Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hem neden gitmiyimkiii, en güzel spor YÜZMEK, kollarim icinde skilasabilir ins...
hem ben ne sismanlar gördüm benim iki katii utanmiolarda benmi utanicammm

valla çok kolay oldu alışmam.zaten yok denecek kadar az atıyodum.demli ve tek şekerli koca kupaya.şimdi fazla dem koymuyorum şeker de atmıyorum çayda azcık acımsı bi tad olcak ben öle seviyorum zaten.tırmalayarak ta değil zevkle içiyorum:KK1:

İyi vallahi çok sevindim senin adına. Benim ablam bir küçük bardağa 6 şeker atardı, o şu an şekersiz içiyor ve zevk alıyorsa herkes bırakabilir şekeri diye düşünüyorum.

Aylin90 yanlış anladın şişmanlığı kastetmedi Zara, hani mayo giyince vücudunun sarkması görünüyor ya onu kastetti. Di mi Zara, ben öyle anladım?

Kızlar bana da müsade, yarın tüm gün işteyim, bilgisayar başında olacağım, kaçamak yok lütfen aynı hız devam ediyoruz, herkes harika gidiyor, kaçamak yapanlar üzülmesin, yarın yeni bir gün herşeyin telafisi var. Öpüyorumnanaktan :))

Aylin90 yanlış anladın şişmanlığı kastetmedi Zara, hani mayo giyince vücudunun sarkması görünüyor ya onu kastetti. Di mi Zara, ben öyle anladım?

benim mayokini var.....
bacaklarim kötü tek,
mayoda herhalde görünecek, bikinide giymem... aman hic tinmiyorummm

:sm_cool:

Tabi yazarım hayatım, yorum isteyenler ayrıca belirtirse çok hızlı yazdığım için hemencecik yorumlayabilirim. Kendi listemden kopyalıyorum daha kolay oluyor :))

30.06.2010 ÇARŞAMBA TOPLAM:

KAlkınca keten tohumu ve 2 bardak ılık su ..

Sabah=
1 domatesle peynirli menemen 5p

öğlen
tavuk döner 2p
semizotu yemeği 2p
peynir 1p

Ara=
100 gram kiraz 8p

Akşam =
ekmeksiz köfte kendim yaptım 1p
çiğ semiz otu ve çeyreğin yarısı kadar soğanla salata 3p

Ara=
1 avuç kabak 1p
ve şekrsiz kahve

+24

2 litre su spor yok

Canım, bugünkü menün örnek gösterilecek menülerden birisi olmuş. Aradaki kirazı umarım yemekten hemen sonra yememişsindir. Kabak çekirdeği de hem sağlıklı hem de değeri düşük, toplamda puanın da harika, tebrikler, açlık durumun nasıl bu arada? Eski diyetlerinle kıyaslanınca zorluk yaşıyor musun?

Oh içimi rahattın selinim yaa çok sağol .. ben eski diyetimide zor yapmamıştım .kafama yerleştirdiğim iin sanırım bana zor gelmedi veya ..Ama bu diyette hi tatlı krizine girmedim orası süper oldu ..normalde ben regly öncesi kayısı kuruları veya piko falan yemeden dinmez isteğim çok severim tatlıyı ..Ama ok şükür hemen hemen 20 gündür hi tatlı yemedim ben bile inanmıyorum kendime :KK1:
ama bugün ilk defa açıktım akşam yemeğinden sonra .hemen 1 tane sosis ve 2 kaşık risotto yedim içim rahatladı sempatiksalakcinni

Suzancım, Zara'ya sormama cidden gerek yok, sen tamam diyosan bitmiştir olay.
Kız sen bizim guruptasın hem birinci olucaz biz kıızzzz. Aysebru'nun ekip nal topluycak arkadan nalllll :)))) Cidden böyle giderse bizim ekip daha sıkı gibi geldi bana hehehhehe. Tesadüfen girdim ikinci ekibe ama du bakıyım nolucak.

Yeneriz inş izlemde görünmedi bugün :KK70:

[/B]

kızlar bu gece nişana gittim ,,,beni gören nin ağzı açık kaldı..ay ne güzel zayıflamışsın dediler....şu dakika itibariyle 61 kiloyum... tam 9 kilo vermiş oldum....araya regl girmeseydi daha verebilirdim.....reglim 1 hafta sürdü ve ben hiç veremedim neredeyse!! tatlı krizine girdim 2. günü... light ekmeğe birazcık nutella sürüp yedim....ama onun dışında karbon ve şeker almadım... bugün genellikle peynir ağırlıklı beslendim.... çok hafif hissediyorum kendimi... 38 bedene yeniden merhaba demek süper bi duygu....darısı tüm hanımların başına İNŞALLAH!!!!!!!!

bitmedi anacım bitmedi 11den beri geçmişi okuyorum 2 tarafı da bitrmeye çalışıyorum ama ben gelene kadar herkes kaçmiş :gitme: :gitme:

Oh içimi rahattın selinim yaa çok sağol .. ben eski diyetimide zor yapmamıştım .kafama yerleştirdiğim iin sanırım bana zor gelmedi veya ..Ama bu diyette hi tatlı krizine girmedim orası süper oldu ..normalde ben regly öncesi kayısı kuruları veya piko falan yemeden dinmez isteğim çok severim tatlıyı ..Ama ok şükür hemen hemen 20 gündür hi tatlı yemedim ben bile inanmıyorum kendime :KK1:
ama bugün ilk defa açıktım akşam yemeğinden sonra .hemen 1 tane sosis ve 2 kaşık risotto yedim içim rahatladı sempatiksalakcinni

Yeneriz inş izlemde görünmedi bugün :KK70:

[/B]

geldimm :KK3:

kızlar bu gece nişana gittim ,,,beni gören nin ağzı açık kaldı..ay ne güzel zayıflamışsın dediler....şu dakika itibariyle 61 kiloyum... tam 9 kilo vermiş oldum....araya regl girmeseydi daha verebilirdim.....reglim 1 hafta sürdü ve ben hiç veremedim neredeyse!! tatlı krizine girdim 2. günü... light ekmeğe birazcık nutella sürüp yedim....ama onun dışında karbon ve şeker almadım... bugün genellikle peynir ağırlıklı beslendim.... çok hafif hissediyorum kendimi... 38 bedene yeniden merhaba demek süper bi duygu....darısı tüm hanımların başına İNŞALLAH!!!!!!!!

ayyy çok sevindim tatlım yaa, selin az önce çıktı, bu yazını okusaydı çok mutlu olurdu eminim, bende 40 beden elbise giyebiliyorum ama pantolon 42 basenlerden dolayı olsun eriycek onlar işi ne erisin kaydirigubbakcemile3

arada bir muhabbete gel canım
sempatiksalakcinni

30.06.2010 çarşamba( sabahları wc den sonra, hiçbirşey yemeden hergün tartılyorum)
1 çay kaşığı dövülmemiş çörek otu 2 bardak ılık su
sabah
yarım domates (3)
peynir çeşitleri (1)
salam(1)
şekersiz çay ( 0)

sabah = 5

öğlen dışardaydım
çantama ton balığı koydum onu yedim (0)

2 tavuk burger+diet kola (3)

1 kepçe tavuk suyu çorbasının sadece tavukları (1)

amanıınnnn 9 olmuş süper yaa 2litre kadar su, 4 saat alışveriş merkezinde gezinti wc1

tebrik ederim canim .cok sevindim senin adina :)
darisi bizim gibilerin basina..
mrk ettim nekadar sürede verdin ve baslangic kilon kacti :)
a.s.

hani ben dün 96800 düm ya.. arık değilim he he 96 400 olmuşum..

kendimi çok iyi hissediyorum valla..

30.06.2010 menümüde yazayımda onada bir aferin alayım bari

sabah 09.00 : peynir çay 1 puan
öğlen 13.30 : tavuk döneri 250 gr kadar yemişimdir. 18
ara 17.30 : peynir 1 puan
akşam 19.30 : köfte ve öğlenden kalan 50 gr tavuk döneri 9

TOPLAM: 29 puan

evet selintepe kesinlikle kötü anlamda aylini yadirgalamak amacli demedim öyle...kendisi dediya vucudumu mahvettim diyipte yüzmeye gidicem diyince öyle yazdim..hatta kendine güneip sisman halde aylini kastetmeden yaziyorum mayo bikini giyenlere hayran kaliyorum..ben güvenemem kndime valla..

30.06.2010 çarşamba( sabahları wc den sonra, hiçbirşey yemeden hergün tartılyorum)
1 çay kaşığı dövülmemiş çörek otu 2 bardak ılık su
sabah
yarım domates (3)
peynir çeşitleri (1)
salam(1)
şekersiz çay ( 0)

sabah = 5

öğlen dışardaydım
çantama ton balığı koydum onu yedim (0)

2 tavuk burger+diet kola (3)

1 kepçe tavuk suyu çorbasının sadece tavukları (1)

amanıınnnn 9 olmuş süper yaa 2litre kadar su, 4 saat alışveriş merkezinde gezinti wc1

Kız İzlem, maşallah maşallah nazarım değmesin. 9 puanlar falan :) Pazartesi'yi diğer yarışmadan çok daha merak ediyorum.

tebrik ederim canim .cok sevindim senin adina :)
darisi bizim gibilerin basina..
mrk ettim nekadar sürede verdin ve baslangic kilon kacti :)
a.s.

Canım, Hatun diyete başladığında 70 kiloydu ve birbuçuk ay gibi bir sürede verdi 9 kiloyu.

hani ben dün 96800 düm ya.. arık değilim he he 96 400 olmuşum..

kendimi çok iyi hissediyorum valla..

30.06.2010 menümüde yazayımda onada bir aferin alayım bari

sabah 09.00 : peynir çay 1 puan
öğlen 13.30 : tavuk döneri 250 gr kadar yemişimdir. 18
ara 17.30 : peynir 1 puan
akşam 19.30 : köfte ve öğlenden kalan 50 gr tavuk döneri 9

TOPLAM: 29 puan

Rubi, senin sistem tamamen oturdu hayatım. Bundan sonra işin zevkli kısmına geçiyosun, git gel aynaya bak her gün. Tahminim bir aya kalmadan 8'li rakamların ortalarına inersin gibime geliyor. Çünkü sıkı yapıyosun diyeti. Bu aralar birkaç gün ya da bir iki haftaya kilo vermen acayip hızlanacak böyle yediğin taktirde, korkma sakın bişeycikler olmaz :))) Ben korkmuştum da :)

selincigim Kutayi bu sabah bir tartayim dedim kilosu dün sabahki gibi ayni cikti 57.8.. dünde yavrum cok güzel yedi fazladan hic birsey istemedi ?? kutaya yatkinmi bu diyet acaba ayni kiloda kalmasi...

evet selintepe kesinlikle kötü anlamda aylini yadirgalamak amacli demedim öyle...kendisi dediya vucudumu mahvettim diyipte yüzmeye gidicem diyince öyle yazdim..hatta kendine güneip sisman halde aylini kastetmeden yaziyorum mayo bikini giyenlere hayran kaliyorum..ben güvenemem kndime valla..

Zaracım, 14 yaşında 100'lü kilolara çıkan bir insanın yanlış anlaması gayet doğal, hatta sen yazdıktan hemen sonra Aylin'in yanlış anlayacağını anlayıp konuyu nişanlısıyla bağdaştırıp buna engel olmaya çalıştım ama benim yazdığımı görmedi. Aslında o şu anki kilosuyla bile çok büyük iş başardı ama bunun farkında değil, daha da aşağılara inecek inşallah yaşı o kadar müsait ki.

selincigim Kutayi bu sabah bir tartayim dedim kilosu dün sabahki gibi ayni cikti 57.8.. dünde yavrum cok güzel yedi fazladan hic birsey istemedi ?? kutaya yatkinmi bu diyet acaba ayni kiloda kalmasi...

Zara dün yazdığım alternatif yiyecekleri okumuşsundur umarım. Zamanla et ve peynirden bıkarsa o çareyi düşün hayatım. Bana sorarsan Kutay'ı hergün tartma, senin en başta yapman gereken şey onun hayatından mümkün olduğu kadar kilo olayını çıkarmak, beyninden silmek. Buna bir an önce başlarsan her yediği şeyden suçluluk hissetmesini engellersin ileride. Diyette evet ama bunu ona söylemeden ve hissettirmeden başarabilirsen zaferlerin en büyüğü senin olur. Şu an bütün yiyeceklerini sen ayarlıyorsun nasılsa. Şimdi sen ona diyettesin dersen ve o yediklerini beyninde bir yerlere oturtursa kilo verir vermesine ama ilerde kilo verdikten sonra bu kez başka şeyler yedii zaman yediği şeylerin yanlış olduğunu düşünür ve yeniden kilo almaya başlar. Bir zaman gelecek ki onun yediklerini kontrol edemeyeceksin, o yüzden normal yaşıyormuş normal şeyler yiyormuş gibi yanında bu tür şeyleri konuşmaman en güzeli olacak sanki.

Zara dün yazdığım alternatif yiyecekleri okumuşsundur umarım. Zamanla et ve peynirden bıkarsa o çareyi düşün hayatım. Bana sorarsan Kutay'ı hergün tartma, senin en başta yapman gereken şey onun hayatından mümkün olduğu kadar kilo olayını çıkarmak, beyninden silmek. Buna bir an önce başlarsan her yediği şeyden suçluluk hissetmesini engellersin ileride. Diyette evet ama bunu ona söylemeden ve hissettirmeden başarabilirsen zaferlerin en büyüğü senin olur. Şu an bütün yiyeceklerini sen ayarlıyorsun nasılsa. Şimdi sen ona diyettesin dersen ve o yediklerini beyninde bir yerlere oturtursa kilo verir vermesine ama ilerde kilo verdikten sonra bu kez başka şeyler yedii zaman yediği şeylerin yanlış olduğunu düşünür ve yeniden kilo almaya başlar. Bir zaman gelecek ki onun yediklerini kontrol edemeyeceksin, o yüzden normal yaşıyormuş normal şeyler yiyormuş gibi yanında bu tür şeyleri konuşmaman en güzeli olacak sanki. [/QUOTE]

okumammi tabiki okudum yazini...notta aldim hatta...cok iyi davranarak yemeklerini hazirliyorum kendimi ona karsi cok degistirdim iyi davranmakla mecbur iyi davranacagimi burda okudum ve öylede yapiyorum oysaki cocuga demedigim laf kalmiyodu off..vicdanim cok rahatsiz :KK43:(( yapmicam ama onunla düsman degil arkadas olacagim..yavrumu mahvettim benn:KK43:(((bu yasta o benden ben ondan nefret ettik...ama düzeltecegim..inan..sabah cok mutluyduk ikimizde seviserek okula yolladim..odasini yatagini topladi neden? severek öperek uyandirdigim icin ..ara ara anneligimden nefret ediyorum..beni kutayin kilosu görünüsü disardan bakislar mahvetti..o kadar patavatsiz kisiler varki etrafimizda ..beni yolda gördüklerinde kendini zayiflattin sunuda zayiflat derlerdi o an kutay cok üzülürdü...bu bir degil iki degil 3 degil srekli..cok doluyum bu konu hakkinda konuyu konuluktan cikardim belki ..kusura bakma..öpüyorum...

X