valla ben çok güzel başladım canım bide çevremdekiler farkedince dahada motive oluyorum ama seni perinin duraklama dönemlerine şahit olunca endişenmiyo değilim
aylincim selinden hiçbir haber yokmu cnm..
kizlarrr merhabaa
umarim güzel bir hafta sonu gecirdiniz
benimki iyiydi kacamak pek olmadi
gecmisi okuyamadim
bi arkadas bana LESLIE Walking linki gönderdi indirmek icin...
bugün baslicam TV ye takip laptopu, kadini takip ederek spor :)
yapan varmi aranizda=?
herkes baslasin bence
ben bir ara baslamistim belim agriyinca yarida birakmak zorunda kaldim tavsiye ederim hatta ben elime dumble alip yapiyordum
sabah geç kaldığım için bişey yiyemedim.henüz çay dışında bişey geçmedi boğazımdan.kantinde de bana uygun şeyler yok.bakalım napıcam eve gidene kadar aç mı durucam
Allahtan fazla acıkmadım.
pazartesiye bomba gibi başladıkmı çıtırlar?Bu cuma herkes kilo vermiş olur umarım.pericim senle ben duraklama dönemlerinin sabit bekçileri olduk.ama sabır canım bu sefer tartı şaşırtcak bizi inş
1 saatlik olanini indirdim 4-5 kg verdiren programi yaziyor...
ona baslicam bugün insallah...
ac durmakta iyi degil aslinda simit alip arada bir kac lokma atsan mideni kandirmis olursun eve gidene kadar seni idare eder
demekki bu dr bizi destekliyor:)kizlar bugünnn DOKTORUM izledim Kanal D de.....
Diyetisyen dediki
Protein tüketmemiz lazim bol bol, Protein oturdugumuz yerden yüzde 25 kendi kendine yakiyormus spor yapmadan...
Karonhidrat yedigimizde SEKERE dönüsüyor, uzak durmaya calismak lazim dedi.
ve Metapolizmanin hizlanmasi iciin.... önce SICAK su icin... sonra SOGUK SU dedi.....
kalbinizde hissediceksiniz hizlanicak dedi...
AC KALMAYIN, ac kalarak zayiflamazsiniz dedi..... SIK SIK yiyin ama az yiyin dedi
bol su icin dedi
sabah geç kaldığım için bişey yiyemedim.henüz çay dışında bişey geçmedi boğazımdan.kantinde de bana uygun şeyler yok.bakalım napıcam eve gidene kadar aç mı durucam
Allahtan fazla acıkmadım.
aldente kantinden ekmeksiz kaşar veya sucuk ya da her ikisini de alabilirsin biraz tutar eve gidene kadar
1 saatlik olanini indirdim 4-5 kg verdiren programi yaziyor...
ona baslicam bugün insallah...
bak bu hiç aklıma gelmemişti ama böyle bir istekse bulunsam yadırgayıp sorarlarsonra anlat anlatabilirsen.dediğim gibi acıkmadım zaten fazla da zaman kalmadı eve gitmeme.kısmetse saat 3te evdeyim.artık tereyağına 3 yumurta mı kırarım,5 yumurta mı onu bilemiyorum
giderken alışveriş de yapmalı.şarküteri reyonları en yakın dostum oldu son zamanlarda
#!download|553cg|333135945|Leslie_Sansone_-_Walk_at_Home_-_3_Mile_Weight_Loss_Walk.avi|121698
bu linkin http:// r a p i d s h a r e . com/ arkasina aktarin yukardaki linki
böyle yazmak zorunda kaldim baska cikmiyo
Günaydin citirlar
bende artik nihayet KH sayimina daha özen gösterebilcem cünküüüüü dün WASA aldim nihayet . Sabah 2 dilim ondan yedim ve bundan sonrada onu yemeyi düsünüyorum. Böylece kahvaltida bugün 15 KH aldim.
Aldentecim bencede ac durma ben camtamda genelde Eti nin Form cikolata kapli bisküvilerinden bulunduruyorum. Tanesinde 4 KH var 2 tane yesen cayin yaninda az da olsa tutar ve midene bisey girer.
dün cok iyi gidiyordum taki arkadaslar Pasta ikram edene kadar cok az yedm ama yinede 15KH oradan almisimdir.
Neyse artik önümüze bakmka lazim:)
ne olduğunu anlamadım ben bunun.biraz açsak arkadaşlar:)
bizim kantin bana alışık arada arayıp peynir istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?