alabilirsin ama çok sık yapılan kaçamağı bu diyet kaldırmaz :)
O zaman bundan sonra kaçamak yok diyorum Ben bi 10 kilo versem süper olur tahminen ne kadar sürede verebilirim bu diyetle,ya da siz ne kadar verdiniz bu diyetle kızlar:44:
İlk zamanlar su kaybı olduğu için hızlı bir şekilde kilo verirsin, aynı zamanda vücuttaki glikojen depolarında da bir miktar azalma olur ve bu da tartıda eksiler görmene neden olur. Daha sonra asıl yağ yakımı sürecine geçileceği için kilo verme hızı düşebilir ama bence asıl en güzel evre işte bu yağ yakımı evresi :)
Bu başlıkta sınır olarak 50 gr karbonhidrat belirlenmiş ama aslında günlük 100 gr karbonhidrat bile düşük karbonhidrat diyeti olarak değerlendiriliyor. Herkesin insülin hassasiyeti farklı, bazısı günlük 100 gr karbonhidrat tüketimle bile kilo verirken bazıları bu miktarı hayli düşürmek zorunda kalabilir. Bence kendini tanımaya çalış, yani hangi aralıkta olduğunda kilo verebiliyorsun ve aynı zamanda kendini kötü hissetmiyorsun, tamamen halsiz olmuyorsun. Ben 20-40 aralığında kendimi iyi hissediyorum ve kilo verebiliyorum.
Daha önceki sayfalarda 3 ay gibi sürede 18 kilo veren arkadaşlar vardı. Diyetin kurallarına riayet eder ve spor da yaparsan 2 ay gibi bir sürede 10 kiloyu rahatlıkla verebilirsin bence...
Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)ben kendi yediklerimi incelediğimde mesela 60-80 yediğimde kilo verememişim ki bu yaklaşık 2 haftadır böyle,o zaman benim içinde ideal ve kilo vermemi sağlayabilicek değer 45 ten düşük değerler olabilir ama dediğin gibi de denemem lazım.Maşallah ya ne güzel vermişler umarım bende de öyle olur Şimdilik jillianla da devam ediyorum bakalım sonrada diğer programına geçicem Bu arada çok sağol canım bilgiler içinnn
İyi akşamlar cici kızlar uzun süredir giremedim ama Bayram harici diyetimi bozmadım ve 74.7 lerdeyim evet tebrikleri kabul ediyorum gerçi gördüğüm kadarıyla kimse yazmıyor uzun süredir ama ben buradayım beklerim
Zaten öyle bir hal olsu ki bende artık puan saymıyorum sanıyorum alıştım az yemeye hepimize kolay gelsin bir 40 gun filan oldu 7 kiloyu gecti benim merak edenlere duyurulur
HosgelDin gadriel :) bnde burdym :) 63.2 de kaldim suaN bi gerileme yok :) ama yarin kesin duscem :) 62 yi gorcem bu hafta garanti :)
bende saymıyorum aslında kafama göre takılıyorum az olsun öz olsun ama hepsi olsun diyorum