merhaba kızlar,
çarşamba günü melsef benim evi sabahtan su bastı temizledik, sonra öğleden sonra tekrar bastı...
2 gündür çamaşır sularıyla bütün evi ağlaya ağlaya temizlemekle meşguldüm.
dün bütün gün temizlik yaptım tek başıma. kızımada teyzesi baktı.
hala ağlıyorum gözlerim kocaman kocaman balon gibi.sinirlerim çok bozuk üstüne bu sabah regl oldum.
2 gün kaçamaklarım oldu. çamaşır suyu zehirlenmesi belirtileri gösterince bol ayran ve eşim tarafından dondurmayla beslendim. buna rağmen bu sabah tartıda 1 kilo eksik çıkmamda galiba bu kadar üzüntüme ödül oldu...
şimdi yağmur yağacak diye diken üstündeyim.
belediye gelip sokakta çalışma yapacakmış çünkü tamir edilen yerin biraz ilerside çökmüş.
işte böyle hepinizi özledim.
darkolivecim resimlerini gördüm fıstık gibisin maşallah.
devam sakın bırakma geride alma kiloları.
inan kendim vermişim kadar çok sevindim.
kızlar bu sabah tekrar başladım şimdi çıkıyorum malesef hala yapılacak ufak tefek işlerim var.
herkesi öpüyorum.
merhaba kızlar,
çarşamba günü melsef benim evi sabahtan su bastı temizledik, sonra öğleden sonra tekrar bastı...
hala ağlıyorum gözlerim kocaman kocaman balon gibi.sinirlerim çok bozuk üstüne bu sabah regl oldum.
2 gün kaçamaklarım oldu. çamaşır suyu zehirlenmesi belirtileri gösterince bol ayran ve eşim tarafından dondurmayla beslendim. buna rağmen bu sabah tartıda 1 kilo eksik çıkmamda galiba bu kadar üzüntüme ödül oldu...
belediye gelip sokakta çalışma yapacakmış çünkü tamir edilen yerin biraz ilerside çökmüş.
kızlar bu sabah tekrar başladım şimdi çıkıyorum malesef hala yapılacak ufak tefek işlerim var.
herkesi öpüyorum.
Biz 8 er puandan hesaplıyoruz canımEbru akınla karbonhidrat diyeti yaz goola en doğru sonuç ordaymış genelde ordan bakıyor tüm topictşkler sevindim şimdi:)ama eve gittiğimde kaldığım yerden devam edicem okumyaa:)ya bişey sorucam yiyecceklerin puanına baktımda meyvelerde sanırım karışıklık var çilek bi yerde 8 puan bi yerdede 30 puan kiraz 8 ve 24 hangisi doğru:)
Bu durum selinlik tam.. patates kesn yasak diyette .havuçta çok puanlı bber ve patlıcanlarla idare et benceaz sonra yagsiz türlü yemegi yicem, uygun mudur :) ?
icinde patlican,biber, havuc ve patates olacak... ?kaydirigubbakcemile3
bende seninle aynı durumdayım . toplamda verdiğim 2.3 kilonun 1 buçuğu geri gelmiş bu hafta .bu haksızlıık mafoldumbengünaydın herkese ,
yoğunluk tan giremedim, ya ben dün ve bugün kaçamak bi tartı yaptım vermek ne kelime tekrar verdiklerimide almışım , bende bı problemmi var anlamadım ...
defterime göz attım şöyle bi , listelerimde o kadar kötü değil..1 haftadır ağzıma ekmekte koymuyorum ne bu şimdi anlamadım ..
son iki günki menulerimi yazıyorum
toplam 15 karbon hesapladım arnavut bıberlerini sayarsak 18 olsun hadi
buna rağme n ben tartıda hep artıdayım , adet dönemimdegeçti, su tutulumuda yoktur herale,ayrıca bugun biraz depresifimde dokunsan ağlıycam,noluyo anlamadım ne güzel başlamıştım. kararlıyım nırakmıycam ama ağustosa 15 kadar zayıflamam lazım gezmelere çıkcam yaaaa....bana bı care lazım
selinnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin yetişşşşşşşşşşşşş...........................mirmir mirmir
günaydın herkese ,
yoğunluk tan giremedim, ya ben dün ve bugün kaçamak bi tartı yaptım vermek ne kelime tekrar verdiklerimide almışım , bende bı problemmi var anlamadım ...
defterime göz attım şöyle bi , listelerimde o kadar kötü değil..1 haftadır ağzıma ekmekte koymuyorum ne bu şimdi anlamadım ..
30/06/2010
sbah 1 talı kaşığı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı su
50 gr lor peyniri 1
6 zeytin 2
1 domates 6
öğlen
200 gr sosis salçalı 2
3 kuru köfte 3
akşam
3 tavuk burger yağsız 3
1 patlıcan yemeği 4
5 kaşık yoğurt4
toplam 25 karbon
bu arada tavuk burger lerimi o gun gıttım kılere ve tam 3 kılo 1 kolı seklınde burger aldım hemde sadece 9 lira tuttu.yalnız kutunun üzerinde 100 gr 6 kb yazıyodu . 0 değil yani.
01/06/2010
sabah
1 talı kaşıgı çörek otu
10:00 2 tavuk burger 2
beyaz peynir 3 4 zeytin = 1
arada 100 gr peynir 1
6 sosis 2
akşam
:4 tavuk burger: 4
1/2 domates 3
1/2 salatalık 2
3 haşalma yumurta0
4tane acı arnavut biberi turşu
yatmadan önce 15 kiraz
45 dakika yürüyüş
4,0 su ( susadığım için içiyorum )
buna rağme n ben tartıda hep artıdayım , adet dönemimdegeçti, su tutulumuda yoktur herale,ayrıca bugun biraz depresifimde dokunsan ağlıycam,noluyo anlamadım ne güzel başlamıştım. kararlıyım nırakmıycam ama ağustosa 15 kadar zayıflamam lazım gezmelere çıkcam yaaaa....bana bı care lazım
selinnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin yetişşşşşşşşşşşşş...........................mirmir mirmir
az sonra yagsiz türlü yemegi yicem, uygun mudur :) ?
merhaba kızlar,
herkesi öpüyorum.
tşkler sevindim şimdi:)ama eve gittiğimde kaldığım yerden devam edicem okumyaa:)ya bişey sorucam yiyecceklerin puanına baktımda meyvelerde sanırım karışıklık var çilek bi yerde 8 puan bi yerdede 30 puan kiraz 8 ve 24 hangisi doğru:)
az sonra yagsiz türlü yemegi yicem, uygun mudur :) ?
Bende aynen senin gibi düşünüyorum selinim .şişlik falan yok ama spora uzun süre ara verip başlamaktan kaynaklanan kas acılarım var ..spora ilk baladığım dönemde spor hoçası kaslar su depoladığı iin fazla çıkabilirsin diyordu .belki şimdiki durumumda aynıdır onunla .ünki ben kendimden eminim kaçamak falanda yapmadım hiç .Ama demin 4 kaşık bulgur pilavı yedim boshayallersmile sanırım motivem bozulmuştu ve oğlum yemedi tabak elimdeyken kaşıklayı verdim bende .
yani uzun lafımın kısası bozmayı falan düşünmüyorum şuanda ..1 ayımı doldurup sonra karar vericem ne yapıcama .. bugün 18. günüm
Annemde var vudut yağı ölçen terazilerden .yarın gidince bakarım orda ..
Anladım canım, ben yaptığım uzun yürüyüşlerden sonra acayip şişiyorum mesela. Sabahları rahatça taktığım yüzüğü çıkaramam, sabunla zar zor çıkarırım. İnsan vücudunu hava şişirmez, gaz sadece bağırsalarda olur, o yüzden bizi şişiren şey hücrelerimizde depolanan sular. Daha doğrusu tartıda artı çıkan şey bu. O yüzden kendimi paralayıp duruyorum kızlar tartılmayın sık sık diye. Bu sadece bir nedeni. Çok kilo verenlerin internette tartılma sürelerine bi bakın Allah aşkına. Hangisi her gün tartılmış, ben dikkat ettim ayda bir tartılanları dahi var. Ben normalde 10 günde bir tartılıyordum Her ayın 1'i, 11'i, 21'i hatta buzdolabımın üzerinde vardı rakamlar. Ama burdaki yarışmalardan dolayı haftada bire düşürdüm ve yemin ediyorum daha az kilo vermeye başladım, üç günün bile farkı oluyorsa gerisini siz düşünün artık. Sen belki bugün değil de yarın tartılsaydın sonuç çok farklı olacaktı. Spor yapmak, üzülmek, moral bozukluğu, daha önceki yediğin şeylerden farklı şeyler yemeye başlamak, özellikle et ve peynir türleri vücutta acayip su tutar, ödem oluşturur. Zayıfladığını zaten bol gelen kıyafetlerinden anlarsın tartılmadığında ve ben zayıflıyorum dersin beynine, beynin de vücuduna zayıflıyorsun der ve her geçen gün daha çok kilo vermeye devam edersin. Ben mesela Rubi'nin haftada rahat 5 kilo vereceğine eminim, ama o hergün tartılmayı seçti bugün 200 gr. verdiğini söyledi hiç şaşırmadım nedense. Günde 200 gram bana göre çok az bir rakam. Daha doğrusu Rubi'nin kilosunda olan birine göre çok az bir rakam. Ama tercihlere karışamıyorum malesef.
Canım senin için yazmıyorum bunları yanlış anlama, seninle hiç alakası yok hatta konu açıldı diye yazıyorum. Senin listelerinde vücudunda yağ oluşturabilecek hiçbir şey yok. Hatta bu diyeti baz almasak bile, normal bir diyet ölçüleriyle değerlendirme yapsak yine kilo almaman lazım, kalori hesabıyla da kilo almaman lazım. hatta monti diyeti ile kıyaslarsak yine kilo almaman lazım. Bu da şu anlama geliyor, monti diyetinde de yazıyor bu vücut bazı dönemlerde direnir, geçiş yaşar, kesinlikle bozma yarıda kesme diyorum ben özet olarak, sabreden derviş muradına ermiş.
tartı bu sabah 75 i gösteriyodu.benim de 10 kg vermem lazım.inş veririm.kızlar bide bişi sorcam size ben köfteyi çok az yağda teflonda yapıyorum puanı çok artar mı böle.
SELIN KUTAY YAPAMIYO HERALDE YAA OFFF OKULDAN GELIRKEN ELINDE LOLIPOP VARDI BIR OKUL ARKADASININ DOGUM GNÜ VARMISTA DAGITMISLAR SINIFINDA GELDI KARDESYILE PAYLASI YEDILER ELINDEN TABIKI ALAMAM üzüldüm ama napim..3 burger yedi az mayonezle...oturdu oturdu anne nolun azicik birsey ver yiyim dedi light cips koydum bir avuc kadar onu yiyo simdi...yapamicaz sanirim ama ..devam edecem elimden geldigi kadar
okuyamadigin icin üzülme..saniyosunki birseyler kaciriyosun ama selintepe o kadarrrr sabirliki hep tekrar ayni sorulan sorulari hic bikmadan usanmadan ince noktasina varana kadar anlatiyo..yani özel birsey kacirmiyosun inan :))) seline tsklerr
bu 2.haftamız canım geçen hafta cumadan cumaya bireysel yapmıştık ya 800 verdim bu hafta pazartesiden beri de 1400 vermişim . çizelgemi haftalık değiyştirmek istiyorumda o yüzden.
günaydınlar diliyorumm
selincim bana da yardımcı olabilirmisin
haşlanmış yumurta bana dokunuyo galiba sabah yumurta yediğim zaman
hazmedemiyorum ve akşamında inanılmaz şişiyorum..
Bu sabah sadece yarım simit yedim öyle rahatım ki şişlik hazımsızlık filan yok
e iyi o zaman sen nasıl ayarlarsan biz uyarız canım
esas sana sormak istediğim bişey var ya. bu sabah kalktığımda ağzımda oje gibi bir tat oluştu acaba ne bu şimdi.
evet
, ve her cumaa
bizim topikte sey yapmistik
herkesin ortagi vardi, orti diyordukk
2 kisi grup oluyor sadece
diyelimki
butterfly darkolive ikisi toplam 2,800 verdi
aylin90 ve aaylin toplam 2,000 verdi
bu durumda darkolivin grubu kazanmis oluyor...
ortiii derdik buna, güzel oluyorr...
hııımm bak bu da olabilir.ama kimse benle eş olmak istemez eminim.ben olsam bende benle eş olmak istememkaydirigubbakcemile3o kadar çok kaçamak yapıyorum ki
günaydın herkese ,
30/06/2010
sbah 1 talı kaşığı çörek otu
50 gr lor peyniri 1
6 zeytin 2
1 domates 6
öğlen
200 gr sosis salçalı 2
3 kuru köfte 3
akşam
3 tavuk burger yağsız 3
1 patlıcan yemeği 4
5 kaşık yoğurt4
toplam 25 karbon
bu arada tavuk burger lerimi o gun gıttım kılere ve tam 3 kılo 1 kolı seklınde burger aldım hemde sadece 9 lira tuttu.yalnız kutunun üzerinde 100 gr 6 kb yazıyodu . 0 değil yani.
01/06/2010
sabah
1 talı kaşıgı çörek otu
10:00 2 tavuk burger 2
beyaz peynir 3 4 zeytin = 1
arada 100 gr peynir 1
6 sosis 2
akşam
:4 tavuk burger: 4
1/2 domates 3
1/2 salatalık 2
3 haşalma yumurta0
4tane acı arnavut biberi turşu
yatmadan önce 15 kiraz
45 dakika yürüyüş
4,0 su ( susadığım için içiyorum )
Canımcım, senin de listen aynen Tülayınkinde olduğu gibi sakıncasız. Aynı şekilde sana da devam etmeni önereceğim. Çünkü bütün diyet listelerini ezbere bilirim. Hiçbirine aykırılığı yok, gerek kalori toplamında gerekse gi değerlerine uygun bir liste. Biraz sabırla, biraz da aralıklı tartılmayla kilo vereceğine inanıyorum hayatım. Sen kaç günde tartılıyorsun?
selinnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin yetişşşşşşşşşşşşş...........................mirmirmirmir
bu arada herkese günaydtın demeyi unuttum.. selin buralarda görünmüyorsun canım ben dün yediklerimi yazayım önce
01.07.2010 menüm
sabah saat 10.00 : 1 dilim ekmek lor peyniri 1 domates 1 biber üzerinede zeytinyağı : 19 puan
öğlen saat 15.00: 3 haşlama yumurta : 0 puan
ara saat 18.00 : 2 adet yaprak sarma ( tadına bakmaka adına pişmişmi diye ) : kaç puan eder
akşam saat 20.00 : haşlama tavuk göğsünü baharatlayıp az yağda soteledim : 8 puan
TOPLAM : 30 PUAN
bu sabah 200 gr daha gitmişti 96200 olmuşum.. en son şubat ayında 96800 düm dahada aşağı düşemeden rejimi her zamanki gibi bırakmıştım ne yazık
pazartesiye kadar 95 küsürlü rakamları görürsem çok mutlu olucam. ama olamazsamda mutsuz olmıcam. çünkü bana mutsuzluk yaramıyor hemen bir şeyler yemek istiyorum o zaman.
bugun 18 puanla günü kapattım sanırım :) aslında 8 puanlık yedim. ama annem elmalı pasta yapmış dayanamadım 1 tanecik yedim sadece onada yaklaşık 10 puan dedim . yalnız bende kabızlık sorunu war( o yuzden hiç kilo veremiyo gibiyim şu çörek otunu nası kullanıosunuz kızlar ya bana da bi tarif etseniz?
bu arada selin ablaaa ben şu karbonhidratla proteini bir arada alma konusunu tam anlayamadım mesela ben sabahları sosis yiorum yada yumurta yiorum yanında da 1 dilim ekmek yiorum ama kb ve pro yanyana gelmiş oluo???
bide mesela aynı anda peynir sosis-salam türü şeyler ve yumurta yani sonuçta hepside protein bunları aynı anda yemenin bi sakıncası olurmu ?
YUMURTAM PATLADIIIIIII
yuppiiiiiiiii, karin agrisiyla kalktimm, tüh ya kardesimle yüzmeye gidecektikk olmadi olsun sevindimm patladi istee hehe
600gr artidayim. iyi iyi bugünden itibaren SIKI basliyorum kacamaksiz
arkadaslar hepinize soruyorm insallah sorabilirim sizde anlarsiniz
sizi kilo vermeye iten son nokta ne oldu herkes yazsin!
neden bu karari verdiniz size STOP dedirten olay ne!
ben kendimi diyim ilk ba$ta benim nisan ayinda öyle feci belim tutuldukii anlatamammm anam agladi resmen bide kücük bebegim var yani cektigim acilarii sormayin doktora gidemedim utancimdan sismansin kilo vermen lazimj dicek diye.. düsündüm ya ben napyorum dedim sagligim elimden kayiyo dedim valla billa. birde cok tesadüfen kendimi aynada gördüm birden ama okadannn igreneeigreneebaktimki kendime ben kendimden tiksindim yeter ulan dedim ve basladim iykide basladim cok mutluyum
Tamam Suzancım, bu belirli bir dönem sonra etkisi görülen bi diyet ama sen bilirsin. Daha önce deneyip de memnun kaldığın şey beni de memnun eder, hedefimiz sadece kilo vermek çünkü. Yine de ara sıra gel, özleriz seni.
bak öyle diyince dayanamam yaparim devam birakamam yinede bir ümit var hele bi pazartesini bekliyelim ;P
:1hug:
Suzan, cidden senin de kilon o kadar müsait ki bu diyete, başka diyetlerle tırmalamana gönlüm razı olmaz, aç kalırsın, yılarsın, geri dönüşler yaşarsın. Daha da bişey demiyorum :hulya:
kızlar selam yarın itibariyle tatile çıkıyorum bildiğiniz üzere toplamdaki kilom 74.4 kg takıldı kaldı 2 gündür yediklerim 40kb civarı maksimum. tatilde de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam.hepinizi seviyorum gleince görüşürüz selamlar.
eger tatilde vakit bulabilirsem arada aranıza katılabilirim ama kilo bilgisi veremem size gelince bakalım gari neler yaptım aldım mı verdim mi ?
Hepinizi öptüm :))