Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim niye üzülüyorsun daha puan hakkin var ayrica proteinle beslendikten sonra meyve ilac gibi geliyor simdiye kadar niye yemediysem:44:
Muz cok tatlı ya ondan korktum canım.birde akşam yiyemem diye ùzüldüm.200 mekik çektim.yakmışımdir inşalah.:18:
uzun zamandır bu topiği takip ediyorum. ve çoğu kişilerden de duyduğuma göre bu karbonhitrat diyeti ile baya güzel
kilolar veriliyormuş. bana da yardımcı olabilirmisiniz ne ler yemem konusunda. listeyide tam olarak birinizden alabilirmiyim.
puan olarak iyisin ki aksam icin seceneklerin cok fazla bu dietin en güzel yani bu zaten degeri düsük bircok yiyecegin olmasi istedigin et türü ve salata tercih edebilirsin mesela
200 mekik
bu arada gunluk 100 puanlik yiyen arkadaslara soyluyorum.aman 100 puana ciktim artik diyet bozuldu deyip salamayin kendinizi.diyelim biseyleri kacirdiniz ve puaniniz firladi, anladiginiz anda yemegi kesin, ve caydan baska bir sey kabul etmeyin.ertesi gun gr bile olsa vermis olucaksiniz.ben listemi unutmustum evde , arkadasimla gitmistim daha ilk gunlerde, 100 puanlik yemistim.aksam 5 di.ve eve gelip hesapladim,puani gorunce hic bisey yemedim.aksam 5 ten sonra ac kaldim sabaha kadar.sabah tartildim zayiflamistim, ki ben kilo almaktan korkuyordum.yani kb yi bozunca kaloriye gecin hemen, kaloriyi de asmayin, boylelikle kazanmis olursunuz :)))))
kızlar bı kalktım basenler yok nasıl sasırdım valla.kac senedir erıtmeye ugrasıyordum.bu dıyet sayesnde gıttı
selam ablalarim yazdiklarinizi tek tek okudum topik canlanmis cok sevindim ben sozumu tutamadim diyete baslayamadim o yuzden ugramadim araniza.Ama yazdiklarinzi okuduktan sonra motive oldum:) Yarin bnde basliyorum :)
selam ablalarim yazdiklarinizi tek tek okudum topik canlanmis cok sevindim ben sozumu tutamadim diyete baslayamadim o yuzden ugramadim araniza.Ama yazdiklarinzi okuduktan sonra motive oldum:) Yarin bnde basliyorum :)
evet canim topik süper oldu hani ayin ikisinde basliyorduk neyse tekrar gelmende iyi oldu:)
kızlar nerelerdesiniz neden yazmıyorsunuz ya
1 haşlanmış yumurta :0p
1 kk peynir:1p
2 şekersiz çay:0p
3 zeytin
yarım ekmek:6
toplam:zeytinide 2 sayalım 9 falandır
bugün canım hiçbirşey istemedi ya.birazdan maydonoz suyu içeceğim.
ayyy evet yine kimse gelmemis genelde hep böyle oluyor bir anda cosup sonra tenhalasiyor insallah arkadaslarin bugün mazeretleri vardir ondan gelememislerdir diyerek olumlu düsünmek istiyorum insallah yanilmam:26:
kızlar sizce maydonoz suyunun faydası varmıdır ?
bildiğim kadarıyla var canım oda metabolizmayı hızlandırıyormuş.
arkadaslar doktordan geliyorum.her sey normal cikti.hatta verdigim kilonun 2 si su kaybi, geri kalani hepsi yagdan hic bu kadar mutlu olmamistim.kolestrol dengede cikti.doktor diyeti boyle yapacaksan devam et dedi.her seyden ye ama az ye,mideni kuculttukten sonra zaten yiyemiceksin dedi.gerci ilk gittgimde verdigim kiloyu soyleyince hepsi endiselendi ama cok sukur saglikli ciktim.sabhadan beri girib cikmadigim test kalmadi.hepsi iyi cikti.seker falanda yokmus bende..insallah hepiniz benim gibi hizli sonuclara ulasirsiniz