kızlar bu gece nişana gittim ,,,beni gören nin ağzı açık kaldı..ay ne güzel zayıflamışsın dediler....şu dakika itibariyle 61 kiloyum... tam 9 kilo vermiş oldum....araya regl girmeseydi daha verebilirdim.....reglim 1 hafta sürdü ve ben hiç veremedim neredeyse!! tatlı krizine girdim 2. günü... light ekmeğe birazcık nutella sürüp yedim....ama onun dışında karbon ve şeker almadım... bugün genellikle peynir ağırlıklı beslendim.... çok hafif hissediyorum kendimi... 38 bedene yeniden merhaba demek süper bi duygu....darısı tüm hanımların başına İNŞALLAH!!!!!!!!
:))) cok güzel bir duygu degilmi..bu daha neki sen neler yasayacaksin neler..seni tanimicaklar bile..ve cevrende gördgün bu tepkiler seni bu diyete dahada baglayacak...dilerim herkes yasasin bu duyguyu...ben cokkk yasadim ve yasiyorumda...korkmadan cekinmeden topluma gireceksin...giyimini cekistirmeden oturup yürüyeceksin dügün salonunda wc ye giderken :)) ben hicc gitmezdim wc ye salonda oncaaa insanin karsisinda yürümezdim..ayyy ne yazikmis yaa..