Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

8.00 1 nescafe tatlandirici
1 süt dilimi 9,4 kb

11.30 yarim simit bi parca acma kücük ama
yarim domates
3 zeytin
2 kupa cay tatlandirici ile
4 catal sahanda yumurta

17.00 yaklasik 300gr haslanmis tavugu dittim teflon tavada kavurdum yagsiz tabi ben haslanmis tavugu pek sevmiyorum civik civik yumusak gibi

bu saat oldu bise yemedim ac degilim daha dogrusu ama bi kac bardak zero ictim :) selincim yorum lütfen bekliyorum hüüühhhüüüüü

Canım tebrikler o zaman, tahminimce çocukların çok daha iyi kilo vermesi lazım, Kutay enerjik bir çocuk, enerji ihtiyacı küçük büyük herkeste karbonhidratlardan sağlandığına göre, sadece karbonhidrat kısıtlamasıyla çok rahat kilo verir çünkü hareketli. Aralarda bişey kaçırıyor mu takip edebiliyor musun, cips cola falan, benim yeğen gizli gizli gider marketten alır yer, bişey olmamış gibi diyete devam eder de evde, aynı kek durumuna düşme sakın.[/QUOTE]

yok ablasi yok evimiz zaten yan yana odalari örürüm eger birsey yese yemiyor..burda almanyada cocuk yanliz disari birakilmiyo türkiyedeki gibi gidiyim marketten aliyim demez bu yastaki bebeler...iyi yasinda tutabildim kutayi bence diyet yaptirmakla..ilerde istesem yapmazdi belkide dedigin gibi gider kendi alir yerdi eee büyüdü diye parada verecegiz tabi..daha ana kuzusu o yanimda gider ben nere gitsem :)) simdi ama anneee dedi bana hm dedim yok bise tamam dedi...sanirim birsey isticekti istemedi...yatsa aklina gelmez yatmadi michael jackson var bugün ona bakiyo..izin verdimde ...

selintepe ben dün bütün gün tartilmadim bugünde iste ögledensonra bi tartiliym dedim
cok üzgünüm ya

Sutem, olabilir, merak etmişsin. Ama üzülmek çözüm değil biliyorsun. Üzüle üzüle bu günlere gelmedik mi, sadece üzüldük hiçbir şey yapmadık. Senden de bir ricam olacak naçizane. Azcık hatırım varsa Pazartesi'ne kadar tartıya çıkma hiç olur mu? Söz verebilir misin bana bu konuda?

yarin yüzmeye gidesim varrrr, güneslenesim varrr
ins yumurta patlamazzz
acayip yüzesim geldi

Gör bak yarın istemiyorsun ya bu kez de regl olursun :)))

bende sarkikim bendeeee..bir amaliyat olsam aldirsam varya en azindan bir 10 kilo ölü deri gider ahh ahhh...ama olsun korsa giyniyorum tüm beden heryerimi skiyo cok güzel görünüyorum..rahatsiz olmuyorum ama olmasa daha iyi ,,

Hayatım teknoloji o kadar gelişti ki, Almanya'da karboksi yok mu, o sarkık deriyi varya acayip toparlıyor taş gibi yapıyor, benim 8 seans bitti ve o sünüklüğün, o sarkıklığın çoğu gitti. Ameliyata dikişe hiç gerek yok, şiddele tavsiye ederim.

şimdi ben toparlayabilirsem ne yediğimi yazcam

6 sosis 1 krbn

yarım gözeleme 15 krbn

4 kaşık makarna salatası 15 krbn

yarım dilim kek 10 krbn

2 dilim light ekmekle yapılmış köfte oda olsun 6 krbn

bir küçük dondurma 7 krbn

100 gr kiraz 8 krbn

azcık salata (maydonoz ve kuru soğanlı) 4 krbn

66 hesapladım belki eksik verdiklerim olabilir:dilcikar:

selin ablacım harikasın gerçekten insana moral veriyorsun.. umarım sende istediğin kilolara hiç zorlanmadan ulaşırsın.:eek: cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook evet karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum etle sütle pek aram yoktur o yuzden baya bi zorlanıyorum. 40-50 puan arası yawaş kilo verirsin demişsin benim 10 gunde 3-3.5 kilo verebilmem için yani yaklaşık olarak günde kaç puan yapmamı önerirsin? çok soru sorduysam kusura bakma :gitme:eyvahedigeldismile

6 sosis 1 krbn

yarım gözeleme 15 krbn

yarım dilim kek 10 krbn

100 gr kiraz 8 krbn

abooo bu ne gii iyi yemissin hah :)) afiyet olsunnn

ay selin abla yapmaaa busefer de regl istemiyorum yüzesim varrrr
belkide inadina yapiyorummm psikolojikmen gelmiyorya regl, yarin inadina gelsin diye hehe

Tekrar tekrarr tek tek parmaklarini öpyüroummm, ellerine saglikk. nekadar güzel anlatmissin.... kendime stres yapiyorumm evettt... ayy 3 hafta kaldi daha, istee 83 olamicamm, nasil basaricamm falan filan diyip duruyorumm, kollarimi cok takiyorumm, durmadan papagan gibi konusuyorum dertleniyorumm. tartiyi baska biyere kaldiricam artikk tartilmamak icinn valla yaa.... tek tük kacamaklar oluyor maleseff regl gelmedi diye moralim bozuluyor dogruu, ama söz simdi kendime geldimm daha cok dikkat edicemm... tsk ederimm... menümü tekrar yaziyorumm güncelledim, yorum yaparsan sevinirim ablam

sabah:

peynirli 2 yumurta 1p

öglen:

3 tavuk burger 1,5p
1 yk mayonez 1p
azz peynir

meyve suyu sekeri cok az olan 2p (söz bidaha icmicem evde baska su yoktu soguk)

ara:

5 cilek 4p
2 üzüm 1p
3 tane kücücük ceviz cikolatasi mi desem nasil desem... 5p mi desem neyse dedigin gibi kacamak, dünyanin sonu degil, relaxim stres yapmiyorumm bunu görmüyorum bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
cola light

aksam

4 tavuk burger 2p
1 kasik mayonez 1p
1 salam
1 peynir

20 puan???? neyse yine iyiyim yanii

canim süperrrr
senin mününü görünce de gaza geliyorum
sen benim grupdasin dimi????

kac kiloydun cizelgen yok????

tsk ederim canim benim:) bende cok motive oluyorum. ben gecen pazartesi 85le basladim en son tartildigimda 82.5 du

abooo bu ne gii iyi yemissin hah :)) afiyet olsunnn

he valla iyi yedim:)yarışma dışın da olmanın verdiği rahatlık olsa gerekkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana kendimle savaş-yarış ya da her ne derseniz öle bi haldeyim.bana göre iyi gidiyorum.daha da iyi olabilirim ama önceden bir hızla başlayıp bıraktığım gibi olmasın die daha yavaş adım atıyorum o kadar.beni tanısanız bunun bile bi başarı oldunu bilirdiniz:KK1:

yok ablasi yok evimiz zaten yan yana odalari örürüm eger birsey yese yemiyor..burda almanyada cocuk yanliz disari birakilmiyo türkiyedeki gibi gidiyim marketten aliyim demez bu yastaki bebeler...iyi yasinda tutabildim kutayi bence diyet yaptirmakla..ilerde istesem yapmazdi belkide dedigin gibi gider kendi alir yerdi eee büyüdü diye parada verecegiz tabi..daha ana kuzusu o yanimda gider ben nere gitsem :)) simdi ama anneee dedi bana hm dedim yok bise tamam dedi...sanirim birsey isticekti istemedi...yatsa aklina gelmez yatmadi michael jackson var bugün ona bakiyo..izin verdimde ...[/QUOTE]

Zaracım, aslında senin yapman gereken çok basit, bu çocuk çikolata ile susar di mi? O zaman yarın hemen markete git ve %70 kakao oranlı çikolatalardan bol bol al, bu diyette çok fazla etkisi yok, daha iyisi daha garantisi olsun diyorsan şekersiz, şeker hastaları için üretilmiş çikolatalar var onlardan al istediği kadar yiyebilir. %70'ten sınırlı yesin, şekersizlerden istediği kadar, çünkü bizim diyette şeker yasak, çikolata şekersiz olduğuna göre geriye yağ kalıyor, yağın çok fazla bir etkisi yok o yüzden hem çocuğun susar sen de rahat edersin, hem de diyete zararı olmaz. Bir de yine şekersiz sütlü tatlılar var onlardan orda bulabilirsen yine şeker hastaları için üretiliyor ondan da yiyebilir. Çocuğu kandıracaksın şeker yiyorum zannedecek başka türlü susmaz bu hayatım.

8.00 1 nescafe tatlandirici
1 süt dilimi 9,4 kb

11.30 yarim simit bi parca acma kücük ama
yarim domates
3 zeytin
2 kupa cay tatlandirici ile
4 catal sahanda yumurta

17.00 yaklasik 300gr haslanmis tavugu dittim teflon tavada kavurdum yagsiz tabi ben haslanmis tavugu pek sevmiyorum civik civik yumusak gibi

bu saat oldu bise yemedim ac degilim daha dogrusu ama bi kac bardak zero ictim :) selincim yorum lütfen bekliyorum hüüühhhüüüüü

Kız sen niye üzülüyorsun bakim, menün süper, az bi geç yemişsin açmaları falan ama yanında protein olmadığı için onlar da etkisiz eleman. Gül bakıyım cidden iyi gidiyorsun, vallahi gaz vermiyorum.

6 sosis 1 krbn

yarım gözeleme 15 krbn

yarım dilim kek 10 krbn

100 gr kiraz 8 krbn

Abovvvv :eek:klava::eek:klava::

selin ablacım harikasın gerçekten insana moral veriyorsun.. umarım sende istediğin kilolara hiç zorlanmadan ulaşırsın.:eek: cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook evet karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum etle sütle pek aram yoktur o yuzden baya bi zorlanıyorum. 40-50 puan arası yawaş kilo verirsin demişsin benim 10 gunde 3-3.5 kilo verebilmem için yani yaklaşık olarak günde kaç puan yapmamı önerirsin? çok soru sorduysam kusura bakma :gitme:eyvahedigeldismile

Estağfurullah tabi ki soracaksın. 10 günde 3-3,5 kilo için garanti olsun diyosan günde 10 karbonu geçme derim ben. Eğer vücudun alıştıysa diyete rahat verirsin. Ama her gün tartılma sen de.

ay selin abla yapmaaa busefer de regl istemiyorum yüzesim varrrr
belkide inadina yapiyorummm psikolojikmen gelmiyorya regl, yarin inadina gelsin diye hehe

Eh görürsün Aylin, demedi deme :)))))

selincim abow felan deme ya bu hafta bişi oldu bana.adet olcam ondanmıdır bilmem:)

spor yapmiyacam diyenden kork :p bugün cok üsenmistim ama sonradan bir gaz bir heves geldi anlatamam 1.5 saat yürüyüs kosu arasi bisey yaptim cok yoruldum ama kendimi cok iyi hissettim sonrasinda...

X