valla çok kolay oldu alışmam.zaten yok denecek kadar az atıyodum.demli ve tek şekerli koca kupaya.şimdi fazla dem koymuyorum şeker de atmıyorum çayda azcık acımsı bi tad olcak ben öle seviyorum zaten.tırmalayarak ta değil zevkle içiyorum
Aylin90 yanlış anladın şişmanlığı kastetmedi Zara, hani mayo giyince vücudunun sarkması görünüyor ya onu kastetti. Di mi Zara, ben öyle anladım?
:sm_cool:
Tabi yazarım hayatım, yorum isteyenler ayrıca belirtirse çok hızlı yazdığım için hemencecik yorumlayabilirim. Kendi listemden kopyalıyorum daha kolay oluyor :))
30.06.2010 ÇARŞAMBA TOPLAM:
KAlkınca keten tohumu ve 2 bardak ılık su ..
Sabah=
1 domatesle peynirli menemen 5p
öğlen
tavuk döner 2p
semizotu yemeği 2p
peynir 1p
Ara=
100 gram kiraz 8p
Akşam =
ekmeksiz köfte kendim yaptım 1p
çiğ semiz otu ve çeyreğin yarısı kadar soğanla salata 3p
Ara=
1 avuç kabak 1p
ve şekrsiz kahve
+24
2 litre su spor yok
Canım, bugünkü menün örnek gösterilecek menülerden birisi olmuş. Aradaki kirazı umarım yemekten hemen sonra yememişsindir. Kabak çekirdeği de hem sağlıklı hem de değeri düşük, toplamda puanın da harika, tebrikler, açlık durumun nasıl bu arada? Eski diyetlerinle kıyaslanınca zorluk yaşıyor musun?
Suzancım, Zara'ya sormama cidden gerek yok, sen tamam diyosan bitmiştir olay.
Kız sen bizim guruptasın hem birinci olucaz biz kıızzzz. Aysebru'nun ekip nal topluycak arkadan nalllll :)))) Cidden böyle giderse bizim ekip daha sıkı gibi geldi bana hehehhehe. Tesadüfen girdim ikinci ekibe ama du bakıyım nolucak.
Oh içimi rahattın selinim yaa çok sağol .. ben eski diyetimide zor yapmamıştım .kafama yerleştirdiğim iin sanırım bana zor gelmedi veya ..Ama bu diyette hi tatlı krizine girmedim orası süper oldu ..normalde ben regly öncesi kayısı kuruları veya piko falan yemeden dinmez isteğim çok severim tatlıyı ..Ama ok şükür hemen hemen 20 gündür hi tatlı yemedim ben bile inanmıyorum kendime
ama bugün ilk defa açıktım akşam yemeğinden sonra .hemen 1 tane sosis ve 2 kaşık risotto yedim içim rahatladı sempatiksalakcinni
Yeneriz inş izlemde görünmedi bugün
[/B]
kızlar bu gece nişana gittim ,,,beni gören nin ağzı açık kaldı..ay ne güzel zayıflamışsın dediler....şu dakika itibariyle 61 kiloyum... tam 9 kilo vermiş oldum....araya regl girmeseydi daha verebilirdim.....reglim 1 hafta sürdü ve ben hiç veremedim neredeyse!! tatlı krizine girdim 2. günü... light ekmeğe birazcık nutella sürüp yedim....ama onun dışında karbon ve şeker almadım... bugün genellikle peynir ağırlıklı beslendim.... çok hafif hissediyorum kendimi... 38 bedene yeniden merhaba demek süper bi duygu....darısı tüm hanımların başına İNŞALLAH!!!!!!!!
kızlar bu gece nişana gittim ,,,beni gören nin ağzı açık kaldı..ay ne güzel zayıflamışsın dediler....şu dakika itibariyle 61 kiloyum... tam 9 kilo vermiş oldum....araya regl girmeseydi daha verebilirdim.....reglim 1 hafta sürdü ve ben hiç veremedim neredeyse!! tatlı krizine girdim 2. günü... light ekmeğe birazcık nutella sürüp yedim....ama onun dışında karbon ve şeker almadım... bugün genellikle peynir ağırlıklı beslendim.... çok hafif hissediyorum kendimi... 38 bedene yeniden merhaba demek süper bi duygu....darısı tüm hanımların başına İNŞALLAH!!!!!!!!
Aylin90 yanlış anladın şişmanlığı kastetmedi Zara, hani mayo giyince vücudunun sarkması görünüyor ya onu kastetti. Di mi Zara, ben öyle anladım?
30.06.2010 çarşamba( sabahları wc den sonra, hiçbirşey yemeden hergün tartılyorum)
1 çay kaşığı dövülmemiş çörek otu 2 bardak ılık su
sabah
yarım domates (3)
peynir çeşitleri (1)
salam(1)
şekersiz çay ( 0)
sabah = 5
öğlen dışardaydım
çantama ton balığı koydum onu yedim (0)
2 tavuk burger+diet kola (3)
1 kepçe tavuk suyu çorbasının sadece tavukları (1)
amanıınnnn 9 olmuş süper yaa 2litre kadar su, 4 saat alışveriş merkezinde gezinti wc1
tebrik ederim canim .cok sevindim senin adina :)
darisi bizim gibilerin basina..
mrk ettim nekadar sürede verdin ve baslangic kilon kacti :)
a.s.
hani ben dün 96800 düm ya.. arık değilim he he 96 400 olmuşum..
kendimi çok iyi hissediyorum valla..
30.06.2010 menümüde yazayımda onada bir aferin alayım bari
sabah 09.00 : peynir çay 1 puan
öğlen 13.30 : tavuk döneri 250 gr kadar yemişimdir. 18
ara 17.30 : peynir 1 puan
akşam 19.30 : köfte ve öğlenden kalan 50 gr tavuk döneri 9
TOPLAM: 29 puan
evet selintepe kesinlikle kötü anlamda aylini yadirgalamak amacli demedim öyle...kendisi dediya vucudumu mahvettim diyipte yüzmeye gidicem diyince öyle yazdim..hatta kendine güneip sisman halde aylini kastetmeden yaziyorum mayo bikini giyenlere hayran kaliyorum..ben güvenemem kndime valla..
selincigim Kutayi bu sabah bir tartayim dedim kilosu dün sabahki gibi ayni cikti 57.8.. dünde yavrum cok güzel yedi fazladan hic birsey istemedi ?? kutaya yatkinmi bu diyet acaba ayni kiloda kalmasi...