Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

aaylinn orti olalim mii eger böle birsey yaparsakk
adasim hehe

Selam kızlar
14 haziranda başladığım karbonhıdrat diyetimi mide bulantıları sebebiyle bırakmak zorunda kalmıştım..
Şimdi anlıyorum ki aldığım açık tavuk burger bana dokundu çünkü 5.günüme kadar bir sorun yaşamamıştım...
Diyete son verince tartılmadım verememişimdir diye kilom 70ti..Geçen pazar tartıldım ve 68kg olduğumu gördüm :sm_cool:
Ve aradan uzun süre geçmesine rağmen geri almamıştım 4 günde verdiğim 2 kiloyu...hihoyyyt

Bende diyete tekrar başlamaya karar verdim...Tabiki burgersiz olarak...Bugün 3.günüm...

Bunlarda 2 günün mönüsü:

29 Haziran
Sabah: 1 bardak yeşilçay,yarım domates,yarım salatalık,biraz peynir,1 tane haşlanmış yumurta,3 zeytin (Toplam 6 kb)

Öğle: 4 yaprak marul,1 taze soğan,yarım salatalık ve haşlanmış tavuk parçalarından oluşan salata (toplam 5 kb)
Ara: Şekersis Türk kahvesi ( 0 kb)

Ara: 4 tane kiraz (3 kb)

Akşam: 4 yaprak marul,yarım salatalık,çeyrek domates,haşlanmış tavuk,diyet kola (toplam:5,5 kb)
Günün toplamı: 19,5 kb

1 Temmuz

Sabah: 1 bardak yeşilçay,yarım domates,yarım salatalık,biraz peynir,1 tane haşlanmış yumurta (toplam 6kb)

Öğlen: 2 yaprak marul,yarım salatalık,yarım domates,haşlanmış tavuk (6 kb)

Ara: 4 tane kiraz (3 kb)

Akşam: 2 yaprak marul,yarım salatalık,yarım biber ve ton balığından oluşan salata ve diyet kola (toplam: 5 kb)

Ara: 1 tane max yedim dayanamadım 14,6 kb yazıyordu paketin üzerinde

Günün toplamı 34,6

Menülerimi yorumlarsan sevinirim selintepe a.s.

Kızlar bizim diğer topikte tartı günümüz bugün . oyüzden meçbur tartıldım sabah .

72.3 geçen hafta
bu hafta 73.7

Nerde yanlış yapıyorum açaba ben .listelerimin dışında hiç kaçamağım yok . regly falan da değilim yeni temizlendim daha ..selinim o güzel parmaklarını benim iinde yorarsan ok mutlu olurum ..

Surre canım tekrar hoşgeldin aramıza. Seni çok iyi hatırlıyorum çünkü çıkmadan önce yediğin menüler çok azdı sadece salata ile gününü geçiştirmiştin en son ve kızlardan birkaçı böyle nasıl yaşıyorsun demişlerdi. Ondan sonra bıraktın zaten. Bu kez daha dikkatli olursan eminim daha zevkli ve rahatsızlanmadan vereceksin fazlalıklarını. Menün çok güzel, max haricinde :) Bu tür kaçamaklarında yemekle arasında epey aralık vermelisin, yani illa kaçamak yapayım diyosan, yemekten 3 saat sonra sana çok daha az zarar verir, çünkü diğer yediklerin hazmedilir ve birbiri ile karışmadan yağ depolanmasını engellemiş olursun. Diyet dondurma bulabilirsen algida'nın varmış sanırım çok sıkıştığında ondan dene.

Surre canım tekrar hoşgeldin aramıza. Seni çok iyi hatırlıyorum çünkü çıkmadan önce yediğin menüler çok azdı sadece salata ile gününü geçiştirmiştin en son ve kızlardan birkaçı böyle nasıl yaşıyorsun demişlerdi. Ondan sonra bıraktın zaten. Bu kez daha dikkatli olursan eminim daha zevkli ve rahatsızlanmadan vereceksin fazlalıklarını. Menün çok güzel, max haricinde :) Bu tür kaçamaklarında yemekle arasında epey aralık vermelisin, yani illa kaçamak yapayım diyosan, yemekten 3 saat sonra sana çok daha az zarar verir, çünkü diğer yediklerin hazmedilir ve birbiri ile karışmadan yağ depolanmasını engellemiş olursun. Diyet dondurma bulabilirsen algida'nın varmış sanırım çok sıkıştığında ondan dene.

Hoşbulduk selin..
Bırakmamın sebebi açık tavuk burgerdi..çok kötü kokuyordu...
Salatayla inan doyuyorum çünkü bol tavuklu yiyorum haşlama tavuk acaip doyurucu...ama mesela dün akşam doymadım çünkü ton balığı yemiştim...dondurmayı gece yedim yani akşam yemeğimden minimum 3 4 saat sonraydı...

Şarküteriyle aram pek yok hem sağlıklı bulmuyorum salam sosis filan
Aç kalmaya dayanabilen biri degilim doymasam yerim bişiler zaten selincim...

selinciim desteğin için sağol hayatım.varis olduğundan bende ödem fazla oluyor.salatalığı ilk defa duydum deneyeceğim
rubicim benim bildiğim protein ağırlıklı bslendiimiz için vücutta keton oranı artıyor.ağızdaki tat bu yüzden.idrarda da oluyor.bol su içmeye devam et.zaten sporcular bu tür diyetlere ketojenik diyet diyorlar.
selin ne diyecek bilmiyorum ama ben bilgimi paylaşayım dedim.

Kızlar bizim diğer topikte tartı günümüz bugün . oyüzden meçbur tartıldım sabah .

72.3 geçen hafta
bu hafta 73.7

Nerde yanlış yapıyorum açaba ben .listelerimin dışında hiç kaçamağım yok . regly falan da değilim yeni temizlendim daha ..selinim o güzel parmaklarını benim iinde yorarsan ok mutlu olurum ..

Canım, senin ne yediklerinde ne de yaptıklarında aykırı hiçbirşey yok. Hatta puanların öyle güzel ki, kaçamağın dahi yok. Benim anladığım tam sınır dönemindesin, hani Aysebru'da yazmıştı bir dönem iki kilo aldım ama devam ettirdim diye. Sonuçta yanlış yapmıyorsun, diyetlerde vücut direnir, bir adapte olma dönemi yaşanır, bu aldığın kiloların yağ olduğunu asla düşünmüyorum. İmkanın varsa ve önceden ölçtürdüysen vücudunun yağ oranını ölçtür, bunlar kesinlikle yağ değil zaten mantıken olamaz da. Muhtemelen sende de ödem oluştu diye düşünüyorum. Bunu kendin kolayca hissedersin zaten, kilo almak ayrıdır şişmek ayrıdır. Herhangi bir yerine iyice bastır ve beyazlık oluşuyor mu kontrol et, eğer bugünlerde aldırış etmez ve devam edersen asıl kilo verme dönemine geçiş yapacaksın. Çünkü bu tür direnme olayları en fazla bir hafta kadar sürer. Bir haftan da dolmak üzere zaten. Kilo aldığını hissediyor muydun, insan hisseder çünkü. Şişmek çok ayrı bir olay. Şişlikler fıs diye söner ben çok yaşadım, bugün ben de şişim bomba gibiyim ama değişen birşey yok, olmayacak biliyorum, yemin ediyorum bir sabah uyandığımda o şişlerden eser kalmayacak çünkü, çoook yaşadım daha önce.

kapalı olan burgerlerden denesydin surre.

keşke ya ama ayşebru ben açık alıyordum fırına atıyorum filan demişti...daha önceden yerken soru olmamıştı..Bozuktu galiba ya akannehir

akşama sosis yiyeyim diyorum içim dışım tavuk oldu değişiklik olsun biraz...nasıl yapıyorsunuz sosisi kızlar

keşke ya ama ayşebru ben açık alıyordum fırına atıyorum filan demişti...daha önceden yerken soru olmamıştı..Bozuktu galiba ya akannehir

akşama sosis yiyeyim diyorum içim dışım tavuk oldu değişiklik olsun biraz...nasıl yapıyorsunuz sosisi kızlar

ben yağ felan koymadan direk fırına atıyorum.bazen de azcık yağla teflonda yapıyorum

Bende öyle yapim inşaalah verdiğim kiloları geri almam..8 kg vermem lazım...kaydirigubbakcemile2

tartı bu sabah 75 i gösteriyodu.benim de 10 kg vermem lazım.inş veririm.kızlar bide bişi sorcam size ben köfteyi çok az yağda teflonda yapıyorum puanı çok artar mı böle.

tartı bu sabah 75 i gösteriyodu.benim de 10 kg vermem lazım.inş veririm.kızlar bide bişi sorcam size ben köfteyi çok az yağda teflonda yapıyorum puanı çok artar mı böle.

inş ya..
Köfte ızgara 1 kb gözüküyor...
Tavada 8 kb..Ama sen çok az yağla yapıyorsun bence o kadar artmaz..tabi selin daha iyi bilir :eek:

Canım, senin ne yediklerinde ne de yaptıklarında aykırı hiçbirşey yok. Hatta puanların öyle güzel ki, kaçamağın dahi yok. Benim anladığım tam sınır dönemindesin, hani Aysebru'da yazmıştı bir dönem iki kilo aldım ama devam ettirdim diye. Sonuçta yanlış yapmıyorsun, diyetlerde vücut direnir, bir adapte olma dönemi yaşanır, bu aldığın kiloların yağ olduğunu asla düşünmüyorum. İmkanın varsa ve önceden ölçtürdüysen vücudunun yağ oranını ölçtür, bunlar kesinlikle yağ değil zaten mantıken olamaz da. Muhtemelen sende de ödem oluştu diye düşünüyorum. Bunu kendin kolayca hissedersin zaten, kilo almak ayrıdır şişmek ayrıdır. Herhangi bir yerine iyice bastır ve beyazlık oluşuyor mu kontrol et, eğer bugünlerde aldırış etmez ve devam edersen asıl kilo verme dönemine geçiş yapacaksın. Çünkü bu tür direnme olayları en fazla bir hafta kadar sürer. Bir haftan da dolmak üzere zaten. Kilo aldığını hissediyor muydun, insan hisseder çünkü. Şişmek çok ayrı bir olay. Şişlikler fıs diye söner ben çok yaşadım, bugün ben de şişim bomba gibiyim ama değişen birşey yok, olmayacak biliyorum, yemin ediyorum bir sabah uyandığımda o şişlerden eser kalmayacak çünkü, çoook yaşadım daha önce.

Bende aynen senin gibi düşünüyorum selinim .şişlik falan yok ama spora uzun süre ara verip başlamaktan kaynaklanan kas acılarım var ..spora ilk baladığım dönemde spor hoçası kaslar su depoladığı iin fazla çıkabilirsin diyordu .belki şimdiki durumumda aynıdır onunla .ünki ben kendimden eminim kaçamak falanda yapmadım hiç .Ama demin 4 kaşık bulgur pilavı yedim boshayallersmile sanırım motivem bozulmuştu ve oğlum yemedi tabak elimdeyken kaşıklayı verdim bende .
yani uzun lafımın kısası bozmayı falan düşünmüyorum şuanda ..1 ayımı doldurup sonra karar vericem ne yapıcama .. bugün 18. günüm
Annemde var vudut yağı ölçen terazilerden .yarın gidince bakarım orda ..

SELIN KUTAY YAPAMIYO HERALDE YAA OFFF OKULDAN GELIRKEN ELINDE LOLIPOP VARDI BIR OKUL ARKADASININ DOGUM GNÜ VARMISTA DAGITMISLAR SINIFINDA GELDI KARDESYILE PAYLASI YEDILER ELINDEN TABIKI ALAMAM üzüldüm ama napim..3 burger yedi az mayonezle...oturdu oturdu anne nolun azicik birsey ver yiyim dedi light cips koydum bir avuc kadar onu yiyo simdi...yapamicaz sanirim ama ..devam edecem elimden geldigi kadar

ya arkadaşlar ya çok şey kaçırıyorum yazdıklarınızı okuyamıyorum bi bitse şu tatil okumaya vaktim olmuyo bi türlü üzülüyorum ya okuuyamdığım içinnn en kısa zamanda görüşürüz inş.

ya arkadaşlar ya çok şey kaçırıyorum yazdıklarınızı okuyamıyorum bi bitse şu tatil okumaya vaktim olmuyo bi türlü üzülüyorum ya okuuyamdığım içinnn en kısa zamanda görüşürüz inş.

okuyamadigin icin üzülme..saniyosunki birseyler kaciriyosun ama selintepe o kadarrrr sabirliki hep tekrar ayni sorulan sorulari hic bikmadan usanmadan ince noktasina varana kadar anlatiyo..yani özel birsey kacirmiyosun inan :))) seline tsklerr

X