Kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar.İyi geceler.
lütfen link verip başka sitelere yönlendirme yapmayalım... faydalı bir konu olacağına inanıyorsanız yazılardan alıntı yaparak aldığınız yeri yönlendirme yapmadan belirtmeniz yeterli olacaktır...a.s.selincim düsümdümde ben bu hafta yarismaya katiLmak istiyorum ben bi yerde yanlis yapiyorum onu bulmamiz lazim asiri yavas bende kilo verme
boyum 165 sabahki kilom 102 oysa dün 101,8 dineyseinsallah bu yolda pes etmicem
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
gözümüz gönlümüz $enlensin
konuyu takip eden üyeleri deşifre etmek forum kurallarına aykırı ve uyarı alma sebebinizdir sonrasında ceza alabilirsiniz lütfen dikkat edelim...ismini konu içinde görmek istemeyen sadece izlemek amaçlı gelen üyelerimiz de mutlaka vardır...sutem, Melek, selintepe+, Zara78+, KK Pro Üyedarkolive, brchngcr, aylin90, ekincik+, SadeceAsk, rubi, narin_nazenin, gulhatun, gülsarı, sHiRiNeee
masallllahhhhh
sutem, aysebru ve diğer arkadaş kusura bakmayın ama üslübunuz çok kırıcı. sonuçta ne için diyet yaptığımı bilmiyorsunuz. belki bir sağlık sorunum var veya görüntümden rahatsızım. burada birbirimize destek olmak, moral ve motivasyonumuzu yüksek tutmak için varız.belki kırıcı şeyler söylediğinizin farkında değilsiniz ama alaycı bir dille konuşmanız açıkçası beni çok üzdü. saygılar...
fisnecim burasi tamaaamen yanlis yer sana senin kilonda olan sayfada var ora gitmelisin
yanibunca siskonun icinde senin isin ne?? bende kirildim acikcasi sanki dalga geciyomus gibi oluyo senin yaptigin! benim fikrim .
sen neden 50 kilolar olan topige gitmiyosun??? cok cidden merak ettim bura 100 kilodan fazla olanlarin topigi yani bizim seni anlamamizi beklemen cok tuhaf acikcasi ben rahatsiz oluyorum
venhar yakaladım seni gelmişsinsempatiksalakcinni
neler yedin içtin yaz bakiyimmm...cokacimcoook
hiç sorma ne yemedim ki.yapamıycam galiba ben.nese kısaca yazıyım yediklerimi bari
3 tavuk burger
1 dilim ekmek
4 dilim karpuz
4 tavuk baget
ufak bi domates salatalık ve azcık soğanla yapılmış salata
bi sürü kiraz
eşim taze çıtır çıtır ekmek almış azcık ondan
daha sayıyım mıklava:
valla ekmekten sonrasını sayma delikafadulden
eğer daha fazlası yoksa çokta kötü değil canım.
Ahan da Kalliste'den fırça yemişik :))) :hulya:
Ebru, hazır seni bulmuşken hemen bişey soracağım. Şimdi ben yukarıya yazdım ya, nasılsınız diye. Onun karşılığında sen de bana iyiyim yazdın hemen sonra diyelim. Benim bu sayfayı değiştirmeden hemen o cevabı görebilmem mümkün değil di mi? Mümkünatı var mı öyle bişeyin? Anlatabildim mi bilmiyorum.
4 dilim derken öle karpuzdan kesilen büyük 4 dilim değil bi 100 gr 4 dilim ediyomuş ya öle 4 dilim:)
Ebru, hazır seni bulmuşken hemen bişey soracağım. Şimdi ben yukarıya yazdım ya, nasılsınız diye. Onun karşılığında sen de bana iyiyim yazdın hemen sonra diyelim. Benim bu sayfayı değiştirmeden hemen o cevabı görebilmem mümkün değil di mi? Mümkünatı var mı öyle bişeyin? Anlatabildim mi bilmiyorum.