arkadaslar cola zero iciliyoda...cola ile fanta karisimi varya scwipp schwapp almanyada ismi light ama zero yazmiyo o icilirmi????
>0,1 krbhdrt ise icilirr bence
100ml de 0,3g KB yaziyo
Merhabalar;
Selin sağol canım cevabın için araştırayım ben de iyice,
bugünkü menüme gelince:
Sabah yarım simit
öğle dürüm çiğköfte yedim ama çok güzel göründü tutamadım kendimi onun değerini bilmiyorum ?
akşam iki tavuk burger ve light kola içtim.
henüz değerleri çok iyi bilmiyorum o yüzden şimdilik yazmıyorum
bu benimm, bugünden
hayatimda ilk kez leggings giydimm, rahatmiss
Aylincim harika görünüyorsun, bayıldım sana vallahi. Kendi resmimle sizinkileri kıyaslayınca kendimi nasıl da bıraktığımı anlıyorum. Siz her halinizle güzelsiniz. Keşke ben de öyle olsam. Canım, seni 60 kiloda düşündüm de şimdi, böyle de çok güzelsin öyle muhteşem olacaksın.
ay selin valla beynimizi yedin dır dır tartılmayın diye bu ne ya :))) şaka şaka..
vallahi pazartesiden sonra bende tartılmıcam tamammı ama bir şartla pazartesi 95 leri görürsem 1 hafta tartılmıcam söz..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Gördüğüm an almazsam bende tülay değilim sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 ice tee çok severim ben en çokta ice tee buz :dance:
Ne kitabı acep bu bilmiyorumkismile
şu monti kitabı bendede var bi heves aldım kapağını bile açmadım tatlısız duramam nasılsa diye kaydirigubbakcemile3
bugünki ruh halimden sonra bidaha kendimi iyi hisstmeden hiç tartılmıcam valla .bende en başından beri senn gibi düşünüyorum selinim. Hatta diyete ilk başladığım 20 gün hiç tartılmadım taki 80-90 topiğine girene kadar.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Sen şimdi seline blöfmü yapıosun sempatiksalakcinni
aysebru gecmis olsun canim..
evet kizlar sonradan patatesin fazla olacagini düsünerek eklemedim bende..
hergün yeni biseyler ögreniyoruz burda, kendime adima cok memnunum :)
yalniz ilk sayfadaki bazi hesaplamalar banada karisik geldi, ve eksik kalan besinler var..
vee bugünkü menüme gelincezemuszemus
Sabah: Kasarli kepekli tost, lor peyniri, domates, papatya cayi
Ara: 2 findik
Öglen: Yagsiz türlü yemegi, 1 yk pilav, 1 yk yogurtlu havuc salatasi
Ara: Meyveli activia, 1 armut, 1 nektarin
Aksam: 5 adet firin köfte, 1 yk yogurtlu havuc salatasi
Ara: Süt, elma sirkesi
zara kohlenhydratina baksana sisenin arkasinda yazio
9.00 2 citir ekmek krem peynir 9 kb
1 cay kasigi recel :)
11.30 bir kac sucuklu yumurta 1 kupa cay
3 zeytin bir kac ince dilim beyaz peynir
17.00 iki but firinda bir kac salata
selin canim benim nasilim? haa birde ben tartilmiyorum vallahi cok merak ediyorum pazartesini sabirsiz bekliyorum ve galiba kilomu verdim nettim hmm zaracim ne diyosun :))
ay herkes yediklerini yazmış, ben de özendim yazayım.sizin puan hesabından ben anlamıyorum ama idare edin artık.
Sabah
yağsız pişirilmiş 2 yumurtadan dereotlu omlet
1 bardak domates suyu
Ara
1 kibrit kutusu kadar light beyaz peynir
Öğlen
Haşlanmış 3 tane kabak üstüne yağsız yoğurt
Ara
1 küçük bardak ayran
Akşam
El ayası kadar ızgara tavuk(yağsız teflonda pişirdim)
Balsamik sirkeli yağsız salata(yarım aysberg, 1 domates, 1 salatalık)
Aylincim, kemik olmazsın emin ol, ama 70 bana yeter demen hoşuma gitti. Zara sen de mesela, bu kilo ile mutlusun, dikkat ediyorum kendime ben de mutluyum. Bunun nedeni arkadaşlar eskiden çok kilolu olmamız. Bizim kadar yüksek kiloya çıkmayanların hedefi çok daha aşağılarda oluyor. 50'ye inmek istiyorlar mesela.
aslında bu monti tam bana göre ben meyveyi çok severim yemeden hayatta yapamam .menülerdede görmüşsündür hergün 1op meyveye gidiyor .ben şu kitabı soktuğum yerden çıkarıp bi okusam iyi olucak..Monti'yi okudum ben Tülay, bizimkinden en bariz farkı 2 aşamalı ve 1. aşamada kesinlikle yasak olan yiyecekler var, burda da yazdım zaten onları ben, beyaz ekmek, şeker, kavun karpuz, pişmiş havuç, kuru üzüm, muz, pirinç hatırlayabildiklerim. Bir de meyve ve sebze serbest, hatta özellikle sabahları kalkınca meyve yemek ve yatmadan yine meyve yemek zorunlu. Her yemeğin yanında yoğurt, yağsız peynir gibi muhakkak bir süt ürünü oluyor, o da zorunlu. Güzel bir diyet mantıklı da. Onda da doyana kadar yiyosun ve düşük kalorili diyetlerin kesinlikle karşısında aynen bizim gibi. En bariz fark yememen gerekenlerden hiççç yemiyosun ve akşam yemeğini 7'den sonra yedirmiyo, meyve yiyebiliyosun akşamları ama. Doyurucu bi diyet gibi geldi bana bi denemek lazım, meyve severlere şiddetle tavsiye ediyorum.
Rubi'nin blöfünü gördüm ve rest çektim gördün mü? sempatiksalakcinni
Kız Aylin, Allah canını almasın, 80 kiloyken 60 kilo gibi duruyorsun sen. Kız sen 7 Kilo ver yeter, ötesi zaten yakışmaz ki sana. Aradaki farka bakar mısınız kızlar, waaaw diyorum ben.
Kız Aylin, Allah canını almasın, 80 kiloyken 60 kilo gibi duruyorsun sen. Kız sen 7 Kilo ver yeter, ötesi zaten yakışmaz ki sana. Aradaki farka bakar mısınız kızlar, waaaw diyorum ben.
Aylin buraya nasıl foto yapıştırıyosunuz ben de yapıştırıyım hemen