Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

lütfen link verip başka sitelere yönlendirme yapmayalım... faydalı bir konu olacağına inanıyorsanız yazılardan alıntı yaparak aldığınız yeri yönlendirme yapmadan belirtmeniz yeterli olacaktır...a.s.

sutem, Melek, selintepe+, Zara78+, KK Pro Üyedarkolive, brchngcr, aylin90, ekincik+, SadeceAsk, rubi, narin_nazenin, gulhatun, gülsarı, sHiRiNeee

masallllahhhhh
konuyu takip eden üyeleri deşifre etmek forum kurallarına aykırı ve uyarı alma sebebinizdir sonrasında ceza alabilirsiniz lütfen dikkat edelim...ismini konu içinde görmek istemeyen sadece izlemek amaçlı gelen üyelerimiz de mutlaka vardır...

fisnecim burasi tamaaamen yanlis yer sana senin kilonda olan sayfada var ora gitmelisin

yanibunca siskonun icinde senin isin ne?? bende kirildim acikcasi sanki dalga geciyomus gibi oluyo senin yaptigin! benim fikrim .

sen neden 50 kilolar olan topige gitmiyosun??? cok cidden merak ettim bura 100 kilodan fazla olanlarin topigi yani bizim seni anlamamizi beklemen cok tuhaf acikcasi ben rahatsiz oluyorum

Lütfen bu konuda diğer yorum yapan arkadaşlar gibi kırıcı olmadan yapıcı olarak paylaşım yapınız alaycı bişr tavırla üyeyi zorda bırakmanız hiç hoş bir durum değil... rahatsız edici sözcüklerden ve üsluptan sakınalım arkadaşlar kimseyi kırmadan üzmeden paylaşıma devam edelim.. buradan çık git senin için şurası uygun diye hiç bir üyeyi paylaşım yaptığı konudan uzaklaştıramazsınız...biraz daha özen biraz daha dikkat lütfen...rahatsız oluyorsanız başkasına git demek yerine sizin gitmeniz daha uygun olacaktır ......

venhar yakaladım seni gelmişsinsempatiksalakcinni
neler yedin içtin yaz bakiyimmm...cokacimcoook

venhar yakaladım seni gelmişsinsempatiksalakcinni
neler yedin içtin yaz bakiyimmm...cokacimcoook

hiç sorma ne yemedim ki.yapamıycam galiba ben.nese kısaca yazıyım yediklerimi bari

3 tavuk burger

1 dilim ekmek

4 dilim karpuz

4 tavuk baget

ufak bi domates salatalık ve azcık soğanla yapılmış salata

bi sürü kiraz

eşim taze çıtır çıtır ekmek almış azcık ondan

daha sayıyım mıklava:

valla ekmekten sonrasını sayma delikafadulden

eğer daha fazlası yoksa çokta kötü değil canım.

Kalliste'cim Sutem merakından sormuş, git demek istememiş kızcağıza. Harbi ben de merak ettim, merak edilecek birşey çünkü. Ebru, ızlem nasılsınız?

Ebru, hazır seni bulmuşken hemen bişey soracağım. Şimdi ben yukarıya yazdım ya, nasılsınız diye. Onun karşılığında sen de bana iyiyim yazdın hemen sonra diyelim. Benim bu sayfayı değiştirmeden hemen o cevabı görebilmem mümkün değil di mi? Mümkünatı var mı öyle bişeyin? Anlatabildim mi bilmiyorum.

ıyiyim tatlım, sen nasılsın? Artık ben de yarışmacıyım biliyosun, streslendim biraz. ıki gündür rahattım hehehe

29.06.2010 salı

peynir çeşitleri (1 ) beş zeytin ( 1 ) biraz salam sucuk ve sosis (2) =3

öğlen dışardaydım light kola bir tane magnum dondurma( 26 yazıyor arkasında)
dondurmanın arkasından hemen bir ayran içtim (6) = 32

akşam 2 tane tavuk burger ( 2) + light kola 0= 2

37 oldu dondurma hariç iyiydi bugün zemuszemus

wc1- 2 yeşil çay - 2 litre su - 3 saat gezinti

Son düzenleme:
Bak şimdi son yazdıklarınızı görebilmek için bu mesajı yazmak zorunda kalıyorum mesela :)

anladım canım bendede görünmüyor. anca sayfa değiştirince. hatta bekledim kendi otomatik gösterir diye ama olmuyor. :1no2:

canım sayfayı yenile yapasan yeni gelen bütün mesajları görürsün sayfanı değiştirmeden olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…