Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

size yazıp öyle gittim tatilee bende merakediyordum acaba yarışmaya aldırlrmı die soramadım sevindim şimdii çok hemdee:)tamam pazartesi günü yazarım buhafta karıştı dietim almadım ama nekadar oldum bilmiyorum tartılıp hemen yazıcam yediklerimide.bi sorum olcak piliç köftenin puanı varmı yoksa 0 puanmı listede tavuk köfte göremedimde bu yüzden soruyorum şimdiden çok tşklerrr

Küheylan'cım (ismin ne bu arada, herhangi bir normal isim de verebilirsin gerçek ismini vermek istemezsen) tavuk köftesi tarzı şeylerde galeta unu kullanıyorlar, bunun iki sakıncası var birincisi kb değeri yükselir ikincisi içindeki galeta unu seni tekrardan acıktırır. Genelde kutuda satılıyor zaten kb değerine bi bakıver bence. Köfte yaparken ekmeğini normal bildiğimiz beyaz ekmekten değil de ya çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeğinden yaparsan ve ekmeğini çok az koyarsan daha yararlı olur kanaatindeyim. Ekmeksiz köfteler de oluyor, kendin yapacaksan tabi.
Yarışmada sen varsın evet, ama yarın sabah tartılma lütfen, bir tartılmayı daha kaldırabileceğimi düşünmüyorum :)))))) Pazartesi tartılırsan memnun olurum hayatım.

Kızlar ben çıkıyorum, hepinizi öpüyorum, aysebru zamanın olursa akşam bi uğra hayatım özledik seni.

ay selin valla beynimizi yedin dır dır tartılmayın diye bu ne ya :))) şaka şaka..

vallahi pazartesiden sonra bende tartılmıcam tamammı ama bir şartla pazartesi 95 leri görürsem 1 hafta tartılmıcam söz..

Yarışmada sen varsın evet, ama yarın sabah tartılma lütfen, bir tartılmayı daha kaldırabileceğimi düşünmüyorum :)))))) Pazartesi tartılırsan memnun olurum hayatım.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gördüğüm an almazsam bende tülay değilim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ice tee çok severim ben en çokta ice tee buz :dance:

Ne kitabı acep bu bilmiyorumkismile
şu monti kitabı bendede var bi heves aldım kapağını bile açmadım tatlısız duramam nasılsa diye kaydirigubbakcemile3

bugünki ruh halimden sonra bidaha kendimi iyi hisstmeden hiç tartılmıcam valla .bende en başından beri senn gibi düşünüyorum selinim. Hatta diyete ilk başladığım 20 gün hiç tartılmadım taki 80-90 topiğine girene kadar.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sen şimdi seline blöfmü yapıosun sempatiksalakcinni

aysebru gecmis olsun canim..
evet kizlar sonradan patatesin fazla olacagini düsünerek eklemedim bende..
hergün yeni biseyler ögreniyoruz burda, kendime adima cok memnunum :)

yalniz ilk sayfadaki bazi hesaplamalar banada karisik geldi, ve eksik kalan besinler var..

vee bugünkü menüme gelincezemuszemus

Sabah: Kasarli kepekli tost, lor peyniri, domates, papatya cayi
Ara: 2 findik

Öglen: Yagsiz türlü yemegi, 1 yk pilav, 1 yk yogurtlu havuc salatasi
Ara: Meyveli activia, 1 armut, 1 nektarin

Aksam: 5 adet firin köfte, 1 yk yogurtlu havuc salatasi
Ara: Süt, elma sirkesi

bugünkü menüm:

sabah:

1 yumurta
yarim dilim ekmek 9p

=9p

öglen:

pastirmali yumurta 1p
az peynir 0,5p
az salam 0,5p
1 catal kaymak
1 cokomel cikolata top gibi olanlardan (kac puan bilmiom ilgilendirmiyor beni :))) )

=2p

ara:

2 bardak ayran 10p

aksam:

4 sosis 1,5p

aara:

30gr fistik 4p diyo

30 puan sanirim?

(cokkkkkk sicakkk almanya yaaaa, birsey yiyemiyoruzz valla, canim öyle cok dondurma cekioki anlatamam size yaa)

Son düzenleme:

armut ve nektarin haricinde menün gayet iyi. armut ve elma en cok krbh. iceren meyveler canim, yeme... nektarin de de var cok... bosuna 30 puan aldin

evet canim sonradan aklima takildi ama yarim yedim ikisindende :=)
aynen sicaktan bayilicam birazdan... yarin dahada kötü..
odam cati katinda ve bu yüzden spor yapamiyorum.. yaniyor..

sen niye ana yemek yemedin canim ? gücsüz düsersin...dikkat kendine helede bu havalarda...

Merhabalar;
Selin sağol canım cevabın için araştırayım ben de iyice,
bugünkü menüme gelince:
Sabah yarım simit
öğle dürüm çiğköfte yedim ama çok güzel göründü tutamadım kendimi onun değerini bilmiyorum ?
akşam iki tavuk burger ve light kola içtim.
henüz değerleri çok iyi bilmiyorum o yüzden şimdilik yazmıyorum

ne yiyecegimi sapittim da o yüzden canim yaa......
evde millet sirf yogurt ayran iciyoo... ve soguk suu... ya da dondurma
dondurma istiyorum yaaa offfffff
hic birsey yiyesim yok..... yogurtlu makarna yapiyo annem soguk soguk ama yiyemiyorum istee
sebze de yemiyorum coktandir... sicak sicak gitmiyorr

bende menümü yazıyım boshayallersmile

kalkınca keten tohumu ve ılık su

Sabah=
1dilim kızarmış ekmek üstüne lor peynir 9

20gram 5p

kiraz 8p

Akşam =
sucuklu yumurta 1p

Burası etti 24p

arada yediğim 4 kaşık bulgur pilavını hiiç hesaba katmıyorum k.h sını merakta etmiyorum .onu kaçamak olarak arkamda bırakıyorum müdenizle mafoldumben

arada ne yerim bilmiyorum ama yine kahve olur sanıyorum ..

bu benimm, bugünden
hayatimda ilk kez leggings giydimm, rahatmiss

Son düzenleme:
ismim elif:) ya o kadar köfte aldım boşuna yani:)yemem ozaman yok yaırn atrtılmıycam pazartesi günü inş.:)

ay herkes yediklerini yazmış, ben de özendim yazayım.sizin puan hesabından ben anlamıyorum ama idare edin artık.
Sabah
yağsız pişirilmiş 2 yumurtadan dereotlu omlet
1 bardak domates suyu

Ara
1 kibrit kutusu kadar light beyaz peynir

Öğlen
Haşlanmış 3 tane kabak üstüne yağsız yoğurt

Ara
1 küçük bardak ayran

Akşam
El ayası kadar ızgara tavuk(yağsız teflonda pişirdim)
Balsamik sirkeli yağsız salata(yarım aysberg, 1 domates, 1 salatalık)

arkadaslar cola zero iciliyoda...cola ile fanta karisimi varya scwipp schwapp almanyada ismi light ama zero yazmiyo o icilirmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…