Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese ,
yoğunluk tan giremedim, ya ben dün ve bugün kaçamak bi tartı yaptım vermek ne kelime tekrar verdiklerimide almışım , bende bı problemmi var anlamadım ...
defterime göz attım şöyle bi , listelerimde o kadar kötü değil..1 haftadır ağzıma ekmekte koymuyorum ne bu şimdi anlamadım ..
son iki günki menulerimi yazıyorum

30/06/2010

sbah 1 talı kaşığı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı su
50 gr lor peyniri 1
6 zeytin 2
1 domates 6

öğlen

200 gr sosis salçalı 2
3 kuru köfte 3

akşam

3 tavuk burger yağsız 3
1 patlıcan yemeği 4
5 kaşık yoğurt4
toplam 25 karbon

bu arada tavuk burger lerimi o gun gıttım kılere ve tam 3 kılo 1 kolı seklınde burger aldım hemde sadece 9 lira tuttu.yalnız kutunun üzerinde 100 gr 6 kb yazıyodu . 0 değil yani.

01/06/2010
sabah
1 talı kaşıgı çörek otu
1 bardak cevizli sarmısaklı su
10:00 2 tavuk burger 2
beyaz peynir 3 4 zeytin = 1

arada 100 gr peynir 1
6 sosis 2

akşam
:4 tavuk burger: 4
1/2 domates 3
1/2 salatalık 2
3 haşalma yumurta0
4tane acı arnavut biberi turşu

yatmadan önce 15 kiraz

45 dakika yürüyüş
4,0 su ( susadığım için içiyorum )

toplam 15 karbon hesapladım arnavut bıberlerini sayarsak 18 olsun hadi

buna rağme n ben tartıda hep artıdayım , adet dönemimdegeçti, su tutulumuda yoktur herale,ayrıca bugun biraz depresifimde dokunsan ağlıycam,noluyo anlamadım ne güzel başlamıştım. kararlıyım nırakmıycam ama ağustosa 15 kadar zayıflamam lazım gezmelere çıkcam yaaaa....bana bı care lazım

selinnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesin yetişşşşşşşşşşşşş...........................mirmirmirmir

benim tavuk burgerlerde karbbonh. yazmiyor
YURDUM mmu YUDUm mu ne markasi, yazmiodu

herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı

akannehir

gerçekten çok güzel olmuşsun bravo.. verdiğin kiloda az değil zaten.. inşallah bende görürüm o günleri

YUMURTAM PATLADIIIIIIII
yuppiiiiiiiii, karin agrisiyla kalktimm, tüh ya kardesimle yüzmeye gidecektikk olmadi olsun sevindimm patladi istee hehe
600gr artidayim. iyi iyi bugünden itibaren SIKI basliyorum kacamaksiz

ay şükürler olsun ki gelmiş senin reglin bizi de germişti valla :))

artık pozitif bir şekilde devam edersin diyete :))

bu arada herkese günaydtın demeyi unuttum.. selin buralarda görünmüyorsun canım ben dün yediklerimi yazayım önce

01.07.2010 menüm

sabah saat 10.00 : 1 dilim ekmek lor peyniri 1 domates 1 biber üzerinede zeytinyağı : 19 puan

öğlen saat 15.00: 3 haşlama yumurta : 0 puan

ara saat 18.00 : 2 adet yaprak sarma ( tadına bakmaka adına pişmişmi diye ) : kaç puan eder

akşam saat 20.00 : haşlama tavuk göğsünü baharatlayıp az yağda soteledim : 8 puan

TOPLAM : 30 PUAN

bu sabah 200 gr daha gitmişti 96200 olmuşum.. en son şubat ayında 96800 düm dahada aşağı düşemeden rejimi her zamanki gibi bırakmıştım ne yazık

pazartesiye kadar 95 küsürlü rakamları görürsem çok mutlu olucam. ama olamazsamda mutsuz olmıcam. çünkü bana mutsuzluk yaramıyor hemen bir şeyler yemek istiyorum o zaman.

arka arkaya yazdım ama bir de şunu merak ettim pazartesinedn sonra ne yapıcaz.. bu grup şeklinde devammı edicez bir planın varmı selincim..

günaydın kızlar benim de adetim başladı bu sabah.
ben hergün tartılıyordum sabah 300 gr fazla çıktım .ama göbeğim gitti . ben armut tipliyim.bu kiloma ve sezeryanla doğuma rağmen göbek çok az.ama bacak basen sormayın.
ayın 4ünde 1 ayım bitiyor bu diyette 3 kilo verdim ve bence tamamı yağ.zaten yağ ölçen tartıda da tartıldım.1 ay sonra yine gideceğim.
bu diyet şimdilik az verdiriyor gibi ama aç gezmiyoruz aklımız yiyeceklerde değil.motivasyon çok iyi .benim açlıktan beynim uyuşur veee en önemlisi 1 ay nasıl geçti anlamadım.normalde 1 ay ömür gibi gelirdi.

rubi sen ne kadar zamandır yapıyorsun kaç kilo verdin canım.

ben sabah : 2 rafadan yumurta 2 yemek k lor peyniir,5-6 zeytin ve çay

Herkese merhaba. Rubicim Pazartesi'nden itibaren tek kişilik yarışmalar olarak devam etsin diyorum çünkü gurup olduk ama gelmeyenler var o yüzden tam olarak devam edilmediği sürece puanlama yaparken zorluk çıkacağına inanıyorum. Bireysel olduğu zaman kimse kimseyi etkilemez toplamda.

Ayşe, adet dönemi için 300 gr almış olman cidden çok iyi, sende de ödem oluştuğunu düşünüyorum yağ tartın eksikse eskiye göre, ödem atmak için iki yöntem var. Birincisi sabahları aç karnına maydanoz sapı suyunu kaynatıp içmek, ikincisi de bir litre suya iki üç salatalık atıp suyuyla birlikte rondodan geçirip azar azar içmek. Bu şekilde tartıda daha az geleceğine inanıyorum hayatım.

herkes kaçmış amaa, geldiklerinde görürler benim 87 kilo halimden 71 kiloluk halim ortadaki 76 kilo 6 ayda verilen kilolar bakın bakalım fark var mı

akannehir

harika muhte$emsin resmen seni catir catir kiskandim hemde coookkk kiskandim hrrrr kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

rubi sen ne kadar zamandır yapıyorsun kaç kilo verdin canım.

ben sabah : 2 rafadan yumurta 2 yemek k lor peyniir,5-6 zeytin ve çay

bu 2.haftamız canım geçen hafta cumadan cumaya bireysel yapmıştık ya 800 verdim bu hafta pazartesiden beri de 1400 vermişim . çizelgemi haftalık değiyştirmek istiyorumda o yüzden.

günaydınlar diliyorumm
selincim bana da yardımcı olabilirmisin
haşlanmış yumurta bana dokunuyo galiba sabah yumurta yediğim zaman
hazmedemiyorum ve akşamında inanılmaz şişiyorum..

Bu sabah sadece yarım simit yedim öyle rahatım ki şişlik hazımsızlık filan yok

e iyi o zaman sen nasıl ayarlarsan biz uyarız canım

esas sana sormak istediğim bişey var ya. bu sabah kalktığımda ağzımda oje gibi bir tat oluştu acaba ne bu şimdi.

hah gelin bakalım yanıma teker tekerkaydirigubbakcemileen güzeli herkes kendiyle yarışsın.yani yine yediklerimizi içtiklerimizi yazalım kg verdikmi aldık mı yazalım.öle olsun yani

hah gelin bakalım yanıma teker tekerkaydirigubbakcemileen güzeli herkes kendiyle yarışsın.yani yine yediklerimizi içtiklerimizi yazalım kg verdikmi aldık mı yazalım.öle olsun yani

evet, ve her cumaa

bizim topikte sey yapmistik

herkesin ortagi vardi, orti diyordukk
2 kisi grup oluyor sadece

diyelimki

butterfly darkolive ikisi toplam 2,800 verdi
aylin90 ve aaylin toplam 2,000 verdi

bu durumda darkolivin grubu kazanmis oluyor...

ortiii derdik buna, güzel oluyorr...

hııımm bak bu da olabilir.ama kimse benle eş olmak istemez eminim.ben olsam bende benle eş olmak istememkaydirigubbakcemile3o kadar çok kaçamak yapıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…