kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Yarışmada sen varsın evet, ama yarın sabah tartılma lütfen, bir tartılmayı daha kaldırabileceğimi düşünmüyorum :)))))) Pazartesi tartılırsan memnun olurum hayatım.
Gördüğüm an almazsam bende tülay değilim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ice tee çok severim ben en çokta ice tee buz :dance:selamlarrr.. bu gün size içecek tavsiyesi yazmaya gelmiştim aceleden montignag başlığına yazmışım :))))
2 gündür 0 carb olan bir içeceğe müptela oldum lipton ice tea light tavsiye ederim...
selin kitabı alabildin mi merak ettim ciddi tavsiyeler var almalısın eğer almadıysan....
Ne kitabı acep bu bilmiyorumkismileKalliste'cim kitabı bulamadım, iki yere sordum. Gelir mi dedim eski baskı biraz zor dedi. Ama Kızılay'da akşamları sokak kitapçıları oluyor onlarda olur muhakkak. Monti diyet kitabını da ordan almıştım. Orda eski kitaplar var. Kızılay'a indiğimde bakıcam.
bugünki ruh halimden sonra bidaha kendimi iyi hisstmeden hiç tartılmıcam valla .bende en başından beri senn gibi düşünüyorum selinim. Hatta diyete ilk başladığım 20 gün hiç tartılmadım taki 80-90 topiğine girene kadar.Taktım ben bu tartılma olayına Tülay :))) Diğer topicteki yarışma için tabi ki tartılacaksın. Ama cidden ben çok ayrıntı takılırım bu tür konularda, çok kilo veren herkes haftada bir ya da ayda bir tartılmış dikkat ettim tek tek baktım hatta. Bunun muhakkak bir nedeni olmalı değil mi? Ayrıca şiş hissettiğin günler asla tartılmamalısın çok haklısın bu konuda. Geçen gün Hatun yazmıştı hatta, kızı öpesim geldi ne zeki dedim kendi kendime. Adet dönemindeydi tamamen bitmeden tartılmayacağım demişti. Beklemeyi bilmeli bazen insan. Benim adet dönemlerimde genelde bittikten bir gün sonra vücudumun hafif olduğunu hissedip tartılırım. Eğer o hafifliği hissetmedim diyelim, yine tartılmam. Sen de yaşıyorsundur o duyguyu, sabah kalkarsın, aynaya bakarsın, daha zayıfsındır bi gün öncesinden bariz hissedersin, yüzün güler ve tartıya çıkarsın ve yüzün bir daha güler. O kadar basit ki. Bir ay şiş olduğumu hissedeyim, bir ay tartılmam vallahi. Çünkü sistem dışına çıkmıyorum. Sonuçta ben kazanacağım, iyi biliyorum.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ay selin valla beynimizi yedin dır dır tartılmayın diye bu ne ya :))) şaka şaka..
vallahi pazartesiden sonra bende tartılmıcam tamammı ama bir şartla pazartesi 95 leri görürsem 1 hafta tartılmıcam söz..
aysebru gecmis olsun canim..
evet kizlar sonradan patatesin fazla olacagini düsünerek eklemedim bende..
hergün yeni biseyler ögreniyoruz burda, kendime adima cok memnunum :)
yalniz ilk sayfadaki bazi hesaplamalar banada karisik geldi, ve eksik kalan besinler var..
vee bugünkü menüme gelincezemuszemus
Sabah: Kasarli kepekli tost, lor peyniri, domates, papatya cayi
Ara: 2 findik
Öglen: Yagsiz türlü yemegi, 1 yk pilav, 1 yk yogurtlu havuc salatasi
Ara: Meyveli activia, 1 armut, 1 nektarin
Aksam: 5 adet firin köfte, 1 yk yogurtlu havuc salatasi
Ara: Süt, elma sirkesi
evet canim sonradan aklima takildi ama yarim yedim ikisindende :=)
aynen sicaktan bayilicam birazdan... yarin dahada kötü..
odam cati katinda ve bu yüzden spor yapamiyorum.. yaniyor..
sen niye ana yemek yemedin canim ? gücsüz düsersin...dikkat kendine helede bu havalarda...
aylin çok hoşsun canım maaşallahın var...