Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

zara kohlenhydratina baksana sisenin arkasinda yazio

9.00 2 citir ekmek krem peynir 9 kb
1 cay kasigi recel :)

11.30 bir kac sucuklu yumurta 1 kupa cay
3 zeytin bir kac ince dilim beyaz peynir
17.00 iki but firinda bir kac salata

selin canim benim nasilim? haa birde ben tartilmiyorum vallahi cok merak ediyorum pazartesini sabirsiz bekliyorum ve galiba kilomu verdim nettim hmm zaracim ne diyosun :))

Tatlım, bugün unutman gereken kaçamak bir gün olmuş resmen. Öğlen yediğin dürüm seni bitirmiş :))) Hem dürüm ekmeği hem de içindeki bulgurun değerini ben de hesaplamaycağım, çünkü tahminim kesin 70'in üzerindedir. Olsun, çok önemli değil, bunlar ilk günlerin. Yanlış yapa yapa doğruyu öğreneceksin. Öğlen yediklerinden ötürü komple diyet dışına çıkmışsın yani bugün. O yüzden akşam yediğin burgerler ve sabahki simit bizim de listelerimizde olduğu halde bu günde hiç işe yaramamış diyorum. Moralini bozma, ekmek türü şeyleri sadece ve sadece sabahları ye hayatım.

Rubiş, valla ben bıkmam şekerim, acayip inatçıyımdır, Bıkacağımı, çekip gideceğimi sanıyorsanız yanılıyosunuz, tepenizdeyim vallahi sempatiksalakcinni
Hayatım pazartesine kadar tartılmazsan 95'lere çok yakın olacaksın zaten, her gün tartılıp kilonu aza indirgiyorsun. Bence şöyle yapalım haftaya hiç tartılma bi sonraki yarışmada, beraber bi hedef kilo belirleyelim senle. O bir hafta içerisinde o hedefe inemezsen (bu tür menülerinle) söz bi daha yazmıycam tartılma her gün diye. Hadi bakalım, var mısın, bu hafta geçti, iki gün kaldı, her gün tuvalete gider gibi tartıya indin çıktın maşallah. Bu haftayı ben kabul etmem gelecek hafta yapalım bunu. Var mısın kızz?

Monti'yi okudum ben Tülay, bizimkinden en bariz farkı 2 aşamalı ve 1. aşamada kesinlikle yasak olan yiyecekler var, burda da yazdım zaten onları ben, beyaz ekmek, şeker, kavun karpuz, pişmiş havuç, kuru üzüm, muz, pirinç hatırlayabildiklerim. Bir de meyve ve sebze serbest, hatta özellikle sabahları kalkınca meyve yemek ve yatmadan yine meyve yemek zorunlu. Her yemeğin yanında yoğurt, yağsız peynir gibi muhakkak bir süt ürünü oluyor, o da zorunlu. Güzel bir diyet mantıklı da. Onda da doyana kadar yiyosun ve düşük kalorili diyetlerin kesinlikle karşısında aynen bizim gibi. En bariz fark yememen gerekenlerden hiççç yemiyosun ve akşam yemeğini 7'den sonra yedirmiyo, meyve yiyebiliyosun akşamları ama. Doyurucu bi diyet gibi geldi bana bi denemek lazım, meyve severlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Rubi'nin blöfünü gördüm ve rest çektim gördün mü? sempatiksalakcinni

Duygucum, bu arada türlüdeki havuç da sakıncalı, kızlar görmüş ben kaçırmışım. Pişmiş havuç da yeme hayatım bundan sonra. Bu da son öğrendiklerimizden bir kuple yerimseniben

sutem manyakmisin(kardesiz diyebilirim ) ::)) sen yaa acayip zaiflamissin ayyyy...eski halin neydi aman allahim..tövbe tövbee bir insan 9 kiloyla böylemi degisirmis...hic birakma az az olurr sana kac kilo ...baska yemeye baslarsan olurda belki kacamak yapan edende aman haa...böyle devam et aferin valla..

sagol selin ablammm
kemiklerim daha agir basiyor demekki...
60 kilo da ben kemik olurum yaa
simdilik 70-75 yeterli... ama tabi 65 olsam süperrr
basaricammm

menümü de gözden gecirirmisin

Kız Suzan, Aysebru'nun evini su basmasıyla birlikte şu an birinciliğe oynadığının farkında mısın? Bu listelere hafta sonu da devam ettiğinde ben ilk üçe gireceğine eminim hayatım. Anayym, bizim guruptasın sen, seni sefiom.

İmmortalbeloved, ne zor yazılıyor ismin. :) Valla listen çok güzel hayatım, süpersin.

Aylincim, kemik olmazsın emin ol, ama 70 bana yeter demen hoşuma gitti. Zara sen de mesela, bu kilo ile mutlusun, dikkat ediyorum kendime ben de mutluyum. Bunun nedeni arkadaşlar eskiden çok kilolu olmamız. Bizim kadar yüksek kiloya çıkmayanların hedefi çok daha aşağılarda oluyor. 50'ye inmek istiyorlar mesela.

evet aynenn
70 kilo olanlarda sükretsin lütfenn
100 lü rakamdan 7 ye düsmek bizim icin büüyk basarii
80 olup da 60 olanlar da süper
ama bizim icin fazla olabiliyor bu
mesela ben dogustan hep tombisimm
bana yakisiyor bu...
80 li resiim göstersem size sasirirsinizz

bebekligimm, yerim ben yanaklarimii :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

14 yasinda, 105kg

18 yasinda, 82kg _(2008)

ah ahhhhhhhhh 80 bile yetiyo bana yaa

basaricammmmmmmm

Ben kendimi 60'lı kilolarda düşünemiyorum ve olmayacağım da. Hiç bir zaman mıy mıy yediklerini çatal ucuyla ayıran çıtır kızlardan olmayacağım.:dilcikar: Şimdi kontrol zamanı, artık size kilo verdireceğim.

14 yasindaki fotoda hic 14 gibi duruyormuyum allah askinaa...... sanki 30 yasinda bir kadinmis gibiii aman allahimmmm, allaha sükürler olsunnn bu kilomlada memnunum bennn
böylede seviyorum kendimiii, ve sükrediyorummm o kötü ocukluk yillarim gectiii... belki kötüydüü yasayamadim kücüklügümü ama simdi gencligimi yasiyorummm... 88 olsa bile mutluyumm...

Kız Aylin, Allah canını almasın, 80 kiloyken 60 kilo gibi duruyorsun sen. Kız sen 7 Kilo ver yeter, ötesi zaten yakışmaz ki sana. Aradaki farka bakar mısınız kızlar, waaaw diyorum ben.

aslında bu monti tam bana göre ben meyveyi çok severim yemeden hayatta yapamam .menülerdede görmüşsündür hergün 1op meyveye gidiyor .ben şu kitabı soktuğum yerden çıkarıp bi okusam iyi olucak..
Restine bayıldım selinim .Tuvalete gider gibi haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kız Aylin, Allah canını almasın, 80 kiloyken 60 kilo gibi duruyorsun sen. Kız sen 7 Kilo ver yeter, ötesi zaten yakışmaz ki sana. Aradaki farka bakar mısınız kızlar, waaaw diyorum ben.

kaydirigubbakcemile3 sagol ablaam... 75 yeter bana, ama ben ilerisini de düsünüyorumm, evlendigimde dogum oldugunda ben yine 85 90 olmak istemiyorumm...
en fazla 70 ile evlenmek istiyorum seneye... insallah

allah canimi almasin heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…