Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

allahim nolur regl gelmesin yarin, eger yüzmeye gidersemmm

:Saruboceq:

selincim söz nan suzan sözü ;P

zara uyutsaydin cocuuuu acikmazdi pech :))

Canım, çok teşekkür ederim, sana güveniyorum.

selincim abow felan deme ya bu hafta bişi oldu bana.adet olcam ondanmıdır bilmem:)

Venharcım, oklavalar şakaydı. Cidden ne düşündüğümü söyleyeyim mi hayatım. Sen bunlara rağmen yine kilo vereceksin, senin kilon en son hatırladığım kadarıyla 77 idi, ki o kadar kaçamağa rağmen kilonu geçmemişsin. Kilo alacağını düşünmüyorum hayatım, regl dönemi değilse istersen yarın bi tartıl görelim diycem ama pardon adet olucam yazmışsın, bittikten sonra bi tartıl ve yaz lütfen.

selincim bana güvenebilirsin hatta kardesim zara ya sor güvenilirligimi ?? :)))

demi zaracim

Ben şahsen sabahları ekmeği tercih ederim, kişisel tercihim tabi. En azından gözünün başka zamanlarda karbona kaymasını engeller.

Ablam ben geçen hafta hep ekmek yedimde veremedim gibime geliyo bu hafta tartılmıyorum ama karnım düzeldi bi iyi hissediyorum verdiğimi hissediyorum bence ekmeği kesmek iyi geldi bana . İşyerinde bir makina var para atıyorum zero alıyordum ve 6 saat yemek yememiştim o makinada hep bisküvi var tek alabileceğim ufak fıstık paketiydi ve bayılacak gibiydim onu da o yüzden aldım. Yarın yumurta ile devam inşallah. Bugün 20 lerde kapadım ama koşarak çıkardım hıncını yine 8 km yürüdüm .hihoyyyt

Suzancım, Zara'ya sormama cidden gerek yok, sen tamam diyosan bitmiştir olay.
Kız sen bizim guruptasın hem birinci olucaz biz kıızzzz. Aysebru'nun ekip nal topluycak arkadan nalllll :)))) Cidden böyle giderse bizim ekip daha sıkı gibi geldi bana hehehhehe. Tesadüfen girdim ikinci ekibe ama du bakıyım nolucak.

abla annem ciftlikden süt almis kaynatti, 1 bardak kac puanki?

üstüde kaymak tutmus ooohhhhhh

Burçakcım, seni iki kere tebrik etmek bir kere de kınamak istiyorum izninle. TEBRİK-1: Bu hafta tartılmadığın için. TEBRİK-2: İşyerindeki bisküvi makinesinden bisküvi değil de fıstık aldığın için (sen basitmiş gibi yazmışsın olayı ama her babayiğidin harcı değil 6 saat aç kaldıktan sonra bisküvilere saldırmamak) KINAMA: Geçen hafta kilo veremedim demişsin, geçen hafta 1,760 kg. gitmiş neredeyse iki kilo, hatta derecede üçüncü olmuşsun. Seni bu fikrinden dolayı kınıyor hatta ve hatta oklavalıyorum. klava: 2 kilo az mı, evde iki kiloluk bir şey bul ve bi elinde tut bakıyım, hem de bir haftada ve yeni başladın.

en son cuma tartıldım 75.5 tum bu cuma değilde p.tesi felan tartılcam.regll olmuş oluyorum ama bakcam yine de.ben hayatımdan kesme şekeri çıkardım en azından.ve daha önce misafirliğe felan gittiğim de yapılan pasta böreklerden doyana kadar yer çekinmzedim.ama şimdi ucundan azcıkla yetinmeye çalışıyorum.ah azcık ta spor yapsam başlıcam başlıcam amam ne zaman:)bu topice başlamadan öce 78 dim 1 k.loyu kendi kendime buraya başlamadan vermiştim.

Son düzenleme:
ictim sütü kaymaksiz iyi geldi.. belki wc cikabilirim yine

Venhar, ben iyi hatırlıyorum ilk konuşmalarımızı, sen aldığın şeker için az zannediyordun ama günde yaklaşık 6 şeker alıyordun, yediğin pastaların içindeki şekerler de cabası. Sadece şekerden kıssa bir insan yine kilo verebiliyor. Bişey sorucam, şekersiz çaya alıştın mı, tatlandırıcı mı atıyosun, yoksa tırmalayarak mı içiyosun hala alışamadın mı?

Harbi Aysebru nerde ay. Kaç saattir bakınıp duruyorum bi türlü gelemedi. Aysebruuuuuuu, hu hu, kız yenileceğini anladın da kaçtın mı yoksa hehehheh.

valla çok kolay oldu alışmam.zaten yok denecek kadar az atıyodum.demli ve tek şekerli koca kupaya.şimdi fazla dem koymuyorum şeker de atmıyorum çayda azcık acımsı bi tad olcak ben öle seviyorum zaten.tırmalayarak ta değil zevkle içiyorum

Zaracım, görmüştür kız onun nişanlısı her biyerini, biraz özel oldu ama pardon :))

kiz sen zayifladim her yerim sarkti diyosun bide yüzmeye gidecem diyosun...hayattaaa gitmem....özel oldu belki ama pardon.

tesüf ederim :gitme: okadarda sarkti demedim.... bacaklarim kötü tek...
$ort giyiyorum altina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…