Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar,
çarşamba günü melsef benim evi sabahtan su bastı temizledik, sonra öğleden sonra tekrar bastı...
2 gündür çamaşır sularıyla bütün evi ağlaya ağlaya temizlemekle meşguldüm.
dün bütün gün temizlik yaptım tek başıma. kızımada teyzesi baktı.
hala ağlıyorum gözlerim kocaman kocaman balon gibi.sinirlerim çok bozuk üstüne bu sabah regl oldum.
2 gün kaçamaklarım oldu. çamaşır suyu zehirlenmesi belirtileri gösterince bol ayran ve eşim tarafından dondurmayla beslendim. buna rağmen bu sabah tartıda 1 kilo eksik çıkmamda galiba bu kadar üzüntüme ödül oldu...
şimdi yağmur yağacak diye diken üstündeyim.
belediye gelip sokakta çalışma yapacakmış çünkü tamir edilen yerin biraz ilerside çökmüş.
işte böyle hepinizi özledim.

darkolivecim resimlerini gördüm fıstık gibisin maşallah.
devam sakın bırakma geride alma kiloları.
inan kendim vermişim kadar çok sevindim.

kızlar bu sabah tekrar başladım şimdi çıkıyorum malesef hala yapılacak ufak tefek işlerim var.
herkesi öpüyorum.

tşkler sevindim şimdi:)ama eve gittiğimde kaldığım yerden devam edicem okumyaa:)ya bişey sorucam yiyecceklerin puanına baktımda meyvelerde sanırım karışıklık var çilek bi yerde 8 puan bi yerdede 30 puan kiraz 8 ve 24 hangisi doğru:)

az sonra yagsiz türlü yemegi yicem, uygun mudur :) ?
icinde patlican,biber, havuc ve patates olacak... ?kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese ,
yoğunluk tan giremedim, ya ben dün ve bugün kaçamak bi tartı yaptım vermek ne kelime tekrar verdiklerimide almışım , bende bı problemmi var anlamadım ...
defterime göz attım şöyle bi , listelerimde o kadar kötü değil..1 haftadır ağzıma ekmekte koymuyorum ne bu şimdi anlamadım ..
son iki günki menulerimi yazıyorum

30/06/2010

sbah 1 talı kaşığı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı su
50 gr lor peyniri 1
6 zeytin 2
1 domates 6

öğlen

200 gr sosis salçalı 2
3 kuru köfte 3

akşam

3 tavuk burger yağsız 3
1 patlıcan yemeği 4
5 kaşık yoğurt4
toplam 25 karbon

bu arada tavuk burger lerimi o gun gıttım kılere ve tam 3 kılo 1 kolı seklınde burger aldım hemde sadece 9 lira tuttu.yalnız kutunun üzerinde 100 gr 6 kb yazıyodu . 0 değil yani.

01/06/2010
sabah
1 talı kaşıgı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı su
10:00 2 tavuk burger 2
beyaz peynir 3 4 zeytin = 1

arada 100 gr peynir 1
6 sosis 2

akşam
:4 tavuk burger: 4
1/2 domates 3
1/2 salatalık 2
3 haşalma yumurta0
4tane acı arnavut biberi turşu

yatmadan önce 15 kiraz

45 dakika yürüyüş
4,0 su ( susadığım için içiyorum )

toplam 15 karbon hesapladım arnavut bıberlerini sayarsak 18 olsun hadi

buna rağme n ben tartıda hep artıdayım , adet dönemimdegeçti, su tutulumuda yoktur herale,ayrıca bugun biraz depresifimde dokunsan ağlıycam,noluyo anlamadım ne güzel başlamıştım. kararlıyım nırakmıycam ama ağustosa 15 kadar zayıflamam lazım gezmelere çıkcam yaaaa....bana bı care lazım

selinnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin yetişşşşşşşşşşşşş...........................mirmir mirmir

ayyyy cok gecmis olsun inan cok üzüldüm..aman allahim evi su bastida ne demek yaa düsünsene heryer su ..allah kolaylik versin kiyamam cok aglamissin ( thh yaaa...

Ay çok geçmiş olsun canım yaa bu 2. sanırım ben topiğe geldiğimden beri .Ne zor oluyordur yaa Allah yardım etsin .

Biz 8 er puandan hesaplıyoruz canımEbru akınla karbonhidrat diyeti yaz goola en doğru sonuç ordaymış genelde ordan bakıyor tüm topic
Bu durum selinlik tam.. patates kesn yasak diyette .havuçta çok puanlı bber ve patlıcanlarla idare et bence

bende seninle aynı durumdayım . toplamda verdiğim 2.3 kilonun 1 buçuğu geri gelmiş bu hafta .bu haksızlıık mafoldumben

kızlar selam yarın itibariyle tatile çıkıyorum bildiğiniz üzere toplamdaki kilom 74.4 kg takıldı kaldı 2 gündür yediklerim 40kb civarı maksimum. tatilde de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam.hepinizi seviyorum gleince görüşürüz selamlar.
eger tatilde vakit bulabilirsem arada aranıza katılabilirim ama kilo bilgisi veremem size gelince bakalım gari neler yaptım aldım mı verdim mi ?
Hepinizi öptüm :))

merhaba canım,
ben sana kendi fikrimi yazıyım selinin ne düşündüğünü tam bilemiyorum.
bence akşam yemeğinde hem yoğurt, sebze yemeği, burger bunlar fazla gibi. yani bir süre öğle ve akşam yemeklerine tek çeşit denesen nasıl olur.
mesela sadece burger ya da sadece sebze yemeği gibi.
belki bir faydası olur. birde selin yazsın cevap ona göre davranırsın.

zaracım, butterfly cım teşekkür ederim kızlar bu 2 oldu çok şükür temizledim inşallah bir daha olmaz.
bugün diyete tekrar başladım.
benim rekor denemesi yalan oldu malesef. bu hafta 3 kilo veririm demiştim heheeee...
ama buna rağmen o kadar bozuldu diyetim genede 1 kilo vermişim. tartılmayacaktım ama sabah sinirlerim çok bozuktu, tartıya çıkıyım ne durumdayım dedim açıkçası moralim biraz düzeldi 1 kilo 1 kilodur kızlar.

canım içinde havuç patates olunca onun kb. ı yüksek olur az soğan ve kıymayla yapsan bence daha doğru gibi.

kizlar atv yi acin esra erol gelicek birazdannn
evleniyoo

Canım benim, biz de seni çok özledik. Ben kendi adıma gözlerim acayip aradı seni. Hatta özelden yazıp ağlamayı düşünüyordum en son geri dön diye. Bugün seni görünce öyle mutlu oldum ki anlatamam. Çok geçmiş olsun diliyorum tekrardan. 2010 yılı senin su basma yılın oldu artık hafızandan silinmez :) Bilmem kaç yılda bir sene böyle yağmurlu geçermiş yazları, bu yaz ona denk gelmiş, bu sene yazı hiç yaşamadık yağmurlarla geldi geçiyor. Kaçamaklara rağmen yine kilo vermişsin çok tebrikler hayatım, bir an evvel işlerini bitirmen ve bir daha sel basması yaşamaman dileğiyle aramıza dönmeni bekliyor, seni çok seviyoruz.

Canım, sen yarışmadasın biliyorsun değil mi? Kaç gündür görünmediğin için çıktı mı acep diye düşünmüştüm. Listelerini belirtmiyorsun, ama pazartesi tartılıp muhakkak kilonu yazarsan sevinirim hayatım.
En doğru liste için ebru akın karbonhidrat listesi yaz google'a.

Az sonra yiyeceğim dediğine göre muhtemelen yetişememişimdir ama bundan sonraki türlülerinde patates yeme hatayım,diğerlerini rahatça yiyebilirsin.

tartı bu sabah 75 i gösteriyodu.benim de 10 kg vermem lazım.inş veririm.kızlar bide bişi sorcam size ben köfteyi çok az yağda teflonda yapıyorum puanı çok artar mı böle.

Venharcım, tam kızartma yapıldığında tava olarak geçiyor adı, seninkisi bir nevi ızgara olur çünkü kıymanın içinde de az da olsa yağ var.

Orda okullar kapanmadı halen ay? Bu hergün yaşanacak bir olay değil ayrıca, böyle dönem dönem olabilir, bir lolipop herşeyi bitirmez. Light cips'ler tahminimce yağı azaltılmış cipslerdir, bizde yağ değil karbonhidrat az olmalı. Lolipop'un gi değeri yüksek haliyle doyma sınırı üst düzeye çıkmış bugün. Keza cipslerde öyle bugün daha çok acıkacak normal günlerden. Normalde böyle olmayacaktır ama. Çocuklarda çok zor vallahi ne diyeceğimi şaşırdım. Aslında doymadığı zaman diyet çikolata denesen acayip tokluk hissi oluşturur. Kandıracaksın şeker yedim zannedecek. O aslında şeker istiyor.

Rica ederim :kedi:

bu 2.haftamız canım geçen hafta cumadan cumaya bireysel yapmıştık ya 800 verdim bu hafta pazartesiden beri de 1400 vermişim . çizelgemi haftalık değiyştirmek istiyorumda o yüzden.

Anladım tatlım. Ben senin hala daha çok verebileceğine inanıyorum. Bu ibre yukarıya doğru çıkacak inşallah.

Canım, intolerans denilen bir olgu var artık biliyosundur, muhtemelen senin kara listende yumurta var. Simit bende de aynı etkiyi yapıyor, acıktırmıyor, hazımsızlık yok. Yumurta yerine sabahları beyaz ekmek haricinde ekmek türlerinden ve simit yersen daha rahat edersin kanımca. Ama bir test yaptırırsan daha garantili olur.

e iyi o zaman sen nasıl ayarlarsan biz uyarız canım

esas sana sormak istediğim bişey var ya. bu sabah kalktığımda ağzımda oje gibi bir tat oluştu acaba ne bu şimdi.

Canım bu diyette o tat oluşuyor malesef, kimyasal salgılarla ilgili bir olay. Tam adını unuttum şimdi. Sen kilo verdikçe devam edecek malesef ((

Aylincim güzel bir fikir, ilerde deneyebiliriz. Ben ortağım olarak şimdiden Venharı seçiyorum

hııımm bak bu da olabilir.ama kimse benle eş olmak istemez eminim.ben olsam bende benle eş olmak istememkaydirigubbakcemile3o kadar çok kaçamak yapıyorum ki

Vallahi Venhar, ciddiyim ben ortağın olmak istiyorum. Senin her şekilde kilo vereceğine inanıyor ve güveniyorum sana. Yine yarım kg. vermişsin gözümden kaçmadı. Senden iyisini bulacağımı zannetmiyorum. Azcık sıkarsan yeminle biz kesin birinci oluruz.

İnşallah görürsün gibime geliyor Rubi. 200 gr. az geldi bana yediklerin harika senin daha çok vermen gerekiyor. Yaprak sarma çok değilmiş dert etme. Çok iyi gidiyosun.

herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı

akannehir

İzlem, müthişsin, çok büyük bir değişim, tebrikler. Bak bak doyamadım resimlerine. Ne kadar güzelleşmişsin.

Canım, çörekotunu havanda döv iyicene, sabah, öğle ve akşam yemeklerinin arasında bir çay kaşığı at ağzına ve suyla yut. Arada al dedi bi doktor tanıdığım aynı anda yediğin yemeğe etki etmesini istediğin herşeyi yemeğin tam ortasında alırsan daha iyi olurmuş.
Bir de sosis ya da yumurta yiyorsan sabah ekmek yemeyeceksin. Ekmek yiyeceksen de bu kez sosis yumurta yemiyeceksin. Evet ikisi bir arada olunca karbonhidrat ve protein aynı ana denk gelmiş oluyor. Toplam puanı geçmezsen böyle de kilo verirsin ancak daha yavaş olur ve pankres salgılarının düzene girmesini engellemiş olursun. Aynı anda peynir sosis salam türü şeyler yiyebilirsin, bu da protein ve kalsiyumun karışması oluyo bunda fazla bir sakınca yok.

YUMURTAM PATLADIIIIIII
yuppiiiiiiiii, karin agrisiyla kalktimm, tüh ya kardesimle yüzmeye gidecektikk olmadi olsun sevindimm patladi istee hehe
600gr artidayim. iyi iyi bugünden itibaren SIKI basliyorum kacamaksiz

Yarabbi şükürrr sempatiksalakcinni

Bu uzun bir hikaye yazıcam ama.

SELİN İTİRAF ETMELİYİM DAYANAMAYIP HERGÜN TARTILIYORUM AMA DİYORUM Kİ HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BEN PAZARTESİYİ BAZ ALIRIM.....
BİR TARAFTANDA DİYORUMKİ PAZARTESİ 95 ÇIKARSAM O ZAMAN NAPCAM...

ÜF YA SELİN SENİN BİZLERE EKSTRA ÖNERECEĞİN ŞOKLAMALARIN VARMI...SEN BU KİLOLARIN HEPSİNİ BU DİYETLE VERMİŞTİN DİM....:Saruboceq::Saruboceq:

selamlarrr.. bu gün size içecek tavsiyesi yazmaya gelmiştim aceleden montignag başlığına yazmışım :))))

2 gündür 0 carb olan bir içeceğe müptela oldum lipton ice tea light tavsiye ederim...

selin kitabı alabildin mi merak ettim ciddi tavsiyeler var almalısın eğer almadıysan....

:sinifsinif:
Vallahi kızlar, moraliniz bozulmasın diye yazmayacaktım ama her düşündüğümü artık açıkça yazacağım. Gülsarı'cım bence tartıdaki kilon takılı kalmadı, senin beynin tartıdaki kiloya takıldı kaldı. Günlük 40 değerle senin kilo vermemen imkansız, her gün tartılarak sen kendi kendine engel olmuşsun. kilo almadığına dua etmen lazım, o kadar uğraşıp kilo vermeye çalışıyorsunuz ama yaptığınız size ufacık bir hata görünen büyük hatanız kilo vermenize engel oluyor, yeminle emeğinize acıyorum artık okudukça. Ne kadar büyük bir hata anlatamam kelimelerle hergün tartılmak, bu mucize değil ki birden bire kilolar uçsun gitsin. Ben şu andan itibaren her gün tartılsam size yemin ediyorum ve her iddiasına da girerim verdiğim bütün kiloları alıp tekrar 100 kilo olurum. Nasıl cesursunuz, hayret ediyorum. Lütfen hergün tartılanlar büyük zayıflama hikayelerindeki tartılma sürelerine bir göz atsın, hangisininkinde gün gün verdiği kilolar yazıyor?

Haklısın selincim ..çok sağol tekrardan motive ettiğin için .Aslında bana kalsa bende fazla aralıklarla tartılırım .mesela geçen cumadan beri ilk defa bugün 80-90 da tartılma günü diye tartıldım sırf ..aslında kendimi çok şişkin hissediyodum.böyle zamanlarda tartılmamak lazım ...kendamde bi ağılık hissediyorum ,ellerimde kollarımda ama kilo değil kesin ona eminim ..demekki senin dediğin yere 2ödem tutma olayına bende tutuldum .napalım haftaya bakarız çaresine kaydirigubbakcemile3

Kalliste'cim kitabı bulamadım, iki yere sordum. Gelir mi dedim eski baskı biraz zor dedi. Ama Kızılay'da akşamları sokak kitapçıları oluyor onlarda olur muhakkak. Monti diyet kitabını da ordan almıştım. Orda eski kitaplar var. Kızılay'a indiğimde bakıcam.

Taktım ben bu tartılma olayına Tülay :))) Diğer topicteki yarışma için tabi ki tartılacaksın. Ama cidden ben çok ayrıntı takılırım bu tür konularda, çok kilo veren herkes haftada bir ya da ayda bir tartılmış dikkat ettim tek tek baktım hatta. Bunun muhakkak bir nedeni olmalı değil mi? Ayrıca şiş hissettiğin günler asla tartılmamalısın çok haklısın bu konuda. Geçen gün Hatun yazmıştı hatta, kızı öpesim geldi ne zeki dedim kendi kendime. Adet dönemindeydi tamamen bitmeden tartılmayacağım demişti. Beklemeyi bilmeli bazen insan. Benim adet dönemlerimde genelde bittikten bir gün sonra vücudumun hafif olduğunu hissedip tartılırım. Eğer o hafifliği hissetmedim diyelim, yine tartılmam. Sen de yaşıyorsundur o duyguyu, sabah kalkarsın, aynaya bakarsın, daha zayıfsındır bi gün öncesinden bariz hissedersin, yüzün güler ve tartıya çıkarsın ve yüzün bir daha güler. O kadar basit ki. Bir ay şiş olduğumu hissedeyim, bir ay tartılmam vallahi. Çünkü sistem dışına çıkmıyorum. Sonuçta ben kazanacağım, iyi biliyorum.

Gulhatuncum, tabi ki sana da ilk tavsiyem tartılmaman olacak. Bu diyet cidden mucize ya inanamazsınız, hele sabah yediğim bir dilim buğday ekmeğiyle, az bi peynirle duruyorum, sıfır açlığım var. o kadar yol yürüdüm yine acıkmadım. Bu ben değilim, başka biri sanki. Yediklerinizde birşey görürsem yazıyorum zaten, sadece biraz sabır, hele senin de kilon öyle müsait ki, hadi 70 li kilolardakiler belki ama sen devam et motor hızıyla verirsin. Ben hep bu diyetteydim asla değiştirmedim, yıllarca her çeşit diyeti denedim, açlıktan ne haller geldi başıma. Şimdi acıkmıyorum ya, düşün 20 küsür senedir boşuna çırpınmışım, giden gençlik yıllarıma yanıyorum ben. Spor salonlarında koşturduğum, aşık olup da ulaşamadığım o yıllarıma yanıyorum. Ne salakmışım, az yiyerek kilo vereceğimi düşündüğüm dönemler. Şimdi de az yiyorum ama acıkmıyorum. Arada büyük bir fark var. Olayı çözdüm. Açlığı hissetmezsen kilo veriyorsun, acıkır da kendini tutup yemezsen kilo alıyorsun. Bunun için de karbonhidrat almaman gerekiyor belirli ölçülerde. O kadar basit ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…