kızlar bu gece nişana gittim ,,,beni gören nin ağzı açık kaldı..ay ne güzel zayıflamışsın dediler....şu dakika itibariyle 61 kiloyum... tam 9 kilo vermiş oldum....araya regl girmeseydi daha verebilirdim.....reglim 1 hafta sürdü ve ben hiç veremedim neredeyse!! tatlı krizine girdim 2. günü... light ekmeğe birazcık nutella sürüp yedim....ama onun dışında karbon ve şeker almadım... bugün genellikle peynir ağırlıklı beslendim.... çok hafif hissediyorum kendimi... 38 bedene yeniden merhaba demek süper bi duygu....darısı tüm hanımların başına İNŞALLAH!!!!!!!!
akşam cnm çok çekirdek istedi 84gr lık pakaete baktım 100gr da 5.4 kb var bende yarım paket yedim
hesaplama yapamıyorum ama dün çok fazla kaçırmadığımı düşünüyorum
Kız İzlem, maşallah maşallah nazarım değmesin. 9 puanlar falan :) Pazartesi'yi diğer yarışmadan çok daha merak ediyorum.
Canım, Hatun diyete başladığında 70 kiloydu ve birbuçuk ay gibi bir sürede verdi 9 kiloyu.
Rubi, senin sistem tamamen oturdu hayatım. Bundan sonra işin zevkli kısmına geçiyosun, git gel aynaya bak her gün. Tahminim bir aya kalmadan 8'li rakamların ortalarına inersin gibime geliyor. Çünkü sıkı yapıyosun diyeti. Bu aralar birkaç gün ya da bir iki haftaya kilo vermen acayip hızlanacak böyle yediğin taktirde, korkma sakın bişeycikler olmaz :))) Ben korkmuştum da :)
evet selintepe kesinlikle kötü anlamda aylini yadirgalamak amacli demedim öyle...kendisi dediya vucudumu mahvettim diyipte yüzmeye gidicem diyince öyle yazdim..hatta kendine güneip sisman halde aylini kastetmeden yaziyorum mayo bikini giyenlere hayran kaliyorum..ben güvenemem kndime valla..
Zaracım, 14 yaşında 100'lü kilolara çıkan bir insanın yanlış anlaması gayet doğal, hatta sen yazdıktan hemen sonra Aylin'in yanlış anlayacağını anlayıp konuyu nişanlısıyla bağdaştırıp buna engel olmaya çalıştım ama benim yazdığımı görmedi. Aslında o şu anki kilosuyla bile çok büyük iş başardı ama bunun farkında değil, daha da aşağılara inecek inşallah yaşı o kadar müsait ki.
farkindayim ablam farkindayimm... 105 kg dan indimbenn... sagliksiz da olsa indimm... gurur da duyuyorum kendimle.... nisanlimla bagdastirdigin yaziyi görmedim iste...
. [/COLOR][/COLOR]
şimdi çok erken belki ama ben artık bu düzenimi bozmayacağıma innadığım için soruyorum ramazanda ne yapacağız bakalım ?? hadi bakalım uzman sorusu :))
okumammi tabiki okudum yazini...notta aldim hatta...cok iyi davranarak yemeklerini hazirliyorum kendimi ona karsi cok degistirdim iyi davranmakla mecbur iyi davranacagimi burda okudum ve öylede yapiyorum oysaki cocuga demedigim laf kalmiyodu off..vicdanim cok rahatsiz(( yapmicam ama onunla düsman degil arkadas olacagim..yavrumu mahvettim benn (((bu yasta o benden ben ondan nefret ettik...ama düzeltecegim..inan..sabah cok mutluyduk ikimizde seviserek okula yolladim..odasini yatagini topladi neden? severek öperek uyandirdigim icin ..ara ara anneligimden nefret ediyorum..beni kutayin kilosu görünüsü disardan bakislar mahvetti..o kadar patavatsiz kisiler varki etrafimizda ..beni yolda gördüklerinde kendini zayiflattin sunuda zayiflat derlerdi o an kutay cok üzülürdü...bu bir degil iki degil 3 degil srekli..cok doluyum bu konu hakkinda konuyu konuluktan cikardim belki ..kusura bakma..öpüyorum...
şimdi çok erken belki ama ben artık bu düzenimi bozmayacağıma innadığım için soruyorum ramazanda ne yapacağız bakalım ?? hadi bakalım uzman sorusu :))
selam kızlar sizleri takip etmek çok zevkli hepiniz çok hoşsunuz SELİNTEPE canım yine bişi diycem sabah wc de idrar sonrası dikkatimi çeken şey idrarın koyu ve beyazımsı bir renk olması bu acep yağ yakımı falanmı birde ben her yemek sonrası vucudumda bir sıcaklık hissediyorum bir süre sonra vucudumda sanki bir enerji patlaması oluyor bu durum sizlerdede yaşanıyormu yoksa bendemi bir gariplik var.
Rubi valla günün sorusu. Ramazan'da napıcaz. Uzun süredir bunu düşünüyorum zaten. Çok şükür ki bizim yeme saatlerimizde problem yok, beni tek düşündüren su konusu. Peynir ve et ürünleri insanı susatır. Gece şekersiz hoşaf yapıp, ya da tatlandırıcılı bol bol içebiliriz. İftarda sistem aynen devam, öğle ya da akşam yediklerimizi yiyebiliriz, ben iftarda hemencecik doyacağımıza inanıyorum. Sahurda ne yiycez peki :) Düşünelim kızlar, yumurta yesek susatır sabahına, peynir yesek yine susatır.
Canım idrar koyuluğu, özellikle sabahları yağ atımı anlamına geliyor. Vücudundaki sıcaklık da metabolizmanın proteinleri işleyebilmek adına normalde çalıştığından iki kat daha hızlı çalışması anlamına geliyor. Karbonhidratı bol birşey yediğinde oysa metabolizma yavaşlar ve resmen vücut uyuyakalır, hatta senin bile uykun gelir.
gerçekten doğru ya yemekten sonra uykum falan gelmiyor artık hatta dün akşam kızlar yürüyüşe çağırdı .yok ben sabah yürüdüm dedim. yemeği yedikten sonra bi enerji geldiki peşlerinden bende gidiverdim stada yürümeye.yani dün 2 saat yürümüş oldum :))
ramazanda da mesela sahurda 2 tane tost yapıp yesek fazlamı olur hem susatmaz. hemde tok tutar.. 1 tane peynirli tost kaç kb idi bilmiyorum ama
açıkçası ben normaldede sahurda ağır yemem hemen her gece eşimle ben kepekli ekmekten 2 tane tost yapıp yerdik ne dersin??
Merhaba, burada yeniyim, öncelikle bütün azimle diyet yapıp kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum. İdrarın koyuluğu pek yağ yakımı ile alakalı gelmedi bana. Sabah idrarın koyu renk olması, gece uyku sırasında uzun süre tuvalete gidilmeyip koyulaşmasından kaynaklanır. Su tüketiminiz azsa yine renk koyulaşır, çoksa açılır. Diğer yandan devamlı idrarın koyu renk olması özellikle diyet yapan birinde karaciğer sorununa delalet olabilir.
birde şunu söylemek istiyorum..
hep şunu deriz ya arkadaş bu işi beyinde bitireceksin.. ben bu kadar rahat geçirdiğim 10 günden sonra şunu söylemek istiyorum: bu iş beyinde falan bitmiyor. canın istemeyince istemiyor işte. hakikaten vücut istemiyor ya
sen ne dersin selin bilmiyorum ama