• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada gunluk 100 puanlik yiyen arkadaslara soyluyorum.aman 100 puana ciktim artik diyet bozuldu deyip salamayin kendinizi.diyelim biseyleri kacirdiniz ve puaniniz firladi, anladiginiz anda yemegi kesin, ve caydan baska bir sey kabul etmeyin.ertesi gun gr bile olsa vermis olucaksiniz.ben listemi unutmustum evde , arkadasimla gitmistim daha ilk gunlerde, 100 puanlik yemistim.aksam 5 di.ve eve gelip hesapladim,puani gorunce hic bisey yemedim.aksam 5 ten sonra ac kaldim sabaha kadar.sabah tartildim zayiflamistim, ki ben kilo almaktan korkuyordum.yani kb yi bozunca kaloriye gecin hemen, kaloriyi de asmayin, boylelikle kazanmis olursunuz :)))))

100 puanlık yiyen arkadaş msjı aldı canım:1:
haklısın vallahi, bir yerde dur demek lazım hataya devam etmemek lazım.

kızlar sizce maydonoz suyunun faydası varmıdır ?:16:

canım maydonoz suyu vücuttaki ödemi atmada yardımcı oluyor diye biliyorum, markette satılan çaylardan da alabilirsin, ben 7 otlu bir çay aldım ,içinde maydonoz, mısır püskülü, kiraz sapı vs.. var, en azından hazırlaması daha kolay oluyor.

merhaba pericim:3:
diyet nasıl gidiyor?

merhaba arkadaşlar.bu gün hafta sonu olması sebebiyle çeyrek simit yedim ve çok mutluyum:)
kahvaltım:
çeyrek simit=6p
zeytin=1p
peynir=1p
cherry dom=3p
TOPLAM:11PUAN.

bU arada bugün diyette 10.günüm ve toplamda 1,2 kg verdim.Ancak bende kabızlık sorunu var.Birazda ondan yavaş veriyorum sanırım.Günde 2 fincan form çayı içiyorum ama nafile ne önerirsiniz.En son çare olarak zeytinyağı içmeyi planlıyorum ama midem bulanıyor.Kurukayısının puanıda fazla.Zaten ezelden beri kabızlık problemim var.günde bir kez mutlaka yeşillik (salata) yiyorum ama:50:

merhaba arkadaşlar.bu gün hafta sonu olması sebebiyle çeyrek simit yedim ve çok mutluyum:)
kahvaltım:
çeyrek simit=6p
zeytin=1p
peynir=1p
cherry dom=3p
TOPLAM:11PUAN.

bU arada bugün diyette 10.günüm ve toplamda 1,2 kg verdim.Ancak bende kabızlık sorunu var.Birazda ondan yavaş veriyorum sanırım.Günde 2 fincan form çayı içiyorum ama nafile ne önerirsiniz.En son çare olarak zeytinyağı içmeyi planlıyorum ama midem bulanıyor.Kurukayısının puanıda fazla.Zaten ezelden beri kabızlık problemim var.günde bir kez mutlaka yeşillik (salata) yiyorum ama:50:

olsun canım 10 günde 1.2 kilogram iyi bence, böyle böyle gidecek kilolar:34:
kabızlığa gelince hepimizin ortak sorunu:50:
canım birde günde 2 litre sıcağa yakın su iç, iyi geliyor aklında olsun.

selam ablalarim yazdiklarinizi tek tek okudum topik canlanmis cok sevindim ben sozumu tutamadim diyete baslayamadim o yuzden ugramadim araniza.Ama yazdiklarinzi okuduktan sonra motive oldum:) Yarin bnde basliyorum :)

nerelerdesin canım, diyette olmasan bile yaz, motive olursun burda birbirimize destek oluyoruz, hadi bekliyoz:16:

mrb kızlar sabah kalkar kalkmaz maydonoz suyu içtim.
öğlen menüm:
çeyrek simit:6p
4 zeytin:3p
krem peynir:2
1 şekersiz çay:0

11

canım maydonoz suyu vücuttaki ödemi atmada yardımcı oluyor diye biliyorum, markette satılan çaylardan da alabilirsin, ben 7 otlu bir çay aldım ,içinde maydonoz, mısır püskülü, kiraz sapı vs.. var, en azından hazırlaması daha kolay oluyor.

evet biliyorum onu ama içemiyorum ya tadı çok kötü:43::16:

arkadaşlar lütfen sorularıma birileri cevap yazsın.
yumurtayı 2 tane yeyince 1 puan mı oluyor?
bugün yediklerim;
2 yumurta sahanda
tulum peyniri
yarım simit
tatlandırıcılı çay
düne ve bugüne puanlama yaparsanız doğru yolda mıyım anlarım...
birde ben beşi 1 yerde çayı aktar bana hazırladı.
faydasını gören oldu mu?
içsem mi?

arkadaşlar bugün ilk günüm diyetimde.
1 bardak süt
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
3 haşlanmış yumurta
2 bardak tatlandırıcılı çay
şu ana kadar kaç oldu tam olarak...
acıkırsam akşama ızgara düşünüyorum.
ama halsizlik yaptı biraz.
ilk sayfalarda 5i bir yerde çaydan bahsetmişler.
galiba önce sabah 5i 1 yerde çayı içip 1 saat sonra kahvaltı yapıyorlarmış.
bugün aktarda hazırı yoktu,kendisi karışım yaptı verdi.
yarın sabah 1 bardakta ondan içerim.
şu an 77 kiloyum.1.67 boyum.
ama hipotiroidi hastasıyım. metobolizmam yavaş çalışıyor.
bakalım nasıl bir sonuç alacağım.
desteğinizi bekliyorum.:)
bu arada vitamin hakkında kimse bir şey yazmamış.

süt 10
corba 18
ekmek yaklasik 12
yumurta 1
toplam 41
aksama izgara hatta yaninda salata bile yediysen puan olarak iyi fakat bu tür kb degeri yüksek corbalari her zaman tercih etme biraz daha proteine agirlik verirsen seni daha uzun süre tok tutar halsizlik baslangicta maalesef oluyor ama sonra mutlaka geciyor

arkadaşlar lütfen sorularıma birileri cevap yazsın.
yumurtayı 2 tane yeyince 1 puan mı oluyor?
bugün yediklerim;
2 yumurta sahanda
tulum peyniri
yarım simit
tatlandırıcılı çay
düne ve bugüne puanlama yaparsanız doğru yolda mıyım anlarım...
birde ben beşi 1 yerde çayı aktar bana hazırladı.
faydasını gören oldu mu?
içsem mi?

evet yumurtayi iki tane yiyince 1 puan olarak hesaplaniyor
bize ilk bu cayi asli arkadasimiz önermisti galiba sendeki rahatsizlik ondada vardi ve hic kacamak yapmadan diet yaptiginda cok güzel kilo verdi yemeklerden bir saat önce bir bardak ictigini ve istahini azalttigin yazmisti sende icebilirsin
ben vitamin hapi kullanmiyorum onun icin cevap yazmadim eczaneyede sorabilirsin mutlaka bir hap önerirler
yumurta 1
simit 12.5
peynir 1

merhaba kızlar, 2 gündür giremiyorum nezle oldum hala kötüyüm her tarafım kırık gibi, dökülüyorum yani:2:
2 gündür diyete dikkat edemedim, benim bildiğim insan hasta olunca iştahı kesilir bende tık yok, iştahım yerinde:1:

gecmis olsun canim:16:
insallah en kisa sürede atlatirsin

benim diet simdilik iyi ama puanimi 50´ye meyve yiyerek tamamliyorum dün disari cikmistim sanki pantolonun belinde biraz fark var gibiydi bakalim nisanin birine kadar nasil olacak burdada havalar yumusamaya basladi ve beni bir telas sardi kisliklar kalkacak ve fazlaliklar daha netlesecek diye:52:

kizlaaarrr istanbulda yasayaniniz varmi? ben bu ay istanbula gelicem onep kilinige onur erolmus doktorun ismi.nasil biridir hakkinda bilgisi olan varmi? estetik degil plastik amelyat olucam insallah.lutfen hakkinda bir seyler bilen yazsin bana :52: bu arada diyetime tam gaz devam.duraklama devrindeyim :D

Ya gerçekten bazen salaklığım tutuyor bir orta boy marul diyor ya ben onu bir yaprak anladım 8 puan diye neyse doğrusunu öğrendim.Bugün başlamıştım ama bir ödül törenine gidince bozdum..:(Yarın kesinlikle başlıyorum kilom 65 55 olmam lazım...:)

çok sevindim canım, zaten bizim yaptığımız diyet çok sağlıklı bir sorun olacağını zannetmiyorum, umarı böyle devam eder.
sen spor yapıyormuydun?

yok canim sporun diyetsiz hic bi ise yaramayacagina inaniyorum ve spor dusmaniyim acikcasi.cunku eskiden sporla verdigim kilolar , sporu birakinca fazlasiyle geri dondu bana.ustelik sporu birakmistim ama diyete devam ediyordum.vcut alisiyor spora,birakinca depolamaya basliyor.:52:

Ben de bir gün bu diyeti yapabilmiştim..Proteini çok abartmıştım midem çok bulanmıştı..Uzun takiplerden sonra bende buradayım..Bugün başladım 55 puan yaptım..İnşallah yarın 50 puan ile devam edebilirim..Bebeğim var hesabımı çok zor yaptım..Zamanım olursa puanlarla yazarım..

kizlaaarrr istanbulda yasayaniniz varmi? ben bu ay istanbula gelicem onep kilinige onur erolmus doktorun ismi.nasil biridir hakkinda bilgisi olan varmi? estetik degil plastik amelyat olucam insallah.lutfen hakkinda bir seyler bilen yazsin bana :52: bu arada diyetime tam gaz devam.duraklama devrindeyim :D

kız nerelerdesin sen :16:

Back